עבור לתוכן

ATI 9800 and it's friggin' VPU recovery system

Featured Replies

פורסם

boo freaking hoo

אז כרטיס בן שנתיים עושה בעיות, יופי, טופי.

אם היית קונה כרטיס מחברה שנותנת 3 שנות אחריות לא היית צריך להתעסק עם זה. בלאי יש לכל דבר, אז איך שהוא הסקת שהVR הוכנס כדי לפצות על בלאי של כרטיס המסך נכון...

בוא נסתכל על זה מנקודת מבט של מישהו שהוא לא דביל מוחלט, לחברה מנקודת מבט שווקית עדייף בהרבה שמיליון וחצי לקוחות שלה יסבלו ממסכים כחולים וריסטרטים בלתי מובנים מאשר הודעת קריסה עם הלוגו שלהם, כל מה שהם עשו זה הכניסו runtime שמונע ממך לאבד כל מידע שהיה על המחשב שלך בגלל שלא טרחת לנקות אבק 17 שנה.

אז כן אם תחפש VPU recovery בגוגל תמצא 4 מיליון 456 אלף ו10 תוצאות, כיוון שיש מספיק חסרי מזל, טיפשים, ומתכנתים גרועים בעולם(מנגד לזה אם תחפש את המילה BSOD עם DLL.ירוק תקבל תוצאה זהה) אז אל תקנה ATI, עוד שנתיים כאשר תתחיל לקבל מסכים כחולים עם קודים הקסדסימליים שמנבאים את עליית השטן/החזרתו של הסטארבאקס לשנקין. אולי סוף סוף זה ידחוף אותך למעשה שיחסוך מכולנו את הטרחה לקרוא הודעות שמכילות תלונות ילדותיות, אתה לא מחפש פתרון אתה סתם רוצה לעשות רעש.

aint that a bitch?

פורסם

עוד שנתיים כאשר תתחיל לקבל מסכים כחולים עם קודים הקסדסימליים שמנבאים את עליית השטן/החזרתו של הסטארבאקס לשנקין. אולי סוף סוף זה ידחוף אותך למעשה שיחסוך מכולנו את הטרחה לקרוא הודעות שמכילות תלונות ילדותיות, אתה לא מחפש פתרון אתה סתם רוצה לעשות רעש.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ולגבי ה "סף בלאי הנמוך"- ספר את זה לשכן שלי, שיש לו Radeon 8500 ותיק שעובד כמו גדול, או לחבר שלי שלא מזמן קנה מחשב חדש, ובישן ה 9600pro שחולק את אותו גיל עם ה 9800 שלך- עובד כמו גדול.

פורסם

יש לי עדיין 9700pro שעובד כמו סוס.

והוא בן 3+++

פורסם

SandLegion,

אני גם חוויתי את ה"בעיה" הזאת עם ה VPU RECOVER ויש לי 9800NP של ספיר .

מה שקרא היה פשוט מאוד ,הכרטיס היה לא תקין והחליפו לי אותו ובכרטיס החדש שהביאו לא היו בעיות בכלל.

אז יש מצב שהיתה בעיה בסדרה של כרטיסים ו"זכית" באחד הכרטיסים הלא טובים.

אין מה לעשות ATI אחלה חברה ולפעמים יש תקלות .

על המקרה הזה אפשר לומר "יוצא מן הכלל שאינו מעיד על הכלל" .

פורסם
  • מחבר

אני מתחיל להסתכל לכיוון של ה- 7800 או אפילו ה-7900, תאמינו לי שאני מת לקנות את ה1900 XTX של POWERCOLOR אבל משום מה משהו מחזיק אותי לעשות את זה (וזה לא הכסף)

פורסם

תקלות יש תמיד אך לפסןל חברה בגלל תקלה ספציפית שקרתה רק לך זה כבר מוגזם! אתה יכול להתקל ב הרבה לקוחות מרוצים של ATI ואף אחד לא יוכל להעיד על בעיות שקרו לך, לי יש 9800XT ואני מאוד מרוצה ממנו, אבל לעומת זאת יש לי גם 8500LE שנאלצתי להוציא לפנסיה כי יש לו ארטיפקטים - זה באשמתי - כי ניסיתי לעשות קומבינה עם הקירור שלא הצליחה, אבל הכרטיס היה מעולה ועבד טוב.

בקיצור תבדוק כל דבר לעומק לפני שאתה נמסה לפסול חברה עם מוצרים שהוכיחו את עצמם על סמך ניביון אישי בלבד!

פורסם

אתה שופט חברה לפי תקלה, אצלך, במוצר לפני 2 דורות? נו באמת...

פורסם

אני יכול להגיד לך שעכשיו אני יחשוב פעמים לפני שאני קונה לוחות שלasus ביגלל התמיכה המחורבנת שלהם אחרי דור שלם שלasus ללא שום בעיה ועד לפני כמה זמן שיקבלתי כרטיס קול דפוק אם הלוח והם אומרים שאני הרסתי אותו במהלך ההרכבה שדבר שכזה אינו הגיוני וגם הבעיות שנימצאות אם הביוסים שלהם הם פשוט לא שמים על מישתמשים קטנים כמוני שזה ממש חוצפה

פורסם

אני לא חושב שאתה צריך להירתע מלקנות 1900XT הכרטיס הזה מדהים ואני לא קראתי אף פעם שהוא עשה למישהו את ההודעה הזאת או בעיה דומה

פורסם

ומה אם 1900GT איתו יש בעיות לא?

פורסם

קח בחשבון שחברה שרוצה להגדיל את קהל הלקוחות שלה ןכתוצאה מכך גם את הרווחים עושה בקרת איכות והסקת מסקנות וכו' אז תקלות שהיו בעבר סביר להניח שתוקנו בדורות מתקדמים יותר. אתה לא שמעת על בעיות שיש לסדרת X800 או לסדרת X1900 וכו'.

פורסם

עד שאתה לא מרגיש את הרגשה שלך על משהו השקעתה את כספך עליו אתה לא יכול ממש לדעת איך זה:(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים