עבור לתוכן

מספר חיבורים באימיול - כמה להגדיר ?

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מחובר לחבילה 2.5/150 ובזמן האחרון יש לי ניתוקים רק שאני משתמש באימיול

לא בטוח אולי זה מניצול של 100 העלאה..בינתיים שמתי הגבלה 16KB מתוך 19 ללילה ו-10-13 בזמן שימוש במחשב

אבל בכל מקרה על כמה מומלץ לשים את החיבורים ב-Max sources per file וב-Connection Limit ?

ואגב יכול להיות שהמודם "אשם"? כי לפעמים עם התנתקות מיד הלינק מתכבה (ALE 070) ואז לוקח לו כמה דקות לחזור..

תודה מראש.

פורסם

מודמים של ALE גרועים.

אני ממליץ לך להחליף ל-

eci B-FOCuS 312+

או

eci B-FOCuS 270

פורסם

תנסה לשים משהו כמו 130 150 ככה ותראה מה קורה.

פורסם

מאחר ויש לך מודם USB..לא משנה כל כך מספר החיבורים..כי מערכת ההפעלה מתעסקת בזה בתצורה הנוכחית הזאת.

תעשה לעצמך טובה ותחליף את המודם USB הזה שידוע בתור בעייתי מאוד בגלל בעיות הניתוקים שלו,למודם-רשת שגם תוכל להסב אותו לתצורת נתב.

*ההחלפה למודם-רשת כבר אינה בחינם ועולה כסף,אבל אני מאמין שבעזרת הצגת הבעיה כמודם בעייתי מאוד,תקבל מודם-רשת בחינם וללא תמורה.

בהצלחה.

פורסם

גם בלי הצגת מודם הUSB כבעייתי הוא יקבל אחד בחינם.

רק שים לב שאתה צריך להחזיר אותו במקרה שאתה מתנתק מADSL.

פורסם
גם בלי הצגת מודם הUSB כבעייתי הוא יקבל אחד בחינם.

לא נכון!

למיטב ידיעתי:

בזק לא מחליפה יותר בחינם מודם של USB למודם רשת אלא אם כן המודם תקול או יש בעיה ב USB במחשב שמונע מהלקוח לגלוש, כדי להחליף בכל זאת צריך לשלם 100 ש"ח בערך. אני מניח שזאץ בגלל חוסר של מודמים אצלם, אחרי שה RTA1320 התחילו להישרף והיו צריכים להחליף אותם(מודם RTA1320 עם חיבור רשת מאחור בצבע צהוב הוא מודם תקין ולא יהיו איתו בעיות, לא כמו שאר ה RTA שנוטים להתחמם ולהישרף).

פורסם

אז יכול להיות שהם שינו באמת את המדיניות שלהם. לקחתי אחד לפני חצי שנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים