פורסם 2009 ביוני 2316 שנים אכן. כל קמפיין הוא שלוש משימות (די קצרות). הקמפיין השלישי הוא הכי ארוך, אבל זה כי הוא יותר כמו מפת COH רגילה, שבה אתה שולט בכמות גדולה יחסית של יחידות
פורסם 2009 ביוני 2316 שנים בינינו חברה,COH המקורי הוא הטוב ביותר.OF הרס אבל לא עד כדי שלא היה ניתן לשחק,TOV עוד יותר.למזלנו תיקנו אתו ב2.600.
פורסם 2009 ביוני 2316 שנים of הוסיף המון לדעתי. עכשיו הורדתי את הפאטצ'ים עד האחרון, ברוך השם ניפתרה הבעייה עם הצללים בקטעי המעבר אבל פתאום הטנק GOLIATH (הטנק האמריקאני עם משגר ריאקטיבי) הפסיק לירות פגזים, רק MG ורקטות... זה באג כלשהו?
פורסם 2009 ביוני 2316 שנים דווקא לפי דעתי, למי שאין את OF ואת חבילת הבסיס, אז TOV הוא משחק מצויין. אחרי הכל הוא עומד בפני עצמו - אז לקבל את כל המשחק המורחב ב-120-200 ש"ח נראה לי מאוד מאוד משתלם.
פורסם 2009 ביוני 2316 שנים על מה אתה מדבר, אני לא מסוגל לדמיין את COH בלי OFאתה שיחקת במשחק לפני OF במולטי?המשחק היה הרבה יותר מהיר,והמשחק לא היה כזה CAMPY .שלא נדבר בכלל על הBALANCE וקרבות הטנקים הענקיים (2 tigers vs 2 pershings..) ומה עם TIGER ACE?! פשוט מטורף.לדעתי הבריטים הרסו את המשחק ב2V2 .הורידו את התותח של הקליופי משום שהוא היה פשוט טוב מדי.
פורסם 2009 ביוני 2416 שנים ^^^ תוסיף אותי ל FRIENDS הניק שלי הוא 80sMusic אני לא מוצא אותך :[ אולי נעשה 2V2 AT?
פורסם 2009 ביוני 2416 שנים אתה יודע כמה זמן לא שחקתי? המוןיש לך אותך בניק הקודם שלך שם. אני אמור להופיע ברשימות כשחקן 2V2AT בתור AXIS (אני תמיד מופיע כdmanbuhnik בכל המקומות ברשת ;D)
פורסם 2009 ביוני 2416 שנים למה שלא תחזור? 2.600 אחד הפאטצים הטובים.תיקן את כל הבאגים שהיו בפאטצ' הקודם.אין,לא מוצא אותך :\
פורסם 2009 ביוני 2416 שנים יש מצב, אולי היום בערב נעשה איזה משחק?תזכור אבל שאני מאוד מאוד חלוד (וגם אין לי את TOV אז שאני נשאר בתור wher טהור)
פורסם 2009 ביוני 2416 שנים Same,את האמת גם אני לא משחק הרבה .אני רואה REPLAYS סתם ככה ;Dאבל אתמול שיחקתי 2 משחקים וניצחתי בשניהם (היה ב Rails &Metal) הלכתי בשניהם DEF ובונקרים +3VET לINF ולSUPPORT UNITS.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.