עבור לתוכן

צריך תוכנה שאפשר לדבר דרכה ממחשבים שונים

Featured Replies

פורסם

הי :hi:

אני וחברים שלי מתכננים לערוך מחר לאן פארטי אצלי בבית,

רציתי שתגידו לי איזה תוכנה הכיטובה והכי חשוב- הכי פחות מעמיסה על המחשב, שאפשר לדבר דרכה אחד עם השני, תוך כדי הלאן.

אני אשמח גם אם תסבירו לי בכללי איך לעבוד עם התוכנה, ושתתנו לי לינק להורדה.

אני שוב מזכיר, התוכנה צריכה כמה שפחות להעמיס על המחשב ( כי יש לי מחשב שהוא גם שרת וגם משחקים בו ), וגם שישמעו בה טוב ולא סתם חירטוטים.

תודה רבה,

יובל :xyxthumbs:

פורסם

לא פשוט יותר לדבר?

בלאן פארטי אתם נמצאים בדרך כלל אחד ליד השני(זה בעצם הרעיון של הלאן פארטי).

פורסם

כל תוכנה שעושה את זה תספיק . הן מתוכננות לעשות את זה ברוחב פס של אינטרנט .

כאשר יש רוחב פס של לאן פארטי הן לא ייחנקו .

תעשה חיפוש ל TeamSpeak בגוגל . יש תוכנת שרת , ותוכנת קליינט לכל אחד מהמשתמשים .

פורסם
  • מחבר

מה ההבדל בין שרת לקליינט?

ומי ששאל, אני צריך את התוכנה כי כל אחד יש לו אוזניות ואז לא שומעים אחד את השני

פורסם

אעעע !! נמחקה לי התגובה !!

מחדש -

אם משה שולח פקודה קולית לאיציק , ששון וישעיהו , ע"מ לחסוך ברוחב הפס , המחשב שלו יישלח פקודה אחת לשרת , והשרת ייחלק .

אותו הדבר גם במשחקי הרשת שתשחקו .

לכן -

במחשב השרת להתקין את גרסת ה Server .

בשאר המחשבים להתקין את גרסת ה Client .

פורסם
  • מחבר

אוקי, תדה על ההסבר :)

אבל תגיד, יש אפשרות לשים את גרסת ה-SERVER במחשב שהוא לא ה-SERVER כי אתה יודע, זה כבר יותר מדי יעמיס עליו, גם להיות SERVER כללי ל-3 מחשבים נוספי, גם לשחק בו וגם התוכנה הזאת... אני מפחד שהוא יקרטע. :P

ואתה יכול להביא לי קישור להורדת התוכנה הזאת? ולומר לי על איזה מקש ללחוץ בשביל שנדבר?

פורסם

אוקי, תדה על ההסבר :)

אבל תגיד, יש אפשרות לשים את גרסת ה-SERVER במחשב שהוא לא ה-SERVER כי אתה יודע, זה כבר יותר מדי יעמיס עליו, גם להיות SERVER כללי ל-3 מחשבים נוספי, גם לשחק בו וגם התוכנה הזאת... אני מפחד שהוא יקרטע. :P

ואתה יכול להביא לי קישור להורדת התוכנה הזאת? ולומר לי על איזה מקש ללחוץ בשביל שנדבר?

בד"כ משתמשים בוונטרילו. אני לא יודע איך אפשר להשיג גיראסת סרבר שלה. כעיקרון ts ווונטרילו די דומות. אני בטוח שאתה יכול לשנות בקונפיג של התוכנה את הבינד לדיבור. בוונט לדוגמה, זה מזהה לבד מתי אתה מדבר ונותן לך לדבר. זה לא עובד הכי טוב אז רוב האנשים משנים את זה ל-mouse 3.

בהצלחה ותהנו :)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה,

ורגע, אם אין לי את הגירסת סרבר אז אני יכול לדבר עם מישהו אחד בלבד כל פעם???

אם כן אז אני מעדיף תוכנה אחרת שתעשה את העבודה כמו שצריך

פורסם

בלי גירסאת הסרבר, שגורמת למעשה למחשב אחד ליהיות שרת שעליו פועלת התוכנה ואליו מתחברים המשתמשים, אי אפשר לדבר. בשביל לדבר את חייב ליהיות מחובר לשרת. כל שאר האנשים שאיתם אתה רוצה לדבר חייבים ליהיות מחוברים לאותו שרת. במקרה שלכם זה יהיה המחשב עליו תפעילו את גירסאת הסרבר.

פורסם
  • מחבר

שניה, חוץ מלהתקין את הגרסת סרבר על המחשב של הסרבר של הלאן, אני פשוט צריך להתקין את הגרסת קליינט על שאר המחשבים ולהפעיל הכול?

ואתם יכולים לתת לי גם לינק להורדת הגרסת קליינט?

פורסם

במחשב השרת להתקין את גרסת ה Server .

בשאר המחשבים להתקין את גרסת ה Client .

ולהפעיל הכל , כמובן .

בגרסה של הסרבר אתה אפילו תוכל לחלק את כולם לקבוצות (אם אתם מתחרים בקבוצות) , ככה שכל אחד ישמע רק את חברי קבוצתו .

שתי הגרסאות נמצאות שם .

פורסם
  • מחבר

אוקי, תודה רבה לכם :yelclap:

אני אוריד, בפעם הבאה שאני אעששה לאן ( אני מקווה שישי הבא ) אני אבדוק את התוכנה ואגיד אם זה עובד לי :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים