פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים היי Everybody .לאחרונה יש לי בעיה בגלישה באינטרנט .לאחר חצי שעה של עבודה , האינטרנט שלי נכנס למצב "שמירת הסטטוס קוו" ( ;D) , הווה אומר :+ אתרים שפתוחים אצלי בדפדפן ימשיכו לגלוש מצויין ובמהירות (גם לאחר לחיצה על קישורים פנימיים באתר) .+ תוכנות הורדה / שיתוף שפתוחות ימשיכו לתפקד במלוא העוצמה .- אבל אין לי כבר גישה להיכנס לאתרים אחרים שלא היו פתוחים אצלי (גם בדפדפנים אחרים) .אני משתמש במודם ECI 312+ שהומר לראוטר (המחשב השני שמחובר , אגב , מתגלץ' בלי בעיות) .הבעיה נפתרת רק לאחר איתחול המחשב .במחשב מותקנת Windows XP SP2 .אם מישהו נתקל / יודע מה לעשות אנא לכתוב את תשובתכם במהרה לפני שהמחשב שלי ייאבד את עצמו לדעת .
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים 1-תנסה לפתוח יוזר חדש על המחשב ותבדוק האם הבעיה מתרחשת גם דרכו.2-האם הבעיה מתרחשת ללא שום פעילות של תוכנות p2p ברקע?3-האם יש שימוש בחומת-אש תוכנתית על המחשב?
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים מחבר 1. יבוצע , אחזור עם תוצאות .2. כן . מה שרציתי להגיד זה שגם כאשר הן פועלות , אין להן בעיה להמשיך .3. כן , ZoneAlarm , אני עובד איתה המון זמן . אני לא חושב שזאת הבעיה , אבל בפעם הבאה שזה ייקרה אני אבצע לה ShutDown ונראה .
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים נשמע כמו בעיה בDNSתנסה להזין אותו ידנית [ltr]BINGO!a common problem with the 312+ is that it losses it's DNS settings at least twice a week, I know, I had 4 of them. enter the DNS manually for each computer on the lan and that should fix that.[/ltr]
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים מחבר חשבתי על זה וניסיתי לשנות את הגדרות ה DNS דרך הראוטר עצמו , אבל זה לא עזר לי .להגדיר ידנית נשמע נחמד .. נחכה לתום שעת הבדיקה .
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים יתכן וזאת בעיית dns ואולי הגדרת ידנית במתאם הרשת תפתור זאת.BigDickBastard:כנראה אצלך בנתב מוגדר ש-dns proxy של הנתב פעיל ומנגנון זה ידוע בתור כך שהוא גורם לנתב להתקע ואז אין גלישה בשום מחשב ורק ריסט לנתב פותר צאת הבעיה,לכן יש לבטל את המנגנון הזה.VooDoo3:לדעתי אצלך זו לא בעיה ב-dns proxy של הנתב מאחר ולא טענת שהנתב נתקע--אבל בכל מקרה,נסה לבטלו או לא להשתמש בו.נסה להסיר לחלוטין את זום אלרם ותראה מה קורה..אולי הבעיה היא ממנו.בהצלחה.
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים [ltr]hell no! I don't have an ECI, not now, not ever!I had to admin them (among other things) in the army, fucking nightmare.[/ltr]
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים מחבר הוגדרו DNSים , בינתיים אין כל בעיה . נראה לי שהיא נפתרה ..תודה רבה לכם , BDB , OMRIJ ו the_cool , שנה טובה וחג שמח .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.