עבור לתוכן

רוצה לקנות ibook , ויש לי שאלה, בבקשה תעזרו..

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אני רוצה לקנות ibook g3 (האלה מהפוליקרבונט הלבן-לא טיטניום)

ורציתי לשאול מה דעתכם על המחשב, והכי חשוב- האם הוא יצליח לנגן סרטים בלי בעיות ריענון וכו??

אני קונה דגם ישן יחסית כי אני נדלקתי אומנם על המק אבל אני רוצה לראות איך אני יסתדר איתו בדגן ישן יחסית קודם

כי יש לי pc חדש יחסית..

ד.א יש למישהוא מושג איך מדקינים דגם הזה תמיכה ב wifi?

תודה רבה לכל העונים!

פורסם

אם אתה לא חייב לאפטופ המאק מיני יהיה עדיף מכל הבחינות

פורסם

תיאלץ לשאול את ידע אם יש להם עדיין כרטיסי AIRPORT שמתאימים לו בשביל WIFI

אישית אני גם ממליץ על ה MAC MINI במיוחד שעכשיו גם בגרסה הזולה יש מעבד CORE DUO

פורסם
  • מחבר

פשוט קיבלתי מחיר ממש טוב על המחשב הזה, ורציתי להתנסות קצת עם המק,

לכן שאלתי אם הוא היה מתאים לסרטים כיוון שסרטים ומסמכים זה בערך רוב מה שאני עושה במחשב

פורסם

נראה לי שהוא יריץ סרטים אבל אתה לא תוכל להתקין עליו מערכת הפעלה מודרנית (גם אם זה עומד בדרישות מינימום זה לא מומלץ)

מה זה שווה מאק שאתה חייב להריץ עליו מערכת הפעלה מלפני 5 שנים אני יודע שזה לא נשמע כ"כ הרבה כי WINDOWS XP גם בת 5 אבל אפל הספיקו להוציא מאז איזה 5 גרסאות של המערכת הפעלה

פורסם
  • מחבר

לפי הדרישות מערכת נראה שהוא יוכל להפעיל סרטים (למרות שכתוב של g4..),

אתה חושב שלא אוכל להדקין osx 10 על המחשב? נגיד אני משדרג לו את הזיכרון ל512?

פורסם

אני חכול לאמר לך שמנסיון אישי OS X על ה POWER MAC G4 400 MHZ שלי עבד בצורה סבירה אבל לא בדיוק כמו שצריך

פורסם

אייבוק G3 יכול להריץ גם טייגר (10.4), אך מכיוון שזאת כבדה בשביל מחשבים ישנים יחסית, מומלץ פנתר (10.3).

divx אמור להתנגן בצורה סבירה. שדרוג זיכרון מבורך תמיד (המקסימום באייבוקים G3 לבנים זה 640מ"ב).

בקשר לWiFi, גם אם לידע או במקומות אחרים עוד יש כרטיסי AirPort דור ראשון, זו תהיה פשוט זריקת כסף לאויר, יעלה שליש ממחיר אייבוק G3 משומש (אגב מה המחיר "הטוב" שהציעו לך? מה המפרט?)

ומה משמעות המלה להדקין?

פורסם
  • מחבר

אני מצטער על השגיאת כתיב, התכוונתי להתקין.

בכל אופן זאת ההצעה אני ישמח אם תאמר מה דעתך:

ibook g3 500mhz 128ram סוללה עובדת, כונן cd רגיל

ב1000 שקל

פורסם

קניתי לאישתי ibook g3 600mhz והוא מריץ טייגר כמו גדול, אין שום בעיה עם סרטים, אודיו או תמונות.

פורסם

לא שווה לפי דעתי

אם אתה לא צריך לאפטופ ואתה רק רוצה לבדוק את נושא המאק קח את ה MAC MINI ב 4000 ש"ח אתה מקבל מפרט הרבה יותר טוב

1.66GHz Intel Core Duo processor

2MB L2 Cache

667MHz Frontside Bus

2x256MB memory (667MHz DDR2 SDRAM)

60GB Serial ATA hard drive¹

Combo drive (DVD-ROM/CD-RW)

Built-in AirPort Extreme and Bluetooth 2.0

Apple Remote

Keyboard & Mouse not included

ואם זה יקר לך אז ידע מוכרים עדיין את הגרסה הקודמת של המיני בהנחה מאוד גדולה (3000 ש"ח) וההבדל היחיד זה המעבד שבמקום CORE DUO 1.66 אתה תקבל CORE SOLO 1.5

נכון שזה הרבה יותר כסף אבל זה מחשב אמיתי לעומת ה iBook ומאקסימום אם לא תאהב אותו תוכל לשמור עליו בתור HTPC

פורסם
  • מחבר

אבל המחיר שהציעו על ibook הוא טוב?

פורסם

תשמע המחיר סביר אבל אני בספק שיש לך מה לעשות איתו

פורסם

אבל המחיר שהציעו על ibook הוא טוב?

המחיר סביר ומתאים מאוד למחשב, אני רק ממליץ לך להגדיל את הזיכרון למקסימום כי 128 לא ממש מספיק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים