עבור לתוכן

קניית אוזניות ומגבר בתקציב של 1000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

הקנייה של הCreative T20, לפני כחודשיים, פקחה לי את העיניים (או את האוזניים...) בכל מה שקשור באיכות הצליל, ובהנאה ממוזיקה.

לכן החלטתי לעלות רמה בתחום הזה ולהשקיע באמת, על מנת לקבל את המקסימום בהאזנה למוזיקה.

עכשיו אני צריך את עזרתכם, אני רוצה לקנות אוזניות שיתחברו לIaudio X5L ויגרמו לי לחייך מאוזן לאוזן. ;D

כרגע הכיוון הוא אוזניות פתוחות, עם דגש גדול מאוד על צליל נקי ומדויק, פחות דגש על הבאס.

אני אשתמש באוזניות האלה בחדר שלי, כך שלא יהיו רעשי רקע מציקים במיוחד (ולכן האוזניות הפתוחות).

הבעיה שלי היא שאני לא יודע אם אני אצטרך מגבר או לא. אין לי נסיון בתחום הזה, אני רק יודע שזה יהיה חבל להשקיע הרבה כסף באוזניות בלי לקבל מהן את המקסימום.

התקציב שלי לאוזניות+מגבר אם צריך הוא 1000 ש"ח, ולאוזניות בלבד (אם המגבר לא נחוץ) עד 600 ש"ח.

הדגם שחשבתי עליו הוא Sennheiser HD555. האוזניות נכנסות בול לתקציב ונראות לי מתאימות.

ההתנגדות שלהן היא 50 אום. הבנתי שבעיקרון לא צריך מגבר לאוזניות עם 50 אום אבל במידה ואני אקנה מגבר, כמה הוא ישפיע?

האם ישנם דגמים בטווח המחירים הזה שעדיפים על ה555 מבחינת איכות הצליל? הבאס פחות משנה לי.

במידה וצריך מגבר, יש המלצות למגבר מסויים עד 400 ש"ח? או שעדיף כבר לבנות לבד?

תודה,

עידו.

פורסם

יש אפשרות להזמין מחו"ל?

פורסם
  • מחבר

אם אחרי המע"מ והמכס המחיר נמוך משמעותית אין סיבה שאני לא אזמין מחו"ל.

פורסם

איזה מכס? אתה לא יודע שלא משלמים על מתנות? ;D

אני חושב שבתקציב הזה אתה יכול להשיג בEBAY:

Sennheiser HD595 או GRADO SR-125 (לא בטוח שהן צריכות מגבר - 32 אוהם) ומגברון PA2V2

פורסם
  • מחבר

אני מעדיף לא להתעסק עם Ebay. אם כבר אני מזמין מחו"ל אז רק חדש (ולכן זה בעייתי כי ההפרש במחירים האלה בין חו"ל לארץ הוא לא גדול).

פורסם

eBay זה לא אומר משומש, יש שם גם חדש וגם משומש. המחירים שם בדר"כ טובים מאוד, והשירות מעולה, דווקא בגלל שזה איביי והם מבטיחים את הרמה שם.

אני אישית הייתי הולך יותר בכיוון של ה-A500 של אוזניות טכניקה, וזאת למרות שהוא ביקש אוזניות פתוחות. הן 40 אוהם ואל יצטרכו מגבר, והן נשמעות טוב מאוד. היו לי את ה-A900 אשר אמורות להיות טובות יותר אך בעלות צליל דומה, ואם הן באמת דומות כמו שאומרים, ה-A500 הן ללא כל הספק הבחירה הטובה ביותר לרוב האנשים בתקציב שכזה.

בנוגע למגבר, ב-400 שקלים לא תקנה משהו טוב. רק חרתא, משהו שלא ישפר הרבה אם יש לך כרטיס קול עם יציאת אוזניות סבירה. איזה כרטיס קול יש לך?

Anatoli.

פורסם

וואלה לא חשבתי על AT

והוא אמר שהמקור יהיה הX5

פורסם

בסדר, זה לא משנה משהו.

ד"א,Ido-K, רכשת את ה-T20 לאחר קריאה של הביקורת באתר?

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

בהחלט :)

ביקורת מעולה.

חיפשתי בebay ובעוד אתרים מחו"ל את הA500 והכי זול שמצאתי הוא עולה 130$ בלי משלוח ובלי מע"מ. יקר מדי...

ולא מצאתי את הדגם הזה באתרים מהארץ.

יש הצעה אחרת בתקציב הזה? מאחר שפסלנו את האפשרות של מגבר, התקציב הוא 600 ש"ח ואם ממש חייבים אפשר לגלוש ל700.

פורסם

ראשית, אני שמח לראות שהביקורת שכתבתי תרמה, לשם כך השקעתי בהכנה.

מבחינת האוזניות, יחד עם משלוח אמור לצאת לך גג 120$ מאודיו-קיובס (www.audiocubes.com). אני מכיר הרבה אנשים שרכשו מהם (אני אחד מאנשים אילו) וכולם מרוצים עד הגג. המשלוח עלה לי 19$ הגיע תוך שבוע, והיה מעקב דרך האינטרנט. האוזניות עולות שם סך הכל 99$. מה שאומר, שגם אם תצטרך לשלם מע"מ ברשויות המכס, זה ייצא לך סך הכל 120$ ועוד כ-20$ מיסים. 140$ הם לא יותר מאשר 610 שקלים, וזה רק במידה ותצטרך לשלם מס. במידה ולא, 520 שקלים, וקיבלת אוזניות שישמעו פי 10 יותר טוב מה-HD555 שתקבל בארץ בסכום גבוה יותר.

ד"א, אם תחליט בסוף להזמין מחו"ל, אשמח אם תפנה אליי בכדי שאני אבצע את התשלום מהחשבון PAYPAL שלי. יש לי שם סכום כסף גדול שתקוע ואין לי איך להעביר אותו לארץ.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

האתר נראה טוב, כנראה שאני אזמין משם.

מהם ההבדלים המשמעותיים בין אוזניות פתוחות לסגורות? חוץ מהעובדה שסגורות פחות רגישות לרעש חיצוני.

אני פשוט לא סגור על הA500 בגלל שהן סגורות.

בכל מקרה, המשלוח הוא 9.5$ מה שמפחית את העלות הכללית כולל המע"מ ל550ש"ח. :)

לגבי הPAYPAL, לצערי אני עדיין קטין (רק לעוד כמה חודשים...) ובענייני כספים בקטעים כאלה יש רשות מחוקקת, רשות פרימיטיבית בעלת דעות קדומות, אבל עדיין מחוקקת.

אבא שלי לא סומך על PAYPAL ודורש שבהזמנות מחו"ל התשלום יתבצע באמצעות הכרטיס אשראי שלו (דבר שהוא מאוד מוזר כי זה הרבה יותר מסוכן מPAYAPL).

מצטער... :-\

פורסם

בנוגע לפאיפאל, פנה אליי בפרטי. מה שאני ממליץ לך, הרבה יותר בטוח משניהם. אני מציע לך תשלום במזומן :)

Anatoli.

פורסם

ad500 הם לא הגרסה הפתוחה של a500 ?(אני לא מבין גדול באוזניות של אודיו טכיניקה)

יש אותם באודיו קיובס ב-89$ (הבנתי שיש להם פחות באס מאשר ל-a אבל יותר soundstage )

סתם בשביל הסקרנות איזה סגנונות מוסיקה אתה שומע זה יכול לעזור בבחירת אוזניות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים