עבור לתוכן

mx1000 הוא העכבר הכי טוב היום בשוק?

Featured Replies

פורסם

נראה לי שאתה ליצן

הMX שלי קולט יפה מ 5 מטר

• תגובות 38
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נראה לי שאני לא לייצן. אני אומר לך שבדקתי אישית 3 עכברים!!!

פורסם

נראה לי ששניכם ליצנים... יש עוד אלמנטים שאתם לא מחשבים כמו סביבה שונה , סוג \עובי \ מספר הקירות ועוד

פורסם

אם לג'ניוס יש את אותו מנוע כמו של הG5 והרייזור, אז הוא באמת מציאה, כי מבחינת ביצועי עקיבה אין הבדל מורגש בין הרייזור לG5 (שלשניהם אותו מנוע לייזר)

נכון יש עוד שיקולים כמו דרייברים נוחות משקולות וכאלה, אבל הביצועים נטו יהיו זהים

פורסם

נראה לי ששניכם ליצנים... יש עוד אלמנטים שאתם לא מחשבים כמו סביבה שונה , סוג \עובי \ מספר הקירות ועוד

שמע שמע שמע...

בדקתי שלושה עכברים כאשר אין שום תווך חוץ מאוויר בין העכבר לבסיס שלו.

כלומר היה רק אוויר!!!

עכבר נחמד, אפילו מאוד, אבל קולט גרוע. וזהו.

פורסם

נראה לי שאתה צריך בדיקת ריאלטי זה עכבר מעולה ומי צריך יותר מ2 מטר (Aלא תווך מאד קצר שהוא שליש מהאמיתי לפי הבדיקה שלי )

איזה בן אדם דפוק ישים עכבר מאחורי קיר כדי לעבוד עם המחשב אתה לא חושב

אה CHENRP אתה מדבר עם יותר מידי סימני קריאה

פורסם

אני למשל ;D

השתמשתי בזה פעם אחת כדי לעצבן את האח, שמתי לו עכבר פשוט וגם את העכבר שלי וישבתי מאחורי קיר, הוא לא הבין למה העכבר מתנגד.

פורסם

שמע שמע שמע...

בדקתי שלושה עכברים כאשר אין שום תווך חוץ מאוויר בין העכבר לבסיס שלו.

כלומר היה רק אוויר!!!

עכבר נחמד, אפילו מאוד, אבל קולט גרוע. וזהו.

עדיין... יש קירות שיכולים לשבש את הקליטה והם לא חייבים לחצוץ בין הדברים לכך

כמו כן יכול להיות כל מיני מכשירים חשבליים שיכולים לשבש את הקליטה , למשל כשאני מעלה את הוויליום בטלוויזיה אז זה מעלה לי גם טמפרטורות במזגן... ועוד כל מיני שטויות

פורסם

נראה לי שאתה צריך בדיקת ריאלטי זה עכבר מעולה ומי צריך יותר מ2 מטר (Aלא תווך מאד קצר שהוא שליש מהאמיתי לפי הבדיקה שלי ) איזה בן אדם דפוק ישים עכבר מאחורי קיר כדי לעבוד עם המחשב אתה לא חושב

שמע, אני לא בדקתי אותו מאחורי קירות. בדקתי ללא קירות וללא מכשירי חשמל שמפריעים. חוץ מזה, בדקתי שלושה עכברים שונים מאותו דגם ובמקום אחר(כדי למנוע מצב שבו יש הפרעות ממכשירי חשמל) והחלטתי כי העבר לא קולט טוב מעל 2מ'.

אם אתה אומר ש 2 מ' זה טוב, אז מי אני שאגיד אחרת?..

אם אני הייתי קונה עכבר אלחוטי עכשיו, לא הייתי הולך עליו.

אם הייתי קונה עכבר איכותי, למשחקים, עם הרבה כפתורים, לייזר, שמחזיק הרבה זמן סוללה, הייתי הולך עליו.

נקודה למחשבה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים