פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים תגידו מישהו יודע למה SANANDREAS ל PS2 קיבל ציון יותר גבוה מאשר למחשב למרות שלמחשב יש שליטנ יותר טובה וגרפיקה יותר טובה?
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים תגידו מישהו יודע למה SANANDREAS ל PS2 קיבל ציון יותר גבוה מאשר למחשב למרות שלמחשב יש שליטנ יותר טובה וגרפיקה יותר טובה? חשבתי שהתכוונת ל... תגידו מישהו יודע למה SANANDREAS ל PS2 קיבל בתחת ;D בכול אופן השליטה לפי דעתי בGTASA בPUSSY2 טובה יותר (זו רק דעתי האישית כן?)
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים מחבר כן אבל יש סיבה כל שהיא? כי ראיתי (שיחקתי) ב PS2 ואין שם BUGS כמו ב PC למשל :במצנח כשאתה צונח איתו אין את ה BUG שאתה לא רואה את הצורה שאתה מחזיק בו, או שלמשאיות יש 4 גלגלים מאחורה... 2X2 או שבמשימה GRANE SABRE אין להגה צורה של ריבוע
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים כן אבל יש סיבה כל שהיא? כי ראיתי (שיחקתי) ב PS2 ואין שם BUGS כמו ב PC למשל :במצנח כשאתה צונח איתו אין את ה BUG שאתה לא רואה את הצורה שאתה מחזיק בו, או שלמשאיות יש 4 גלגלים מאחורה... 2X2 או שבמשימה GRANE SABRE אין להגה צורה של ריבוע true true
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים מחבר כן אבל חוץ מזה שום דבר לא שונה ...למחשב יש גרפיקה יותר שווהאני מקווה ש ב GTA4לא יהו את היתרונות הללו לקונסולות ;Dושמעתי ש ל PS2יש עלילה אחרת!!!ברצינות 8)
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים כן אבל חוץ מזה שום דבר לא שונה ... למחשב יש גרפיקה יותר שווה אני מקווה ש ב GTA4 לא יהו את היתרונות הללו לקונסולות ;D ושמעתי ש ל PS2 יש עלילה אחרת!!! ברצינות 8) זה מוזר... אישית עוד לא סיימתי את גרסת הPC אבל נראה לי שבאמת יש שינוי קל במשימות
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים מחבר אז זהו ששיחקתי בשני הגרסאות ולא ראיתי שום שינוי!!עדין לא ענית לי למה GTA:SA קיבל ציון יותר טוב ל ...רק בגלל הBUGS הקטנים?!?!PS2
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים PS2http://www.gamerankings.com/htmlpages2/914983.asp?q=gtaPChttp://www.gamerankings.com/htmlpages2/924362.asp?q=gta
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים ושמעתי ש ל PS2 יש עלילה אחרת!!! - כאחד ששיחק GTASA במקביל על PC ועל פוסי2 - אותה עלילה, המשימות הן אותן משימות. - השליטה בפוסי2 טובה יותר. - למה גרסת פוסי2 קיבל יותר? חשבת שאולי בוחנים אנשים שונים את שתי הגרסאות וכל עורך נותן ציון משלו? יש עוד דברים שנשקלים בציון. עריכה: פותח הת'ראד, זה כל כך מטריד אותך?
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים מחבר גם לי יש בשני הגרסאות!כן זה מתריד אות!אולי בגלל הBUGS שצינתי??!?!?!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.