עבור לתוכן

חצי שנה מלווה

Featured Replies

פורסם

רגעעע אז שתסתיים תקופת הניסויון ויחזור החוק הישן זה אומר שמי שעובר אז טסט יכול לנסוע ברכב מלא? (כאילו עם יותר מ2 נוסעים?)

ועוד משו

גמני רוצה לדעת אם מכניסים את כל הקטע של החצי שנה מלווה כי מדברים על זה שבתור התחלה זה יכנס בכפ"ס ורעננה ואז בכל שאר הארץ אז אם זה נכנס רק פה אני יכול להעביר כתובת אולי לצאת מזה (עם קצת מזל בעזרת השם)

• תגובות 34
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בהקשר לשאלה הראשונה של זה שמעליי: אלא אם יחליטו להמשיך עם החוק. יש דיון בנובמבר האם להמשיך עם החוק או לא.

פורסם

עד כמה שזכור לי, לפני שנה נכנס החוק של 3 חודשי מלווה, לפני זה היו רק חודשיים.

פורסם

לפי מה שהבנתי רוב הסיכוים שישאירו את זה ל3 חודשיים, עם סיכוי קטן להוריד את זה שוב לחודשיים ועוד יותר סיכוי קטן להעלות ל6 חודשים

ובקשר להוריד את ה2 אנשים מקסימום לנהגים חדשים, זה יתפוס על כולם נכון?, כי להסיע אנשים בתא מטען זה לא כל כך כיף :P

פורסם

לפני 3 שנים בערך גם לי הייתה את החרדה הזאת של החצי שנה..

לפי מה שהבנתי בזמנו מהמורה נהיגה שלי שהשמועות האלה רצות כבר כמה שנים

פורסם

כל אחד יגיד לך אחרת.

הדבר הכי אמין זה שאחרי שתוציא רשיון, כמה שכתוב לך על הרשיון מנייר זה הזמן שאתה צריך.

כמובן שהשעון מתקתק וכמה שתוציא יותר מהר פחות סיכויים שייכנס החוק.

ובנובמבר מתישהו גם יש דיון בגלל שנגמר החוק הזמני של הסעת 2 נוסעים בלבד לנהג חדש ובע"ה יבטלו אותו.

אז יש סיכוי שזה יגמר השני נוסעים ברכב?

"לפי מה שהבנתי רוב הסיכוים שישאירו את זה ל3 חודשיים, עם סיכוי קטן להוריד את זה שוב לחודשיים ועוד יותר סיכוי קטן להעלות ל6 חודשים

ובקשר להוריד את ה2 אנשים מקסימום לנהגים חדשים, זה יתפוס על כולם נכון?, כי להסיע אנשים בתא מטען זה לא כל כך כיף "

אתה צוחק אבל אני עשיתי את זה במציאות, אחחח רגעים של טיפשות נעורים

פורסם

יש גם סיכוי שזה ימשיך

פורסם

סתם שאלה לא קשורה, אם מישהוא עושה רישיון כשהוא בן 30, אותם חוקים חלים גם עליו? של שני נוסעים, מלווה וחל"י...?

פורסם

סתם שאלה לא קשורה, אם מישהוא עושה רישיון כשהוא בן 30, אותם חוקים חלים גם עליו? של שני נוסעים, מלווה וחל"י...?

כן. מה אתה חושב שאם בן אדם מוציא רישיון בגיל 30 הוא הופך לשומאכר?

פורסם

החוק של שני הנוסעים לא חל, כי הוא חל עד גיל 21. אבל המלווה כן.

פורסם

החוק של שני הנוסעים לא חל, כי הוא חל עד גיל 21. אבל המלווה כן.

אני חושב שדווקא הכל החוקים חלים עליו

פורסם

אין לו את המגבלה של השני נוסעים אבל הוא כן יצטרך מלווה

וחצי שנה כנראה לא יהיה

ואיך זה שעדיין אף אחד לא שאל אם יעשו 60 שאלות בתאוריה? כבר 15 שנה שואלים את אותה שאלה וככה אתם נוטשים אותה?

פורסם

יאללה כל הבירוקרטיה הזאת והבלאגן בשביל כזה כלי פרימטיבי

אפשר לחשוב שמדובר ב-F16I :s07:

ואני גם צריך להתחיל ללמוד :kopfpatsch:

פורסם

אתה צוחק אבל אני עשיתי את זה במציאות, אחחח רגעים של טיפשות נעורים

לא צוחק, זה הדרך היחידה לצאת. ותמיד יש את האדיוט שמתנדב רק כדי לא לשלם למונית :P

פורסם
  • מחבר

אין לו את המגבלה של השני נוסעים אבל הוא כן יצטרך מלווה

וחצי שנה כנראה לא יהיה

ואיך זה שעדיין אף אחד לא שאל אם יעשו 60 שאלות בתאוריה? כבר 15 שנה שואלים את אותה שאלה וככה אתם נוטשים אותה?

תאוריה כבר עשינו :smile1:

יאללה כל הבירוקרטיה הזאת והבלאגן בשביל כזה כלי פרימטיבי

אפשר לחשוב שמדובר ב-F16I :s07:

ואני גם צריך להתחיל ללמוד :kopfpatsch:

חשבת פעם על זה ש"קצת" יותר מסוכן לנהוג ברכב, מאשר בF16I? שמניין ההרוגים מבין הנהגים הוא "טיפה" יותר גבוה ממקבילם אצל הטייסים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים