עבור לתוכן

Microsoft did it Again...

Featured Replies

פורסם

טוב, גם את הנגן הזה לא נקנה.

• תגובות 60
  • צפיות 9.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני מניח שפונקציית הגנה זו תפרץ בדיוק כמו מנגנוני הגנה אחרים של Microsoft. חשוב לזכור שיש אנשים שכל כך לא אוהבים את החברה הזאת עד שהם יעבדו ימים כלילות כדי שהנגן יפרץ.

פורסם
  • מחבר

אני מסכים עם העבודה שגם אפל עובדת בצורה דומה - אבל ישנם הבדלים מהותיים.

דבר ראשון אפל לא נוגעת בקובץ שאתה מעלה לאייפוד, כמו שהעלת אותו כך הוא יירד - השאלה היא האם תצליח להוריד אותו וכמה זה יעלה לך, אם בבריאות או בכסף. להעביר שירים מהאייפוד למחשב זה כאב ראש לא קטן (לפחות עד לפני שנה זה היה ככה), היום יש כבר מספר אפשרויות יחסית נוחות, וגם בדור 5.5 של הווידאו אפל מאפשרים העברת שירים מהאייפוד למחשב בתנאי שהם נקנו מחנות ה-iTunes.

לעומת זאת מיקרוסופט אשכרה נוגעים לך בקובץ, ולדעתי אם זה קובץ שאני יצרתי זו פגיעה בזכויות יוצרים, איזה זכות יש להם לשנות משהו בקובץ שאני יצרתי והוא שייך לי?...

פורסם

אני מאמין שמיקרוסופט יוותרו על העניין עם ההשמת DRM על קבצים שלא נקנו דרכם

ושאפל תנקוט באותה דרך בדיוק כשיהיה לה נגן עם WIFI (רק עניין של זמן)

פורסם

בסוף זה יהיה הפרת זכויות יוצרים של מיקרוסופט, שמשנה קבצים אישיים שלי.

מבחינתי שיגנו על הקבצים שהורדו מהחנות המקוונת שלהם, אבל שיעזבו את הקבצים שאני העליתי מהמחשב.

פורסם

לא צריך את החוצפה של מייקרוסופט, וגם לא את כאבי הראש של אפל.

אני נשאר עם החברות הטובות באמת:

קריאטיב, אייאודיו, אייריבר. לא צריך לחטוף עצבים על כל דבר, לא להשתמש בתוכנה שתרצה לגרום לך להתאבד, ולא לדאוג שמא אחת החברות האלו תתייג את הקובץ שלך על דעת עצמה.

אני, למשל, שקלתי עד לא מזמן קניית Zune, אבל אז התחילו לרוץ בראש שלי שיקולים למה לא לקנות. בראש וראשונה- אני ממש לא צריך 30 ג'יגה.

אני גם יוצר מוזיקה, ורוצה כמובן לשאת אותה איתי. מרגע ששמעתי שמייקרוסופט יתייגו את היצירות שעמלתי עליהן, הרעיון ישר עף לו לעזאזל.

פורסם

אני מקווה שברור לך שהחברות האלה ילכו לאיבוד בקרוב כשהזון והפוד המתחרה המתאים יתבססו בשוק.

אני אישית צופה מהפכה, לאו דווקא לטובה... :(

פורסם

לא צריך את החוצפה של מייקרוסופט, וגם לא את כאבי הראש של אפל.

אני נשאר עם החברות הטובות באמת:

קריאטיב, אייאודיו, אייריבר. לא צריך לחטוף עצבים על כל דבר, לא להשתמש בתוכנה שתרצה לגרום לך להתאבד, ולא לדאוג שמא אחת החברות האלו תתייג את הקובץ שלך על דעת עצמה.

אני, למשל, שקלתי עד לא מזמן קניית Zune, אבל אז התחילו לרוץ בראש שלי שיקולים למה לא לקנות. בראש וראשונה- אני ממש לא צריך 30 ג'יגה.

אני גם יוצא מוזיקה, ורוצה כמובן לשאת אותה איתי. מרגע ששמעתי שמייקרוסופט יתייגו את היצירות שעמלתי עליהן, הרעיון ישר עף לו לעזאזל.

*יוצר

מצטער שאני מנחסס, אבל זה בלתי קריא. לקח לי דקה להבין מה רצית לכתוב.

פורסם

*יוצר

מצטער שאני מנחסס, אבל זה בלתי קריא. לקח לי דקה להבין מה רצית לכתוב.

אתה לגמרי צודק, לא שמתי לב o_O שגיאת מהירות

תוקן.

פורסם

לא הייתי מצפה לפחות ממונופול.

האינטרסים של החברה גדולים מאלה של הצרכן.

הם צריכים ללקק לחברות התקליטים הגדולות, אותו דבר SONY.

מה לעשות? :s07:

פורסם

יפרצו את ההגנה הזאת תוך רבע שעה.

פורסם

אני זוכר שהייתה על זה כתבה בפיסי + או משהו כזה. זה היה לפני יותר מחצי שנה אולי שנה כמעט. בזמנו לא האמנתי שזה יתפוס. האמת, אני עדיין לא מאמין.

אבל זה ממש מעצבן. LOL מתי הם יבינו שאי אפשר לעצור את ה-file sharing?! גם לפגוע בצרכנים לגיטימים לכאורה לא ממש עוזר להם :lol:

יפרצו את ההגנה הזאת תוך רבע שעה.

זה די ברור.

פורסם

אם יפרצו את זה יתכן שזה יוריד את האחריות על המכשיר.

פורסם

לא יודע איך המנגנון יעבוד אבל זה די בעיה, בגלל שהוא משנה כל קובץ שמוכנס אליו זה רומז שהמנגנון נמצא במכשיר, שזה קצת יותר בעייתי. מה שלפי דעתי יהיה זה לשנות את הfirmware וזה לוקח הרבה זמן (לקח כמה שנים עד שפרצו את הfirmware של אפל)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים