פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים שלום לכם,קניתי מסך benq fp93gx והרזולוציה הטבעית שלו (1280x1024) מאוד קטנה לטעמי...האייקונים מאוד קטנים ומה שמפריע לי במיוחד זה הכתב.כאשר אני משנה מרזולוציה טבעית לרזולוציה אחרת הכתב מתעוות ולכן כנראה שאצטרך להשאר ברזולוציה הטבעית.השאלה היא האם ניתן בwindows להגדיל את הכתב באופן גורף לכל החלונות והישומים כך שהרזולציה החדשה לא תגרום לכתב קטן?ניסיתי לשנות את הכתב ב view של הexplorer אך הוא לא משנה את הכל (כמו למשל הכתב של תוכן ההודעה שאני כותב לא השתנה לעומת הכותרות שכן השתנו) ובטח שלא משנה את הword וכו'מה אפשר לעשות?
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים right click->properties->appearance->font size :extra large fonts אמור לעבוד.
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים עריכה : 1. כן, זה מה שהוא אמר, רק בתמונה. 2. אם זה לא מספיק לך, אז כמו בתמונה - כנס ל ADVANCED, שם תוכל לשנות גודל פונטים של הרכיבים השונים, בצורה ידנית, מעבר לגודל הגדול ביותר שלהם.
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים מחבר לא זה לא טוב מכיוון שזה משנה את הפונט רק באיזורים מסויימים ובאיזורים אחרים משאיר אותם כמות שהוא ... מה שגורם לעיוות...אני מבין שהרזולוציה הזאת היא הרזולוציה הטבעית הסטנדרטית למסכי lcd 19'' ... השאלה היא האם קיימת רזולוציה יותר נמוכה המתאימה לאותו יחס (5:4)?איך אנשים מסתדרים עם רזולוציה כל כך גבוהה?
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים תשנה לפונט 120DPI, לי זה עזר ורואים את האייקונים על כל המסך.הנה קישור להסבר ש-shirNoshe כתב לי:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=206445.msg1811070#msg1811070
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.