עבור לתוכן

שאלה בקשר להוספת זיכרון.

Featured Replies

פורסם

יש לי שתי סטיקים של 512 במהירות 667.

אם אני רוצה להוסיף עוד סטיק של ג'יגה מה אני צריך כדי שהוא יתאים?חובה שהוא יהיה של אותה חברה או שמספיק שרק המהירות תהיה אותו דבר?ותגידו אם צריך עוד משהו..

תודה.

פורסם

הכי טוב שזה יהיה מאותה חברה

כי אם זה לא מאותה חברה אז יכול להיות לך בעיות,לא בטוח

וגם יש לך 667 ואם למשל תקנה של 800 זה יעבוד על 667

פורסם

עדיף להוסיף עוד 2x 512MB

פורסם
  • מחבר

עדיף להוסיף עוד 2x 512MB

למה?זה יכול לעשות בעיות אם מוסיפים סטיק של ג'יגה?

פורסם

למה?זה יכול לעשות בעיות אם מוסיפים סטיק של ג'יגה?

לא

2 סטיקים של 512 נותנים יותר ביצועים בערך ב-30% ככה

פורסם

במילים אחרות..כדי לנצל את הDC...דיואל צ'נאל..שזה אמור לתת 30 אחוז תוספת ביצועים...

אם יש לך 4 סטיקים זה יהיה DC..

אם יש לך שלוש עד כמה שידוע לי זה לא יהיה DC.

פורסם

תיקח 3 של 512

פורסם

הוא הסביר כרגע שיש לו 2*512...בישביל מה לו לקחת עוד 3 סטיקים?! וגם כנראה אין לו מספיק סלוטים לזה...

שיקח עוד 2*512 כמו שאני וליאור אמרנו ובזה לסגור עניין

פורסם

אה סליחה סליחה לא שמתי לב שיש לו כבר 2

חח לא שמתי לב

תיקח 2 של 512 וזהו

פורסם
  • מחבר

אה..ואז יהיו לי 4 סטיקים שפועלים בdc כן?

תודה רבה לכל העוזרים.

פורסם

אה..ואז יהיו לי 4 סטיקים שפועלים בdc כן?

תודה רבה לכל העוזרים.

כן,במידה וב-2 שיש לך dc

פורסם

אם ערכת השבבים היא 915 ומעלה של אינטל היא תומכת ב-Flex Memory

יהיו יותר ביצועים עם 3 סטיקים (2x 512MB + 1GB) מאשר Single Channel

אבל פחות מאשר 4x 512MB

פורסם
  • מחבר

רגע יש לי עוד כמה שאלות....

1.אם יש לי שתי סטיקים אז זה אוטומטית עובד בdc?זאת אומרת בלי שאני אצטרך לעשות משהו...(איך אני יכול לבדוק ששתי הסטיקים שיש לי עכשיו פועלים בdc?

2.אם אני אוסיף עוד זיכרון אז ברגע שאני אחבר אותו ללוח אם הוא יפעל או שאני אצטרך לפרמט או משהו כזה?

3.זה אמור להוסיף לי fps במשחקים או לעשות שהמחשב יפעל יותר מהר או שזה משפיע רק על זמני הטעינה?

פורסם

רגע יש לי עוד כמה שאלות....

1.אם יש לי שתי סטיקים אז זה אוטומטית עובד בdc?זאת אומרת בלי שאני אצטרך לעשות משהו...(איך אני יכול לבדוק ששתי הסטיקים שיש לי עכשיו פועלים בdc?

2.אם אני אוסיף עוד זיכרון אז ברגע שאני אחבר אותו ללוח אם הוא יפעל או שאני אצטרך לפרמט או משהו כזה?

3.זה אמור להוסיף לי fps במשחקים או לעשות שהמחשב יפעל יותר מהר או שזה משפיע רק על זמני הטעינה?

1. תוריד תוכנה בשם CPU-Z , שם בלשונית הזכרונות יהייה לך עם הם פועלים בSINGLE או DUAL .

2. לפרמט ? לא למה שתצטרך לפרמט?

3. יותר זיכרון נותן יותר מרחב פעולה לכרטיס מסך ולמעבד לעבוד , זה ישפיע לטובה גם על הFPSים , גם על זמני הטעינה , וגם עם נצא קצת ממשחקים WIN XP מאוד אוהב זיכרון , אז גם הוא יהייה יותר מהיר

טוב אני לא מצליח משום מה להעלות את התמונה אז אני אסביר באוויר , כשאתה מפעיל את CPU-Z (לא משנה גרסה 129 או 131 ) אתה תראה לשוניות , הראשונה זה על המעבד , זאת שאתה צריך היא הרביעית משמאל , זאת שכתוב עליה MEMORY , עם מסומנת בשורת הערוצים (CHANNELS ) המילה DUAL , הכל בסדר והם עובדים על ערוץ כפול , לעומת זאת עם מצויין שם SINGLE או לא מסומן כלום , אז אתה על ערוץ יחיד

פורסם

ושכחת לענות לו על החלק הראשון של השאלה הראשונה..אז אני אענה...

אם הלוח שלך תומך DC אתה תוקע ת'זיכרון והוא אוטומטית עובד בDC (ואם אני זוכר טוב אז צריכים שהאפשרות הזו בביוס תהיה מסומנת)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים