פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים מה עדיף בשביל משחקים?GIGABYTE M55Plus-S3G AM2 עם DDR II 667 512MB V-DATA שתי יחידותאוASROCK ALiveSATA2-GLAN AM2 עם DDR II 667 512MB TwinMOS שתי יחידותבלי OCזה הכול מ-KSP אגבואם תוכלו, תמצאו לי בנצ' מארק לזכרונות הנ"ל חיפשתי כבר הרבה זמן אבל לא מצאתי
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים מחבר אתה בטוח?זכרונות משפיעים על הביצועים במשחקים יותר מהלוח אם (כל עוד הלוח אם עונה על הדרישות המנימליות) לא?ככה לפחות הבנתי לפי משראיתי פה בפורום, שמתי לב שכל הזמן ממליצים על לוח ה-ASROCK וזכרונות TWINMOS.אני לא מנסה להתווכח פשוט אני רוצה לדעת ב-100 אחוז מה עדיף למשחקים (כבדים אגב)...יש לך אולי לינק לבנצ'ים של הזכורונות האלו?
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים אלו זיכרונות VALUE אל תצפה מהם לכלום שניהם אותו דבר רק מדבקה שונה. אותם ביצועים.
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים מחבר טוב תודה,עכשיו כל מה שאני לא מבין זה למה תמיד שמים (אפילו שאומרים שלא מתכוונים לעשות OC) את TWINMOS במפרטים במקום V-DATA אם אין הבדל בביצועים אבל יש הבדל גדול מאוד במחיר.עדיין אני אשמח לראות בנצ' של שני הזכרונות.
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים למה? ככה כי בא להם, זה לא באמת משנה משהו תאמין לי.ואין בצ'ים לזיכרונות VALUE.
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים טוב תודה,עכשיו כל מה שאני לא מבין זה למה תמיד שמים (אפילו שאומרים שלא מתכוונים לעשות OC) את TWINMOS במפרטים במקום V-DATA אם אין הבדל בביצועים אבל יש הבדל גדול מאוד במחיר.עדיין אני אשמח לראות בנצ' של שני הזכרונות.לפני שהמפרטים זולים הם צריכים קודם כל להתאים לרוב המשתמשיםז"א מהדרום ומהצפון ומהמרכז, מהמזרח ומהמערבה-TwinMOS מאוד נפוצים בארץ, ה-V-Data הרבה הרבה פחות
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים טוב תודה,עכשיו כל מה שאני לא מבין זה למה תמיד שמים (אפילו שאומרים שלא מתכוונים לעשות OC) את TWINMOS במפרטים במקום V-DATA אם אין הבדל בביצועים אבל יש הבדל גדול מאוד במחיר.עדיין אני אשמח לראות בנצ' של שני הזכרונות.מי עולה יותר הטווינמוס?
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים כן...ב50 שקל לסטיק..שזה חדש ד"א..עד לפני שבוע זה היה בדיוק אותו מחיר..הם כנראה ראו שיותר לוקחים טווינמוסס ולכן עשו את זה..קח V-DATA ותהיה רגוע
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים בסדר זה לא העניין...עלו.נקודה.עדיף לו לקחת VDATA הם לא נופלים מהטוינמוס..כמו שאמרו אלו זיכרונות VALUE די דומים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.