עבור לתוכן

מחפש צורב DVD טוב דרך KSP במחיר סביר...

Featured Replies

פורסם

אין שום סיבה לקנות 10 (חוץ מRW וDL).זה כמעט תמיד הרבה יותר יקר (לדיסק) לעומת זאת אם תקנה 25 או50 אז המחיר יהיה סביר .

נ.ב.כרגע אין הנחות על מדיות DVD באופיס דיפות אך אחרי החג אמור לצאת עלון מבצעים חדש שלהם ובד"כ הם כן עושים הנחות על VERBATIM

אם אתה לחוץ לקנות עכשיו אז בלירה המחירים סבירים ויש מבחר אדיר.אגב מישהו ניסה את המדיות של RICOH שכפי שהבנתי מיוצרים ביפן בלבד?

פורסם

קניתי מאופיס דיפו,קניתי איזה 10 מדיות במחיר הזוי לחלוטין [לא זוכר כמה,אבל זה היה מאוד מאוד מאוד גבוה]

קחו עצה בחינם - תמיד המחיר באופיס דיפו יהיה גבוה. לפעמים רק קצת גבוה, לפעמים מאוד מאוד גבוה.

ולא משנה מה אתה קונה שם, עט, מחק או מחשב.

לעיתים נדירות יש להם מבצעים, ואז באמת שווה לקנות שם.

נדמה לי שפעם היה להם מבצע של 50% הנחה על המוצר השני של verbatim ואז היה שם משתלם.

אני עדיין לא מאמין שהם קנו את דיונון. עכשיו גם באוניברסיטה שלי יהיה יקר ומזעזע...

Verbatim DVD-R 4.7GB 16X Branded 25pk Spindle PHOTO PRINTABLE

65 ש"ח בנעה מחשבים.

VERBATIM DVD-R x16 4.7GB 25

66ש"ח בפנדה.

מה מומלץ מהדיסקים האלה? מה מהם הוא TY ?? מישהו יכול לתת קוד יצרן מתוך איזשהי תוכנה (למשל DVD SPEED שנמצאת בחבילה של נרו)?

פורסם

אחי עד כמה שידוע לי אין דיסקים של DVD של VERBATIM תוצרת יפן בארץ.הדיסקים הצבעוניים שלהם PASTEL הם TY (אין בארץ).

אם אתה מתעניין בקודים האתר הזה יעניין אותך (אולי אתה מכיר אז איתך הסליחה) http://www.videohelp.com/dvdmedia.php?selectmedia=2282#comments

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים