פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים שלוםרכשתי לוח GIGABYTE -P965-S3 אבל מסיבה כלשהי הוא לא מצךיח להתחבר לחיבור הרשת באמצעות החביור שעל הלוח.האפשרות היחידה שלי להתחבר היא באמצעות כבל USB.יש לי מודם של TERYONהנה תמונה של החיבורים שלי.כאשר השמאלי הוא של הלוח והימני הוא באמצעות הUSB.אשמח לכל עזרה (בעבר הצלחתי להחבר עם הETHERNET בלוח אחר של אסוס).תודה[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים כשאתה מנסה להתחבר עם ה-Ethernet, מה קורה? מופיעה שגיאה, איזה מספר, מה זה כותב?
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים מחבר אין לי מספר שגיאה מכיוון שכמו שאפשר לראות בתמונה ששמתי מקודם, יש X (אקס) על החיבור של הETHERNETולכן כאשר אני מחבר את המודם (ללא USB) הנוריות של הקישור עם המחשב לא עובדות אפילו
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים כשאתה מחבר את הכבל לכרטיס הרשת ולמודם, זה עדיין מראה לך שהוא לא מחובר? ניסית כבל אחר?
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים מחבר כאשר אני מחבר את הכבר לכרטיס מודם זה לא מראה חיבור לא מצד המודם (נורת הPC לא דולקת) ולא מצד המחשב.וניסיתי כבל אחר
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים מחבר סיימתי להתקין עכשיו דרייבר חדש וללא שינוי.למה הכוונה "כרטיס אחר"?פשוט הורדתי מהאתר של גיגהבייט את הדרייבר של הLAN של הלוח שלי.
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים תסתכל על ההגדרות של הכרטיס רשת, תלחץ על configure לך לtab של advanced ותסתכל מה ההגדות של speed ו duplex
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים מחבר כרגע אני בהגדרות שלו על 10 HALF ניסיתי לשנות את זה וכמובן ללא שינוי.דרך אגב, באמת תודה לכולכם על העזרה
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים מחבר כן בדקתי - הוא ENABLEממש מוזר מה שהולך פה, ניסיתי גם למחוק את חיבור בכדי להתקין חדש והוא לא מאפשר לי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.