עבור לתוכן

מסך 19" עד 1800 שקל מקסימום

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש לקנות מסך LCD למחשב. כרגע השימוש העיקרי שלי הוא לעבודה רגילה (תכנות, גלישה באינטרנט) ולסרטים. אבל אני מאוד רוצה גם להשקיע בכרטיס מסך בינוני ולהנות גם ממשחקים.

יכולות PIVOT, או כל אפשרות להזיז את המסך, לא מעניינות אותי כי אני מאמין שברגע שהמסך ישב על השולחן הוא לא יזוז יותר לעולם (כמו במסך שיש לי היום).

חיטטתי קצת בזאפ ומצאתי הרבה מסכים ואין לי מושג מי יותר טוב ומי פחות טוב. ואני ממש מבולבל איזה מסך לקנות (יותר מדי מבחר יכול לבלבל בן אדם :))

השאלות שלי:

1. בשביל סרטים ומשחקים כמה ms צריך בלי שהתמונה תמרח? 8, 4 או 2? או ש2ms זה סתם הגזמה כדי לגרום לאנשים לשלם יותר על דברים שהם לא צריכים?

2. שמתי לב גם שהרזולוציה הטבעית של מסכי 19" היא 1280x1024. האם זה אומר שאם אני אנסה לעבוד ברזולוציה 1024x768 (הרזולוציה שאני עובד היום) אז יראו לא טוב? האם זה אומר שבשביל לשחק משחקים אז אני אהיה חייב עכשיו להשקיע בכרטיס מסך חזק מאוד שיעמוד ברזולוציה הזאת?

אני מאוד אשמח להכוונה איזה מסך לקנות, וככל שהמחיר יהיה נמוך יותר ככה אני אוכל לפנק את עצמי גם בכרטיס מסך נורמלי במקום הgeforce4 האומלל שיש לי.

תודה :xyxthumbs:

פורסם

2. שמתי לב גם שהרזולוציה הטבעית של מסכי 19" היא 1280x1024. האם זה אומר שאם אני אנסה לעבוד ברזולוציה 1024x768 (הרזולוציה שאני עובד היום) אז יראו לא טוב?

בדיוק, התצוגה לא תהיה חדה.

לא יודע איך להסביר את זה אחרת :nixweiss:

פשוט לך למישהו שיש לו מסך LCD ותראה. :s07:

פורסם

LG 1790HR מצויין לסרטים ומשחקים, אבל אני פחות נהנה לעבוד איתו בוינדווס. בעיקר בגלל הצבעים וחוסר האחידות בתאורה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים