עבור לתוכן

מחפש 2.1 איכותי עד 400ש"ח.

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחפש הרכב רמקולים 2.1 (שני רמקולים וסאב) שיהיו איכותיים עד 400.

אני צריך אותם למשחקים ולמוזיקה בעיקר (הם יהיו למחשב ורק שם אני שומע שירים אז צריך להיות צליל טוב למוזיקה).

ראיתי את ה ATP3. האם הוא מומלץ? מה שכן הם יהיו מאד גלויים לעין והATP לא מלך היופי. כמובן שהרבה יותר חשוב האיכות אבל אם יש גם יופי על הדרך, מה טוב.

חשבתי על כמה אפשרויות:

X230 Logitech

ATP3 Altec Lansing

INSPIRE T3030 Creative

איזה מהם הטובה ביותר? וכמובן שאם יש משהו עד 400 ש"ח שטוב יותר אני אשמח להצעות.

בנוסף,

אם יש הרכב 5.1 איכותי יותר מה 2.1 שתציעו לי עד 450-500 ש"ח אני אשמח גם להצעות.

(חשבתי על X530 Logitech )

תודה רבה למגיבים! :xyxthumbs:

פורסם

ATP3 חד משמעית.

פורסם

JBL Creature II 2.1

פורסם

נו טוב..

x230

פורסם
  • מחבר

רגע, בלבלתם אותי.

ה ATP, הX230 או ה JBL הזה?

ואבי למה כתבת נו טוב...?

ומה לגבי ה5.1? מי הכי טוב ב500 ש"ח?

פורסם

לא תמצא משהו טוב של 5.1 ב500 ...

לדעתי ה x230 אחלה רמקולים לתקציב .. (כמובן שמניסיון ... )

פורסם

מבחינת איכות שמע עד 400. ATP3 הוא הטוב ביותר.

ב500 ש"ח מערכת 5.1 ישנו logitech X-530

פורסם

בשביל לא לבלבל לך בביצים יותר מדיי, כי כל אחד פה רושם משהו אחר, כדאי שתשמע דעה ממישהו ששמע את ה-JBL, ה-X230, וה-ATP3. למעשה, לא רק ששמעתי את כולן, 2 מהם יש לי בבית :)

במידה ואתה מחפש רמקולים עם דיוק (אעלק דיוק, כולה 400 שקל) אבל באס מסריח ברמות שלא להאמין (אני מדבר על באס בלי נפח בכלל, שנשמע פלאסטיקי מדיי). לך על ה-ATP.

אם אתה מחפש באס עם המון נפח (אבל פחות דיוק), מה שיתאים מאוד למשחקי מחשב, אבל יהיה פחות טוב במוזיקה, לך על ה-X230.

את ה-JBL שמעתי פעמיים בלבד למשך כמה דקות בלבד. עם זאת, ממה שהספקתי להתרשם, הם שילוב של השניים האחרים. יש להם צליל יחסית מדויק, ובאס עם יותר נפח מה-ATP.

אני אישית, במקומך, הייתי בוחר ב-JBL. הסיבה היחידה שלקחתי את השניים האחרים דווקא היא שאת ה-X230 קניתי מתנה לאח שלי, והוא משחק המון במחשב, למטרה הזו, ה-X230 עדיפים לדעתי. ואת ה-ATP קניתי כי חיפשתי משהו שישמש אותי למשחקים פעם בכמה ימים, ולגלישה ברשת, בתור אחד שלא אוהב באס מוגזם, לקחתי אותם, משומשים. אם הייתי מוצא את ה-JBL משומשים, הייתי קונה אותם.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אז למוזיקה ולמשחקים, ה JBL? (בעיקר מוזיקה)

ומה לגבי ה X530? איך הם?

פורסם

ה-JBL יהיו ברירה טובה למי שמחפש שילוב של 50% מוזיקה, ו-50% משחקים.

בנוגע ל-X530, כדאי שתחליט מה אתה רוצה. סטריאו או סראונד.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

ה-JBL יהיו ברירה טובה למי שמחפש שילוב של 50% מוזיקה, ו-50% משחקים.

בנוגע ל-X530, כדאי שתחליט מה אתה רוצה. סטריאו או סראונד.

Anatoli.

אני רוצה שתי אפשרויות כי אני לא יודע כמה בדיוק התקציב שלי...

ל500 ש"ח לסראונד 5.1 ה X530 הכי טוב?

והוא ישמיע מוזיקה יותר איכותית מה JBL?

פורסם

לא, במוזיקה צריך 2.1

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

לא, במוזיקה צריך 2.1

Anatoli.

למוזיקה הכי טוב 2.1? באמת?

אבל אם יש סראונד בכל החדר אז יש יותר עוצמה ופיזור של הקול לא?

טוב בכל מקרה תודה.. אני כנראה אלך על הJBL, למרות שאשמח אם תוכל להסביר לי למה למוזיקה טוב יותר 2.1.

פורסם

קבצי מוזיקה (אוקיי, רובם הגדול מאוד של קבצי המוזיקה...) עובדים על שני ערוצים (ערוץ ימיני וערוץ שמאלי). לכן אין צורך במערכת 5.1 לשמיעת מוזיקה... מאחר שבמוזיקה הדגש הוא לא על "פיזור טוב של הקול" אלה על יותר דיוק בצליל, מערכת 2.1 היא יותר מתאימה לשמיעת מוזיקה... זאת לפחות דעתי וככה אני אוהב לשמוע מוזיקה...

פורסם

x530 וה230 יהיו בדיוק אותו דבר במוזיקה מיכוון שהרמקולים שישמיעו את המוזיקה ב530 זהים לרמקולים ב230 כנ"ל לגבי הבאס. היתרון היחיד של ה530 הוא במשחקים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים