עבור לתוכן

תכינו בגלה ובירה קרה מילחמת קונסולות הדור הבא מתחילה ליתלקח

Featured Replies

פורסם

היום ראיתי תכתבה הזות-

Amazon Quickly Sell out of Wii Pre-Orders

According to reports, Amazon had sold out of their Wii pre-order allocation in just a few hours after making them available. This really doesn't come as any big surprise, but still interesting to know ;).

quote:

From reading comments on the Amazon website, it was available for order beginning sometime last Friday, Sept 15. Having sold out all pre-orders the same day, this would seem to indicate a tremendous pent up demand for these devices. Some actually bought more than one!

Here is a comment from one customer that made it under the wire: "Amazon offered preorders with Wii Sports included for $249 today. With 1 day expedited shipping ran $283.83. No absurd bundle required. They began taking preorders this morning and had sold out of preorders by 11 am cst."

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=10155

אחרי שחנויות אחרות כבר התחילו לשים תPS3 ותWII באתר שלהם וכידוע בקרוב תיהיה התערוכה הרצינית האחרונה

לפני ההשקות של הWII והPS3

ככה שאני פותח תדיון הזה על דיווחים מהמליחמה הזות

אז בבקשה תיתנו רק דיווחים ועל תתחילו לריב פה

כל דיווח משמעותי שאתם קוראים על המילחמה הזות אתם מוזמנים לתת לינק שלו לפה

פורסם

וואו.אני אשכרה חשבתי שאתה מכריז על המלחמה הקרה. תבדוק את האיות בנאדם :-\

בכל מקרה,אני מאמין שלWII תהיה השקה טובה רק ביפן,ושם זה יחטף.אבל המכירות באירופה ובאמריקה יהיו קצת צולעות.

בקשר לPS3-אני רואה להם השקה בינונית ביפן,בגלל המחיר העצום של המכשיר הזה.אבל באמריקה אני דווקא צופה למכירות די טובות,אבל גם זה ידעך בעתיד אחרי כל ההייפ,ודווקא הWII תתחזק (אני מאמין).

בקשר לאירופה והPS3-נחיה ונראה עוד יותר משלושה חודשים.

פורסם

בניתי על wii בלי הגבלת איזורים... :pissed: :'(

פורסם
  • מחבר

טוב עוד ידיעה משמעותית-

okyo: Blue Dragon Leads Xbox 360 Charge - "Better price than Wii"

Microsoft will offer the core 360 system complete with Blue Dragon for a converted price of $260 USD!

quote:

The firms re-energized efforts will be spear-headed by the release of the Blue Dragon bundle on December 7th which Sensui said was "effectively a better price than Wii". Blue Dragon will be joining 70 Japanese-developed games for the 360 released or in development.

בקיצור מיקרוסופט יורדת לזנות רק כדי לנסות ליצבור נתח שוק ביפן

במחיר כזה אני לא רואה איך היא תרויח מיזה

ולמי שלא הבין מיקרוסופט תימכור את חבילת הבסיס +מישחק RPG של סקוור איניקס ב260$

אם תוסיפו לזה כרטיס זיכרון זה יוצא בערך 300$ שזה מחיר מעולה

ואני מקווה שהיפנים ימשיכו למרות זול לא ליקנות ת360 כי אם מיקרוסופט תישלוט בשוק זה יהיה רע מאוד לגימרים

כי בלי תחרות המישחקים יהיו ממוסחרים ויקרים

פורסם

למה לא "לריב"? ;D הרי כל הקטע זה להתווכח עם אחד השני ,להוכיח דברים לאחד לשני :)

עדיף להזמין מיפן מאשר מארה"ב XBOX 360 :smile1:

פורסם
  • מחבר

אבל יש הגנה אזורית וכרגה אין פריצות באמת טובות

שיהיה ציפ אבל בטח חנויות בארץ יזמינו מיפן

פורסם
  • מחבר
אנשי סוני מתכננים לנסות למכור לנו משחק בלי מכוניות או מסלולים

הא, אמרתי לכם! לפני יותר משנה כתבתי שאם נסכים לקנות תוספות מיקרוסקופיות למשחקים בתמורה לכמה שקלים בודדים, לא רחוק יהיה היום בו ינסו למכור לנו משחק שדורש תשלום בשביל חלקים אותם נהגנו לקבל בחינם. עכשיו מדווח הגליון החדש של מגזין Famitsu Weekly היפני ש-Gran Turismo HD יהיה כנראה הסנונית שמסמנת את בוא הזוועה.

Grand Turismo HD, משחק שהוגדר אפילו על ידי מפתחיו כ'דור ביניים אשר נועד להציג את יכולותיה הגראפיות של הפלייסטיישן 3' ויגיע לחנויות יפן בדצמבר השנה (Gran Turismo 5, משחק ההמשך ה'אמיתי' של הסדרה, לא צפוי לפני 2008), יורכב משני חלקים עיקריים: החלק הראשון Gran Turismo HD 'Premium', יציג לשחקן את יכולות המנוע הגראפי המודרני, ויכלול 2 מסלולים חדשים ו-30 מכוניות.

החלק השני, והמעניין\מעצבן יותר, יהיה GT HD 'Classic', והוא יציג לנו 0 מכוניות ו-0 מסלולים. אם תרצו להוסיף לחבילה הזאת מותרות כמו, למשל, מכוניות, תוכלו לעשות זאת בעזרת החנות המקוונת של הפלייסטיישן 3 וכרטיס האשראי שלכם. המחירים של התוספות ינועו בין 50-100 יין (1.8-3.6 שקלים), וכל מסלול חדש יעלה 200-500 יין (7.2-18 שקלים). לפחות המבחר יהיה מרשים, עם כ-750 מכוניות ו-250 מסלולים.

ובקרוב: תמורת 200 שקלים נקבל רק את הדבר החשוב ביותר במשחק חוברת ההוראות! כל השאר, בתשלום נוסף.

:kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

פורסם

:kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

קראתי את זה ונקרעתי מצחוק :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים