עבור לתוכן

עד כמה באמת OC משתלם??

Featured Replies

פורסם

אני מתלבט בין לקנות מעבד E6600 עם לוח אם asrock conroexfire וזכרון "בינוני": corsair value 533mhz cl4 ללא אמצעי קירור מיוחדים

או לקנות מעבד E6300 ולעשות לו OC עד כ 2.5 Ghz. השאלה מה ישתלם יותר:

אני יודע שההבדל בין E6600 ו E6300 הוא 800-1000 ש"ח, אבל עם כל התוספות שאני אצטרך בשביל OC (כמו לוח אם high end ומארז איכותי ומאווררים וקירור למעבד וכו'), אני בעצם כבר כמעט מכסה את ההפרש הזה, לא?

אני שואל את זה כי אני לא בטוח מה צריך לשדרג כדי לעשות OC יציב ל E6300 כדי להגיע ל 2.5 Ghz..

להערכתי זה ככה: (יחסית לרכיבים שתיארתי למעלה)

לוח אם ל OC: הוספת 400-600 ש"ח

קירור למעבד: 200-300 ש"ח

מארז איכותי (יחסית ל sunbeam transformer): ???

מאווררים למארז: 100-200 ש"ח

זה כבר לא נראה משתלם כל כך..

אז מה אתם אומרים? ההערכה שלי נכונה?

פורסם

הערכת שגויה לגמרי

אתה יכול לעשות אוברקלוק ל- 3.2 עם ה- 6600 עם קירור סטוק...רק חשוב שיהיה לוח טוב לאוברקלוק ועם הזיכרונות מטרידים אותך אתה פשוט יכול להוריד מחלקים..

אני היתי לוקח 6300 + DS3 או S3 + זיכרונות גיסקייל 800 מגה הרץ מנועה (עולים 880 נדמה לי..) + ביג טיפון או אינפיניטי

ומגיע איתו בעזרת השם ל- 3.5 בלי בעיה מסוימת :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אז תכל'ס לפי מה שאני מבין, כדי לעשות OC נורמלי בסה"כ צריך לוח אם "ייעודי" כמו DS3 וקירור טוב למעבד? כך שאת שאר הכסף שהייתי מבזבז על E6600 עדיף להשקיע כבר בזכרון high-end..

פורסם

כן בעיקרון צריך לוח טוב לאוברקלוק לא חובה קירור טוב הקירור בטוק מספיק לקונרו אבל רצוי משהו אחר + זיכרון טוב , גם לא חובה אבל מומלץ כדי להפיק ביצועים מקסימלים

אולי תפתח נושא בפורום מפרטים ואנחנו נעזור לך בבחירת החלקים החדשים

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה רבה

פורסם

בבקשה אנחנו כאן בכדי לעזור :)

פורסם

בבקשה אנחנו כאן בכדי לעזור :)

אכן , שנה טובה אגב , זה דבר ראש וראשון , דבר שני , אני על קרור סטוק , על זיכרונות מעאפנים , על לוח "בסדר" ועדיין , שילמתי על מעבד 1.8 ובכיף קיבלתי מעבד 2.0 , בלי קירור בלי כלום , ככה חינם , לא צריך לקנות ממש הכל ייעודי לOC , יותר משתלם לקנות משהו באיזור הMID RANGE ולהפוך לHIGH END עם OC , תאמין לי אתה לא תצטער , תוספת הביצועים תהייה מורגשת הרבה יותר משניה שתיים פחות בSUPER PI

פורסם

מ- 1.8 ל- 2.0 זה לא תוספת שמרגישים...רק 600 מגה הרץ + מרגישים הבדל (ואני לא מדבר על מבחני ביצועים)

נ.ב

שנה טובה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

ת'אמת שאני רוצה מ 1.8 Ghz של E6300 לגרד את ה 3 Ghz עם OC, שזי די רציני... אז אני לא בטוח שקירור סטוק יעזור כאן..

אה, ושנה טובה ומוצלחת לכולם!! :hi:

פורסם

ת'אמת שאני רוצה מ 1.8 Ghz של E6300 לגרד את ה 3 Ghz עם OC, שזי די רציני... אז אני לא בטוח שקירור סטוק יעזור כאן..

אה, ושנה טובה ומוצלחת לכולם!! :hi:

בשביל OC טוב צריך חומרה טובה , שזה אומר לוח-אם טוב , זכרונות טובים , קרור טוב וספק-כח טוב

פורסם
  • מחבר

בשביל OC טוב צריך חומרה טובה , שזה אומר לוח-אם טוב , זכרונות טובים , קרור טוב וספק-כח טוב

שזה מחזיר אותי לשאלה ההתחלתית שלי - אולי פשוט עדיף לקנות מעבד high-end עם שאר חומרה mid-range מאשר לקנות מעבד mid-range עם שאר חומרה high-end רק בשביל OC... כי אולי ה"קונפיגורציה" השנייה של ה OC יוצאת אפילו יקרה יותר..

פורסם

שזה מחזיר אותי לשאלה ההתחלתית שלי - אולי פשוט עדיף לקנות מעבד high-end עם שאר חומרה mid-range מאשר לקנות מעבד mid-range עם שאר חומרה high-end רק בשביל OC... כי אולי ה"קונפיגורציה" השנייה של ה OC יוצאת אפילו יקרה יותר..

יש הגיון במה שאתה אומר , עקרונית בקונפיגורציה השנייה פוטנציאל ה-OC יותר גבוה ותוכל להגיע לביצועים יותר טובים מ-E6600

אבל אפשר ללכת על בטוח ולקנות את ה- E6600 ואפילו לעשות OC מתון בלי בעייה

פורסם

אל תשכח שלוח מעולה הוא לא רק לאובר אלא גם נותן יותר פיצרים יותר אמינות ויתר תאימות לכל הדברים ככה שאתה ישן טוב יותר בלילה עם לוח איכותי שהוא הבסיס לכל מערכת

פורסם
  • מחבר

אל תשכח שלוח מעולה הוא לא רק לאובר אלא גם נותן יותר פיצרים יותר אמינות ויתר תאימות לכל הדברים ככה שאתה ישן טוב יותר בלילה עם לוח איכותי שהוא הבסיס לכל מערכת

נכון, אבל מבחינת הצרכים שלי, אם אני לא משתמש ב OC, אני חושב שאני יכול לישון בשקט גם עם asrock conroexfire למשל, במקום DS3 או p5w dh deluxe...

פורסם

נכון, אבל מבחינת הצרכים שלי, אם אני לא משתמש ב OC, אני חושב שאני יכול לישון בשקט גם עם asrock conroexfire למשל, במקום DS3 או p5w dh deluxe...

האסרוק ייתן לך OC קטן , ולא ממש מצדיק , לעומת זאת קח S3 של GIGABYTE (לא שגיעת כתיב , אני מתכוון לS3) והוא ייתן לך אובר מצויין במחיר של לוח ממוצע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים