עבור לתוכן

תגידו למה אנשים בארץ קונים פלזמה או LCD לצפיה בכבלים\לווין?

Featured Replies

פורסם

דיברתם 5 עמודים על האיכות, ואף אחד לא הזכיר את העובדה שכל מסכי ה-LCD והפלאזמה הם בפורמט מסך רחב ?

גם אם הכבלים והלווין מדברים על שילוב של כמה שיותר תוכן במסך רחב, יעברו עוד שנים על גבי שנים (!) עד שכל השידורים יהיה במסך רחב.. חדשות, סדרות, כל תוכניות הטלוויזיה בכל הערוצים המסחריים (ערוץ 2, ערוץ 10, וכו') - כולן משודרות ב-4:3 ולכן נגזר עליכם לראות אותן בצורה מעוותת/גזורה/קטנה....

זה חיסרון עצום !

וזאת בדיוק הסיבה שיש לי טלווזיה רגילה לחלוטין לשידורים רגילים, ומקרן לסרטים..

• תגובות 53
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה שנכון, נכון. השידורים בפורמט רחב יחסית לא נפוצים. מה שכן, לבזבז שעות של מקרן על לראות סרטים שכן משודרים במסך רחב (ויש לא מעט כאילו, כ-50 בשבוע ביס לדוגמא) אז זה בזבוז של כסף.

מה גם, ההבדל הוא לא רק בעובדה שהמסך רחב, מדובר גם על איכות גבוהה מאוד. אני רואה בסלון גם סרטים וסדרות שאינם במסך רחב באיכות טוב מאוד, טובה בהרבה מהטלוויזיה שיש בחדר שלי (שהיא CRT לא רעה בכלל).

בסופו של דבר זה עניין של צורך. מי שרואה בטלוויזיה רק חדשות ומדיי פעם סדרות, כן, הפיתרון של מסך רגיל ומקרן איכותי ל-DVD עדיף. אבל למי שרואה כמעט בבלעדיות את התוכן שמשודר בלווין, ורוצה להינות מאיכות גבוהה, גודל (שחשוב לציין, CRT מוגבלות מאוד בבחינה הזו, ומסכים דקים גם נראים טוב יותר ותופסים פחות מקום), ואפשרות למסך רחב בתוכן שמאפשר זאת, קניית מסך שכזה היא הפיתרון המושלם.

Anatoli.

פורסם

אני לא כלכך מסכים איתך, ב-CRT אתה יכול להגיע ל-34 אינץ', שזה בערך הגודל שמתקבל ממסכי הפלאזמה בגודל הפופולרי ביותר - 42" - כאשר רואים בהם תמונה ב-4:3 בצורה היחידה שמתקבלת על הדעת (שוליים בצדדים)..

חוץ מזה, לראות סרט במקרן זה תמיד עדיף..

אני בהחלט (!) מעדיף להקריב קצת איכות בשביל להעלות לאיזור ה-90" של תמונה.. Once you go black וכו'.. :smile1:

פורסם

LOL!!!

תשמע, אם יש מקום, אני מסכים איתך. אני יודע שאצלי בסלון לדוגמא. ההורים רצו רק מסך דק. זה נראה הרבה יותר טוב, ותופס הרבה פחות מקום. ותולים על הקיר כמו תמונה ולא תופס חצי מזנון. מה גם שמקרן אתה חייב להחשיך את החדר. נראה לך באמת שכל פעם שאבא שלי יראה סרט בסלון הוא יחשיך את כל הבית? לא איכפת לו מזה.

זה תלוי מאוד בשימושים שלך. לי יש 32" בחדר שהיא CRT, וזה אסון מבחינת עומק ומשקל. והפלסמה 42" תופסת עשירית מזה.

Anatoli.

פורסם

מי קונה LCD בשביל לראות טלוויזיה?

קונים בשביל לראות DVD ולחבר HT ....

לפי מה שאתם כותבים הרוב קונים בשביל הרושם ... :smile1: נו באמת

פורסם

מי קונה LCD בשביל לראות טלוויזיה?

הרוב, מסתבר..

אנשים שצריכים עכשיו לקנות עכשיו טלוויזיה חדשה לסלון, ברוב המקרים יקנו פלזמה/LCD, אפילו אם הסרט האחרון שהם ראו היה בערוץ 2 עם 8 דקות פרסומות כל 15 דקות...

זה פשוט טיפשי.

פורסם

במקום לקנות טלויזיה ב 2000 ש"ח?

מצויין .. העמך תמיד היה טיפש ..

אבל צריך להודות להם כי הם מקדמים את הטכנולוגיה ...

וLCD רק ניהיה זול משנה לשנה.

אני אקנה LCD רק אחרי שאני אבנה HTPC (ל VISTA כבר יש BUILT IN את כל לוחות השידורים ותמיכה מלאה בעיברית)

ורוב הסיכויים שאני הראה הרבה פחות טלוויזיה ...

מוסיקה איכותית + סדרות טלוויזיה מחול..

ומשחקים ...

סופסוף ננצל את ה S750 ....

פורסם

לפי מה שאתם כותבים הרוב קונים בשביל הרושם ... :smile1: נו באמת

פגעת בול :smile1:

פורסם

לי באופן אישי יש בבית LCD 42" מחברה די רצינית (PHILIPS), וכמו שאמרו פה, שידורי טלוויזיה ברוב הערוצים נראים פשוט גרוע (יש כמה יוצאי דופן כמוYES STARS וסרטים במסך רחב), אבל הבעיה כמובן קיימת גם בפלזמות HD, ונגרמת כתוצאה מהביטרייט הגרוע של שידורי הטלוויזיה בארץ.

בכל מקרה, ההחלטה לרכוש LCD התקבלה בגלל שאת רוב התוכן שלי אני צורך דרך מחשב שמחובר לטלוויזיה דרך חיבור HDMI ברזולוציה הטבעית של המסך, והתכנים כוללים כמעט אך ורק תכני HD ב-720P. למטרות שלי (מסך מחשב ענק) הטלוויזיה מצויינת, כשהבעיה היחידה שלה, כמו שהוזכר כבר, היא רמת השחורים הלא כל-כך מספקת (ולא, אין בעיה של מריחות, גם לא במשחקי מחשב ואירועי ספורט). בכל אופן, פלזמה HD שהייתה יכולה להתחרות בה עולה הרבה יותר מכמה שעלתה לי הטלוויזיה הזאת.

אני מציע לכל אחד לא לפסול אף אפשרות לפני הקניה, ללכת לראות כמה שיותר דגמים, ולנסות לראות במסך דרך מקור דומה לזה שבו מתוכנן להשתמש (כבלים, DVD, HD...), וכמובן, לבחור בטלוויזיה שמתאימה לצרכים, כי מה שמתאים לי לא יתאים לרבים אחרים פה בפורום כשהם יחפשו טלוויזיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים