פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים שלוםהאם אני יכול להתחבר לראוטר מרחוק? להיכנס להגדרות שלו בכדי לתקן למישהו מהבית?חיבור לאינטרנט יש אבל מישום מה לא עובד האתרים אז רציתי להיכנס מרחוק לבדוק DNS ים או משהו...אני יודע שADSL אני חושב עושים את זה מאצלם.
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים יש ראוטרים שמאפשרים להתחבר אליהם מרחוק. יכול להיות שתצטרך להגדיר את זה בראוטר עצמו. בכל מקרה תצטרך לדעת מה האיי פי שקיבלת מהספק כדאי לגשת לראוטר.
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים מחבר כן ברור לי...קיבלתי את האיי פי והרי סתם להכניס את האיי פי שלו בדפדפן זה לא יעזור...רציתי לדעת אם אני יכול להכניס איזה הגדרה בראוטר בשביל לעשות את זה?
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים כמו שאמרתי יש ראוטרים שמאפשרים את זה. אתה צריך להתחבר לראוטר ולחפש איפה אפשר לאפשר גישה בremoteאיזה ראוטר יש לך?
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים היה לי פעם DLINK והייתה בו אפשרות כזאת אז אני מניח שיש גם בשלך.אתה יכול לחפש Remote Administration או משהו כזה ולהעביר אותו לenable.אתה יכול לרשום לו כתובת IP ספציפית שממנה יהיה מותר לגשת לראוטר או לרשום 0.0.0.0 ואז אפשר לגשת מכל מחשב.שים לב שאתה פותח את הראוטר שלך לכל העולם אז לפחות תשנה לו ססמה או משהו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.