פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים יש לי מודם Thomson TCM 425 של הכבלים .הוא מחובר למחשב של המשפחה שמחובר אליי דרך כבל אטרנט....עכשיו אני לא מצליח לשחק משחקי MMORPG באינטרנט , יש לי מלא לאגים ואי אפשר לשחק בכלל.אז חשבתי אולי אני צריך לפתוח פורטים במודם??? בבקשה תעזרו לי, אני מחפש תתשובה כבר חודשים
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים לא פותחים פורטים במודם פותחים פורטים בפיירוול על המחשב או זה שבראוטר והאם הבעיה שלך זה לאגים אז לא נראה לי שזה קשור לפורטים פתוחים.
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים אם אתה מחובר בשיתוף אינטרנט בווינדוס אתה צריך "לפתוח פורטים" במחשב שאתה מתחבר דרכו.יותר נכון להגיד זה Port Forwarding
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים מחבר אתה יכול לפרת יותר בבקשה אני לא ממש מבין.... תודה.ואיך עושים את זה?
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים פתיחת פורטים היא אופציה של נתב, שיידע לאן לנתב אותם. אם אין לך נתב, כל הפורטים מועברים גם ככה.
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים מחבר אתה יכול להגיד לי מה לעשות כדי שלא יהיו לי לאגים ???אני צריך לקנפג את המחשב של המשפחה בשביל זה?
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים מחבר מה זאת אומרת??? תסביר בבקשה..תבין המודם מחובר למחשב משפחה ואני מחובר למחשב משפחה דרך כבל אטרנט
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים עכשיו המודם מחובר ל"מחשב משפחה" , ומשם אליך .נסה לחבר אותו ישירות אליך , בלי שום שותפים , ובדוק את הקצבים שאתה מקבל במשחקים במצב הזה .
פורסם 2006 בספטמבר 1819 שנים מחבר לא אני לא יכול לעשות את זה.....חבלאבל בכל זאת אתה תוכל לעזור לי לפתוח פורטים של המשחק ???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.