פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים שלום לכולם, אני רוצה לקנות ibook g3 (האלה מהפוליקרבונט הלבן-לא טיטניום)ורציתי לשאול מה דעתכם על המחשב, והכי חשוב- האם הוא יצליח לנגן סרטים בלי בעיות ריענון וכו??אני קונה דגם ישן יחסית כי אני נדלקתי אומנם על המק אבל אני רוצה לראות איך אני יסתדר איתו בדגן ישן יחסית קודםכי יש לי pc חדש יחסית..ד.א יש למישהוא מושג איך מדקינים דגם הזה תמיכה ב wifi?תודה רבה לכל העונים!
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים תיאלץ לשאול את ידע אם יש להם עדיין כרטיסי AIRPORT שמתאימים לו בשביל WIFIאישית אני גם ממליץ על ה MAC MINI במיוחד שעכשיו גם בגרסה הזולה יש מעבד CORE DUO
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים מחבר פשוט קיבלתי מחיר ממש טוב על המחשב הזה, ורציתי להתנסות קצת עם המק,לכן שאלתי אם הוא היה מתאים לסרטים כיוון שסרטים ומסמכים זה בערך רוב מה שאני עושה במחשב
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים נראה לי שהוא יריץ סרטים אבל אתה לא תוכל להתקין עליו מערכת הפעלה מודרנית (גם אם זה עומד בדרישות מינימום זה לא מומלץ)מה זה שווה מאק שאתה חייב להריץ עליו מערכת הפעלה מלפני 5 שנים אני יודע שזה לא נשמע כ"כ הרבה כי WINDOWS XP גם בת 5 אבל אפל הספיקו להוציא מאז איזה 5 גרסאות של המערכת הפעלה
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים מחבר לפי הדרישות מערכת נראה שהוא יוכל להפעיל סרטים (למרות שכתוב של g4..),אתה חושב שלא אוכל להדקין osx 10 על המחשב? נגיד אני משדרג לו את הזיכרון ל512?
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים אני חכול לאמר לך שמנסיון אישי OS X על ה POWER MAC G4 400 MHZ שלי עבד בצורה סבירה אבל לא בדיוק כמו שצריך
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים אייבוק G3 יכול להריץ גם טייגר (10.4), אך מכיוון שזאת כבדה בשביל מחשבים ישנים יחסית, מומלץ פנתר (10.3).divx אמור להתנגן בצורה סבירה. שדרוג זיכרון מבורך תמיד (המקסימום באייבוקים G3 לבנים זה 640מ"ב).בקשר לWiFi, גם אם לידע או במקומות אחרים עוד יש כרטיסי AirPort דור ראשון, זו תהיה פשוט זריקת כסף לאויר, יעלה שליש ממחיר אייבוק G3 משומש (אגב מה המחיר "הטוב" שהציעו לך? מה המפרט?)ומה משמעות המלה להדקין?
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים מחבר אני מצטער על השגיאת כתיב, התכוונתי להתקין.בכל אופן זאת ההצעה אני ישמח אם תאמר מה דעתך:ibook g3 500mhz 128ram סוללה עובדת, כונן cd רגילב1000 שקל
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים קניתי לאישתי ibook g3 600mhz והוא מריץ טייגר כמו גדול, אין שום בעיה עם סרטים, אודיו או תמונות.
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים לא שווה לפי דעתיאם אתה לא צריך לאפטופ ואתה רק רוצה לבדוק את נושא המאק קח את ה MAC MINI ב 4000 ש"ח אתה מקבל מפרט הרבה יותר טוב1.66GHz Intel Core Duo processor2MB L2 Cache667MHz Frontside Bus2x256MB memory (667MHz DDR2 SDRAM)60GB Serial ATA hard drive¹Combo drive (DVD-ROM/CD-RW)Built-in AirPort Extreme and Bluetooth 2.0Apple RemoteKeyboard & Mouse not includedואם זה יקר לך אז ידע מוכרים עדיין את הגרסה הקודמת של המיני בהנחה מאוד גדולה (3000 ש"ח) וההבדל היחיד זה המעבד שבמקום CORE DUO 1.66 אתה תקבל CORE SOLO 1.5נכון שזה הרבה יותר כסף אבל זה מחשב אמיתי לעומת ה iBook ומאקסימום אם לא תאהב אותו תוכל לשמור עליו בתור HTPC
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים אבל המחיר שהציעו על ibook הוא טוב?המחיר סביר ומתאים מאוד למחשב, אני רק ממליץ לך להגדיל את הזיכרון למקסימום כי 128 לא ממש מספיק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.