עבור לתוכן

החוצפה הבילתי ניסבלת של חברת הכבלים - HOT

Featured Replies

פורסם

לפחות בהוט כשקוראים להם הם באים מאד מהר

• תגובות 78
  • צפיות 12.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני דווקא מסתדר לא היו לי שום בעיות

אבל ליאס יש את הלוינים בגודל של משאית ושמים אותם בכול מקום וזה פשוט מגעיל את הנוף :pissed:

ומאז יוצאים רק חיזריים מהבתים ששמו את הצלחות האוכל האלו

פורסם

סתם תיקון קטן... יס לא שמים לוויינים בכל מקום (הם היו רוצים שיהיה להם כל כך הרבה כסף). הם שמים צלחות. ומה הבעיה עם צלחות לוויין על גג של בית? גם ככה בתים זה לא בדיוק "הטבע במיטבו"... ::)

פורסם

אני גר בצפון אז לפני כמה שנים לפני היאס היו בתים זה 40 אחוז ונוף 50

40אחוז נוף 40 אחוז בתים ו20 אחוז לווינים ואפשר גם אנשים אם חמישים אצבעות בכול יד זה כבר אקסטרה 10 אחוז ועכשיו זה 20 אחוז ללוינים :-\ :-\ :'( :pissed:

פורסם

[ltr]benny gorren is on his way to beat you up.[/ltr]

פורסם

LOL,nice one.

btw:50+40=90

פורסם

אותי

בקיצר להיום 40אחוז בתים פלוס 40 אחוז נוף פלוס 20 אחוז לווינים פלוס 10 אחוז אנשים אם 50 אצבאות בכול יד וברגל =110 אחוז

פורסם

כן. באמת שהייתי מוסיף את המשפט הזה שלך לחתימה שלי, אם הייתי מאלה שמוסיפים משפטים של אנשים לחתימה שלהם... ::)

פורסם

ביום שלישי(מחר),באים להתקין לי ממיר בחדר.לא יודע למה אבל הדיון הזה מחזק את התחושה שלי

שזה לא ילך כמו שצריך... :-\

פורסם

אם זה הוט אתה יכל להיתפלל אם זה יס רב הסיוים שלך לצאת מרוצה ושמח

פורסם

אותי

בקיצר להיום 40אחוז בתים פלוס 40 אחוז נוף פלוס 20 אחוז לווינים פלוס 10 אחוז אנשים אם 50 אצבאות בכול יד וברגל =110 אחוז

אני חייב לציין שלא הבנתי כלום.

פורסם

אתה לא היחיד

חח ילד סטלן מרב אנטנות

פורסם

אני חייב לציין שלא הבנתי כלום.

התכוונתי שאצלנו נו בעפולה איפה שאני גר פעם לפני יאס לא היו צלחות על הבתים והנוף היה מורכב מ 40 אוחוז בתים ו 60 אחוז נוף

היום יש 40 אחוז בתים ועוד 40 אחוז נוף ו 20 אחוז צלחות וזה מעצבן הורס את הנוף ומה שהכי מטומטם שאם דירה אחת עושה את יס למוחרת אתה איזה מליון צלחות לבית למשפחה עושים את זה כדאי שיחשבו שהבית הזה מטור על יס וזה מעצבן

פורסם

אגב

לגבי הוט, הזמנתי טכנאי שבוע שעבר, אמרו לי בין 11 ל 1 הוא בא בדיוק ב11

השירות שלהם דווקא סבבה.

מה זאת אומרת 60 אחוז נוף? אני פשוט לא מבין את המשפט הזה, מה זה 40 אחוז בתים....

פורסם

אולי עידיף שהוא לא יסביר ככה ויאמר שהיה בתים והיה הרבה נוף והיום יש הרבה צלחות שמפריעות לנוף להיות במיטבו או משהו כזה :nixweiss:

קורה שהוט גם מתמידים פעם ב

אני לא סובל אותם מהרבה סיבות זאת האחת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים