עבור לתוכן

נושא הדיון הוחלף ל cx300 בנוגע לטרבל צורם ובאסים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא ממש מתאים לי אוזניות גדולות בגלל שהם יהיו בתיק שלי כל הזמן ואיך לומר.. אני לא משמ עדין איתו

הפורטה פרו ממש ממש ממש ממש מכוערות לא מדמיין איך מישהו יכול לצאת איתן לרחוב

אתה רציני לגבי הטרבל הצורמני ב CX? כי טרבל צורמני זה הדבר שאני הכי מפחד ממנו באוזניות קטנות למישהו יש מה להגיד על זה?

פורסם

לאוזנים שלי הטרבל של cx מעצבן בעיקר בשירי hip hop שומעים את sss ממש מעצבן.

פורטה פרו אחלה אוזניות (ולא כאלה מוכערות במציאות כמו בתמונות) אבל גם הם פתוחות וחדירות לרעש חיצוני.

ה26p לא נוראיות לטעמי עשיתי השוואה אצל חבר מול ה-px100 שלי ,אני העדפתי את האוזניות שלי אבל הוא לא, הם נשמעו לי ממש טוב במיוחד לאור העובדה שהם אוזניות סגורות :xyxthumbs:(והם לא גדולות בכלל והם מתקפלות ומגיעות עם פאוץ קטן).

ציטוט מ- "הייד רום" עליהם -

Oh, yeah... A killer small rock/rap/funk sealed portable headphone. Good sound, big bass, great seal!

פורסם

ציטוט מ- "הייד רום" עליהם -

Oh, yeah... A killer small rock/rap/funk sealed portable headphone. Good sound, big bass, great seal!

אתה מודע לעניין שהם חנות?

הפורטה פרו ממש ממש ממש ממש מכוערות לא מדמיין איך מישהו יכול לצאת איתן לרחוב

הם לא כאלה מכוערות :-X

פורסם

מה עם creative ep630?

פורסם

EP630=CX300 בקופסא שונה :/

פורסם

אז למה לקנות את היקר אם זה אותו הדבר? :-\

אז השאלה צריכה להיות תכלס האם EP630 צורמים לא? הרי אנשים יעדיפו לקנות את הזול יותר לא?

פורסם

הרעש הזה שכולם מדברים עליו קיים בכל אוזניות ה- in- ear. מה שקורה זה ששומעים בחוזקה (יחסית) כל נגיעה בכבל שלהן... לפעמים זה יכול להפריע טיפה, אבל זה לא ממש מפריע.

BTW, אני מתכנן לקנות אוזניות in ear וחשבתי על ה- CX300.

עכשיו כשאתם אומרים שזאת בעצם אותה אוזניה כמו ה- EP630 זה קצת גורם לי להתלבט... אתם בטוחים שזאת אותה האוזניה בדיוק?

פורסם

אותה האוזניה בדיוק

קריאטיב קונה את האוזניות ומדביקה את הסמל שלה

פורסם

אז מה שאתם אומרים לי זה שאם אני מתלבט בין ה- CX300 וה- EP630, ללכת על ה- EP630 (הוא טיפה יותר זול)?

פורסם

כן

פורסם

מוזר... בהרבה פורומים בארץ ממליצים על ה- CX300 דווקא...

טוב, תודה על המידע... חסכתם לי כמה שקלים...

פורסם

הטרבל הצורם ב-CX300 מופיע רק כשהאוזניות חדשות.

אחרי תקופה של BURN IN התופעה נעלמת לגמרי, והאוזניות מהנות ביותר, בכל תחום התדרים.

ובקשר לרעשים המיקרוסוניים, התופעה כמעט ולא מורגשת ב-CX300 לעומת אוזניות IEM אחרות.

אני מסתובב המון עם האוזניות ברחוב והמוזיקה נשמעת צלולה וחסרת הפרעות, הבעיה היחידה היא שהן אוטמות רעשים יותר מדי טוב עד שזה הופך למסוכן...

פורסם

יש לי את ה-cx300 כבר לפחות חצי שנה ושמעתי בהם המון אז הם עברו את תקופת הburn in שלהם ,הם אכן השתפרו עם הזמן אבל אני חושב שהם אוזניות לא משהו ביחס למחיר שהם עולים (iem אף פעם לא משתלמים ביחס איכות\מחיר).

הטרבל הוא צורמני לטעמי והבאס הוא נפוח וחד גוני לא אהבתי לשמוע איתו מוסיקת היפ הופ ,פופ,או רוק כבד איתם כי הבאס ממש הרס לי, סגנונות מוסיקה יותר רגועים נשמעו בסדר איתם.

ומבחינת נוחות ,לא יכלתי לשמוע איתם לאורך הרבה זמן כי זה היה מכאיב לאוזנים,ולא יכלתי ללכת איתם בגלל הרעש המיקרופני שהיה מהכבל(מה גם שלא כדאי להיות כזה מנותק מהסביבה יכולים לדרוס אותך :( )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים