פורסם 2002 באוקטובר 2723 שנים הבוקר ניגבתי את מסך המחשב (Sumsung SyncMaster 753DF, אם זה משנה) ואחרי הניגוב, בנקודה מסויימת על המסך נותר "כתם בהיר" - אזור בו המסך מעט בהיר יותר. עקב צורת הכתם (כמו מריחה של ניגוב) וצורת הניגוב (מטלית טיפה-טיפה לחה) אני מניח שהניגוב הסיד איזשהו ציפוי של המסך.א. האם אותו ציפוי משפיע על עוד משהו חוץ מבהירות המסך? (קרינה או משהו כזה?)ב. האם ניתן לחדש אותו?בתודה, רונן
פורסם 2002 באוקטובר 2723 שנים מחבר תשתמש במטלית יבשה, רוב הסיכויים שזה סתם שארית של משהו.ניסיתי.וחוץ מזה, לכלוך היה אמור להקהות את המסך ולהקטין את השקיפות לא להבהיר אותו....
פורסם 2002 באוקטובר 2723 שנים מחבר לא,מטלית רגילה... לחה במעט...הבעיה שלי היא לא מרה קרה, אלא על מה זה משפיע, ומה אפשר לעשות בנידון.
פורסם 2002 באוקטובר 2723 שנים לא ניראה לי שזה ישפיע על המסך כ"כ וגם לא על הקרינה , זוהי נקודה קטנה לא?
פורסם 2002 באוקטובר 2823 שנים אז לא נראה לי שעשיתה שום נזק אולי הוא היה מלוכלך לפני זה והתרגלתה לזה ועכשיו ניקיתה את זה ....אני כל הזמן מנקה את שלי עם נייר טואלת רטוב \לח ואחרי זה מנקה עם מטלית ....רק משפר ומיים לא יכולים להוריד שום ציפוי (לא בטוח אבל נראה לי ..)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.