פורסם 2002 באוקטובר 2823 שנים חברה יש לי בעית זיכרון מה לעשות אני יגיד לכם בדיוק מזה אומר לי זה נותן לי הודעה כחולהלמעלה רשום בכותרת mmc.exe application errorמתחת לזה רשום:the instrustion "0*10009359" referenced memory at "0*10004000".the memory could be "read אני מקווה שתבינו את זה בבקשה עיזרו לי זה מאוד חשוב ??? ??? ??? ??? ??? ???
פורסם 2002 בנובמבר 423 שנים מחבר חברה אני צריך עזרה אתם לו יכולים לשאול אנשים שאתם מכירים בקשר לבעיה הזו זה ממש דחוף לי ;D
פורסם 2002 בנובמבר 423 שנים קודם כל תרגע, שב, שתה מים קרים, תאכל משהוא קטן, RELAX ככה, בדרך כלל מסכים כחולים ב XP מספרים לנו שמשהוא בחומרה לא טוב, מכיוון שהדרייברים של החומרה עובדים ברינג 0 שהוא הקרוב למערכת ההפעלה.לי הייתה בעייה דומה ולאחר החלפת הזיכרון הכל עבר לו בשלום, אז אני מקווה שיש לך אחריות על הזיכרון, אולם יכול להיות שיש לך דרייבר לא תיקני ובעייתי שמותקן לך.תנסה להחלף זיכרון, אם יש לך שני מקלות, תוציא אחד מהם, תחליף לשני אם עדיין יש לך את הבעייה (כל פעם אחד).ייתכן שגם הסלוט נדפק אז תנסה בכמה סלוטים, לוקח זמן אבל שווה.בהצלחה ;D
פורסם 2002 בנובמבר 423 שנים לא יפה להקפיץ את התרד :nono: מותר לו להקפיץ אותו פעם אחת ורק לאחר שהוא ירד מהעמוד הראשי. במקרה זה זו הקפצה 'כשרה'.
פורסם 2002 בנובמבר 523 שנים יש לך בעית זיכרון או שאחד הזכרונות פגום או שאין התאמה בין הזיכרונות תוציא זיכרון אחד ותנסה להפעיל שוב את המחשב שים לב בשעה שאתה מוציא זיכרון תיגע לרגע במארז של המחשב לפריקת החשמל הסטטי ממך אחרת אתה שורף את הזיכרון דבר שהרבה אנשים לא יודעים. ב-ה-צ-ל-ח-ה.
פורסם 2002 בנובמבר 523 שנים שים לב בשעה שאתה מוציאזיכרון תיגע לרגע במארז של המחשב לפריקת החשמל הסטטי ממך אחרת אתה שורףאת הזיכרון דבר שהרבה אנשים לא יודעים.באמת אפשר לשרוף ככה את הזיכרון?!באמת לא ידעתי.אבל לא הבנתי, מה בדיוק צריך לעשות? סתם לגעת במארז? ולגעת בחלק מתכתי או שזה לא חשוב?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.