עבור לתוכן

מי יותר חזק? ACCELRO X2 או STOCK?

Featured Replies

פורסם

השאלה שלי היא כזאת , דבר ראשון בררתי וARCTIC COOLING ACCELRO X2 תומך בסדרת X1950 , דבר שני , יש למישהו השוואה בין יכולות הקירור והרעש של של שניי הקרורים? כלומר על קרור הSTOCK של ATI לכרטיס X1950XTX (שלפי ATI אמור להיות יותר שקט מקודמיו המרבים להרעיש) מול הACCELRO X2 כשהוא מורכב עליו?

פורסם

לא חסר ביקורות על הX1950...

והX2 אמור להיות יותר שקט ולקרר יותר טוב..(למרות הקירור ה"חדש"..)...

פורסם

לא חסר ביקורות על הX1950...

והX2 אמור להיות יותר שקט ולקרר יותר טוב..(למרות הקירור ה"חדש"..)...

שקט יותר הוא בטוח לגבי מקרר טוב יותר אל תיהיה בטוח...

בגלל שאתה קונה X1950XTX הייתי מציע לך לקבל אותו קודם ואז לבדוק אם רמת הרעש של הקירור החדש באמת מפריעה לך, אם לא אז הוא עדיף כי הוא גם מוציא את האויר החם מחוץ למארז (ויש ה-מ-ו-ן חום).

אם היית קונה X1900XT\X הייתי ממליץ לך לקנות אקסלרו מראש.... :)

פורסם
  • מחבר

שקט יותר הוא בטוח לגבי מקרר טוב יותר אל תיהיה בטוח...

בגלל שאתה קונה X1950XTX הייתי מציע לך לקבל אותו קודם ואז לבדוק אם רמת הרעש של הקירור החדש באמת מפריעה לך, אם לא אז הוא עדיף כי הוא גם מוציא את האויר החם מחוץ למארז (ויש ה-מ-ו-ן חום).

אם היית קונה X1900XT\X הייתי ממליץ לך לקנות אקסלרו מראש.... :)

למען האמת , זה מה שתכננתי מראש (X1900XT , ואז להשוות אותו עם OC לXTX , אולי יותר) וכבר לקחתי את ההמלצה על הקרור הזה , ואני יודע גם שהקרורים של הX19/800XXX מאוד רועשים , לכן האקסלרו , הבעיה היא שבחנות אין את הכרטיס שרציתי , אז אני אאלץ לקחת משהו יותר חזק , X1950XTX מצויין , אז אני לוקח אותו , השאלה היא עם צריך את האקסלרו או לא , אז אני באמת אבדוק ואראה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים