פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים הקידומת היא 072 למי שצריך ואני רוצה לעבור אליהם ואני צריך חוות דעת מאחד המשתמשים שמחוברים לשרות הזה האם המתאם עושב בעיות כגון באימיול וכל הבעיות האלו השרות עדיין בניסוי ואני רוצה לדעת ליפני שאני עובר אליהם יש פה מישהו שמכיר או שהיה בשרות הזה או מחובר...
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים אני מחובר כבר חצי שנה היו בעיות בהתחלה אבל רוב הבעיות נפתרו (היתה בעיה עם ה EMULE )איכות הקול טובה אבל הבעיה שהמתאם עובד כמו ראוטר (שזה יתרון מצד אחד) ובשביל לפתוח פורטים תצתרך ליצור קשר עם השירות
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים מחבר והבעיה של האימיול ניפתרה או מהן המימגבלות באימיול?וכל פורט שאני רוצה ליפתוח אני צריך ליצור קשר אם השרות? יש להם מין פריול אוטומטי שחוסם ואפשר ליפתוח רק ביצירת קשר וכך הפרויול שלי לא יעבוד?
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים הבעיה של ה EMULE ניפתרה אבל הבעיה שהמתאם עובד כמו ראוטר (שזה יתרון מצד אחד) ובשביל לפתוח פורטים תצתרך ליצור קשר עם השירות
פורסם 2006 בספטמבר 2819 שנים בעיקרון הבעיה ניפתרה אבל אני לא יכול לתת לך חוות דעת עדכנית כרגע כי המתאם שלי לא עובד בתור ראוטר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.