עבור לתוכן

עבודה בסביבת סאונד

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, פעם ראשונה שלי בפורום ובכלל באתר, שראוי לציין שהוא ממש ברמה גבוהה! אז אהלנים :)

אוקי העיניין הוא כזה:

אני כרגע בונה אולפן ביתי להקלטות סאונד, מה שמצריך מסביבת העבודה שלי להיות שקטה עד כמה שאפשר.

בעיקרון אני רוצה להוסיף 2/3 מאווררים חדשים אך שיהיו שקטים ממש ועם זאת יאווררו כמו שצריך.

חשוב לציין שוב שסביבת העבודה מרוכרחה להיות סופר חרישית! החמשב למעשה הוא הגורם האחרון שפולט רעש שעוד לא טיפלתי בו.

אז מה אתם אומרים? יש המלצות? (אגב רצוי שיהיו 12mm)

אשמח לתת פרטים רלוונטים בנוגע למפרט המחשב וכו'.

תודה רבה וחג שמח,

אוהד.

פורסם

אכן מאוורים 12CM יהיו עדיפים כי הם יוכלו להסתובב במהירות נמוכה יותר (שקט יותר) ועדיין לתת את אותו אפקט קירור בקשר לחברה ספציפית תמתין לתקובה מהחבר'ה החזקים פה...

פורסם

ההמלצה שלי היא שיהיו רק שני מאוררי 120ממ במארז, בלבד (ללא שום מאורר מארז נוסף).

יש את ה-GlacialTech שהם מאוררים ממש נחמדים למי שמחפש שקט.

http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6228

ול-Arctic Cooling יש שני מאוררים שיתאימו לך.

הראשון זה AF12025 שמתאים גם לקדימה וגם לאחורי המארז.

והשני הוא ה ARCTIC FAN 12 שמתאים רק לאחורי המארז (הוא מוציא אוויר מהמארז, אבל קח בחשבון שהוא לא ממש מתאים לשימוש עם גריל חסום מידי).

המאורר השני יותר שקט ולכן אם ניתן להשתמש בו, עדיף לקנות אחד כזה ואחד כזה.

בנוסף, אם המאורר לא באוברקלוקינג והמארז מסודר יפה מבחינת חוטים ואבק, אפשר אפילו להוריד את המאוררים ל 7V ולהנות משקט כמעט מוחלט.

בנוסף כמובן שאתה צריך לדאוג למאורר שקט לכ.מסך, צ'יפסט, ספק כוח וכמובן מעבד.

בכל החלקים למעט הספק כוח, אני ממליץ לשחק עם הוולטג' עד לקבלת יחס טוב בין הביצועים לרעש.

בספק כוח במידה ויש מאורר שלא לטעמך, האפשרות היחידה זה או להחליף מאורר (שזה אומר לפתוח את הספק, בדר"כ לגזור את החוט ולחבר מאורר אחר), או לגמרי להחליף את הספק כוח...

בהצלחה!

פורסם

בתור מישהו ש 100% שקט חשוב לו מאוד, אתה יכול גם לנסות את הרעיון הזה :

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=184606.0

:smile1:

אם תבחר לנסות את זה, תביא תמונות (ואולי אפילו סרטונים?) מתהליך העבודה על הפרוייקט שלך לפורום יומני פרוייקטים, זה יהיה מעניין...

אם לא, אז בהחלט אני עם ועטוס :)

(את מפרט המחשב שלך רצוי באופן כללי שתמלא בפרופיל, כמו שאתה רואה שיש לחלק מהאנשים כאן "מפרט מחשב" בפרטים שלהם,

וככה תמיד אפשר לדעת מה המפרט שלך, מבלי שתצטרך לכתוב אותו בכל הודעה שהוא רלוונטי לגביה..)

בהצלחה, וברוך הבא

פורסם

אני דווקא חושב שאם השקט הוא ממש חשוב (ןמן הסתם הוא ממש חשוב), אז בכלל כדאי לך פשוט להוציא את המחשבים מהחדר ולחבר את המסך מקלדת ועכבר ומה שאתה צריך עם כבלים ארוכים. ככה בטוח הרעש יהיה מינימלי.

פורסם

(זה פחות או יותר מה שאני הצעתי לו... אם תשים לב ללינק..)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה(:

אגב, שאלה נוספת:

האם ניתן לחבר כל מאוורר לבקר מאווררים או שרק מאווררים מסוג סמארט?

פורסם

תודה רבה(:

אגב, שאלה נוספת:

האם ניתן לחבר כל מאוורר לבקר מאווררים או שרק מאווררים מסוג סמארט?

כל מאוור אפשר לחבר לבקר, בין אם זה אחד קנוי או בין אם זה אחד מיוצר בבית.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה.

אז מה בעצם העיניין עם הסמארט?

פורסם

Thermaltake Smart Fan II מגיע עם פוטנציומטר (כפתור סיבוב לשליטה על המהירות), ובנוסף גם חיישן טמפרטורה ששולט לבד על מהירות המאורר.

קח בחשבון שזה מאורר מאוד(מאוד) רועש, ובטווח השקט אתה מקבל יכולות קירור דיי ירודות,

למי שמחפש יחס של שקט-ביצועים, המאורר הזה ממש לא מומלץ לטעמי.

פורסם
  • מחבר

הבנתי.

תודה:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים