פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים יש פה כמה דברים חוקיים : http://www.bolenat.com/cat/29/%F1%E0%E8%EC%E4-%E7%E5%F7%E9%FA--------LEGAL-HIGHS
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים אני לא יודע אם הביאו או לא אבל הדבר הכי ממסטל בארץץץ!! אתה בא יושב כזה ועושה איזה מלא נשימות בלי לעצור להוציא להכניס ככה מהר מהר ואז שיהיה מאחוריך איזה קיר וחבר שלך שיהיה עם חולצה כזה מגולגלת ואז אתה לוקח נשימה עמוקה ועומד מהר ומחזיק את האויר ולא מוציא עכשיו הוא בא חונק אותך מהר כזה למטה לא חניקה חניקה אלה עוצר את הדם כזה ואז אתה לא משחרר אתה מחזיק כמה שיותר ואז אתה דופק את הראש חזקקקקק :bash: :yelclap: :xyxthumbs: :xyxthumbs:
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים המילה סמים היא מילה מטעה......גם אקמול זה סם פשוט שהוא חוקי (וממסטל בכמויות מספיקות) להתמסטל בלי לעבור על החוק זה או עם אלכוהול או עם כל מני חומרים שפקודת הסמים עדיין לא מכירה (סלוויה דווינריום ) ולכן עדיין לא הוצאו מחוץ לחוקוהשיטה הכי טובה תמצא חבר טוב שאתה סומך עליו ותגיד לו לתת לך לום בראשכוכבים מובטח
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים ^^ ואז אתה מתעורר בבית חולים , אם בכלל.מה פתאום אני עשיתי את זה מלא פעמים עם חברים שלי! זה הדבר הכי חזק בארץ!
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים ^ בחו"ל יש משהו יותר חזק?אממ אני מניח שכן.. בקולומביה למשל יש סמים חוקיים זה כבר חזק לא?
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים הרעיון הזה עם החניקה זה סתם להתעלף.והקטע עם להרים את היד למעלה להסתכל עליה ולהסתובב הרבה יותר חלש ממה שאני אמרתי לפני זה..
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים לא לא יש מצב אתה נוסע לקולמביה ומביא לי אריה? i have a guarding lion סתם הזכיר לי ודנטה לא קשור לזה
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים מחבר טוב ניסיתי משהו דומה למזה שMAZAFAKA נתן.לוקחים מטטא מצמידים את המקל לחזה ומיישרים את הסנטר ככה שיוצא שאתם מסתכלים למעלה.ככה במצב הזה אתם מסתובבים מהר איזה שתי דקות זורקים את המטטא ובום! אתם רואים שחור בעיניים דבר לא נורמלי...
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים תנסה בדיוק את מה שאני אמרתי. זה רצח. :] בדיוק כמו שאמרתי. עםלתפוס באוזן ולסגור עין עם הידיים בX ולהתכופף ולהסתובב 20 שיבובים בערך..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.