עבור לתוכן

נגן mp3/4 ב900-1000 שקל

Featured Replies

פורסם

חברה אני צריך נגן איכותי בתקציב של 900-1000 שקל, הכי חשוב לי איכות סאונד כל השאר לא משנה בכלל.

נפח הזיכרון הוא בין 2-4 ג'יגה תודה!

פורסם

אם אתה מחפש איכות, יש את ה Creative Zen V של 2 ג'יגה ב 920 שקל בנעה מחשבים (יגיע בעוד כשבוע וחצי למלאי)

כל הביקורות משבחות במיוחד את איכות הסאונד שלו

אם אתה רוצה גם נגינת וידאו, יש את ה iAudio U3 של 2 ג'יגה ב 900שקל

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2700&scat=318&tcat=

פורסם

יש לך את ה-Sansa E-260 שהוא 4 ג'יגה והוא סבבה של מכשיר.. איכות סאונד מצויינת במיוחד במחיר שלך וגם מנגן סרטים בקטנה

יש לו אופציה לכרטיס הרחבה להגדלה של הזיכרון במכשיר מאוחר יותר (שזה שלעצמו יתרון לא קטן בכלל)

עולה ב-camera4less חדש דנדש 880 שח כולל המשלוחה

פורסם

אני דווקא היתי הולך על ה-iAudio U3 שמעתי אותו בחנות וממש נהנתי יש הבדל לא קטן בינו לבין הסנסה .

פורסם

מצטרף להמלצה על ה iAUDIO U3.

חלק כבר בטח שמו לב שאני "מפרסם" את הנגן הזה יותר מדי פה, אבל זה לא ככה.

פשוט הנגן מדהים! ואין נגן שיתחרה טוב בו במחיר הזה.

פורסם

סנסה מצויינים אבל iAUDIO הרבה יותר טובים גם בצליל וגם באפשרויות שיש בהם (אבל הם יקרים יותר).

פורסם

דווקא בעניין איכות השמע אני חולק עליכם. ה U3 לא מצטיין במיוחד.

דפקו לו מגבר חזק וסופר מיותר, שרק פוגע באיכות הצליל. וה SNR שלו נמוך יחסית.

אני מעדיף בהרבה את הסאונד שה T10 והקריאטיב MuVo Vidz נותנים. אבל מבחינת יחס עלות/תמורה, הוא זה שעדיף פה.

פורסם

אתה צריך לחשוב מה יותר חשוב לך, איכות סאונד עדיפה במעט או דווקא יכולות הרחבה שיש בסנסה כדי להוסיף עוד לפחות 2GB בזול בהמשך הדרך...

פורסם

אני חושב שאתה צריך לקחת בחשבון שאתה לא תבדיל בכלל באין איכות הסאונד של המכשירים כי לשניהם איכות סאונד מעל לטובה..

אתה לא משווה פה זבל סיני למשהו איכותי, אלא שני מוצרים איכותיים בשוק עם הורים ואחריות

צוואר הבקבוק במקרים האלה הם האוזניות, ואם אתה לא רץ לשים עוד 300 שקל לפחות באוזניות מיוחדות אין טעם לחשוב בכלל על ההבדלים בסאונד

השאלה עכשיו אם אתה הולך על נגן מיושן יחסית שנחשב שיש לו איכות קול טובה יותר (ששוב לא ניתן לפי דעתי לשים אליה לב ברוב המקרים)

או על נגן חדש יותר יחסית עם יתרונות של נגן חדיש, מסך טוב, אפשרות הרחבה.. ואולי הכי חשוב פי 2 זיכרון!!

אתה משווה נגן של 2 גי'גה לנגן של 4 ג'יגה בלי בכלל לחשוב על ההבדל העצום שיש לעוד 2 ג'יגה זיכרון.. אחי זה ממש לא הולך ברגל

אתה מוזמן לפנות לפורום ואתרים מקצועיים בחו"ל לביקורות כי לראות שאני לא סתם אומר לך שהסנסה נחשב נגן מעולה ומתחרה שווה משקל ואפילו עדיף על האייפוד נאנו.. הוא היה הבחירה השנייה שלי אם לא הייתי מביא עכשיו את ה-ZVM של קריאייטיב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים