עבור לתוכן

X530 ?

Featured Replies

פורסם

שלום..

אני רציתי לקחת מארז P180, אבל החלטתי לרדת לקומפיוקייס 6920, ולקחת את הרמקולים הנ"ל.

מה דעתכם ? השקעה טובה ?

האם אני אנצל את הרמקולים עם הכרטיס המובנה ? P5B DLX...

האם הם חזקים ? אני אוהב לשמוע בווליום :-)

תודה כולם

פורסם

כן רמקולים מעולים שווה ללכת עליהם עוצמתיים מאוד :)

פורסם

השבוע גם אני קניתי מחשב חדש עם לוח אם זהה , וכעת אני רוצה לקנות רמקולים בתקציב של 500-550 ש' שהיו 5.1.

מיועדים בעיקר למוזיקה, ומעט לסרטים ללא משחקים.

איזה רמקולים מומלצים בתקציב הנ"ל וללוח הנ"ל ?

פורסם

השבוע גם אני קניתי מחשב חדש עם לוח אם זהה , וכעת אני רוצה לקנות רמקולים בתקציב של 500-550 ש' שהיו 5.1.

מיועדים בעיקר למוזיקה, ומעט לסרטים ללא משחקים.

איזה רמקולים מומלצים בתקציב הנ"ל וללוח הנ"ל ?

את הרמקולים הנ"ל.

רמקולים מעולים,נהנה מכל צליל :)

פורסם
  • מחבר

החלטית לקחת את הרמקולים...

הבס קצת חזק לי מידי, אפילו שהוא על מינימום, ייתכן ?

פורסם

למוסיקה אני ממליץ יותר על 2.1

פורסם

אין שום סיבה ליותר מ-2.1 למוסיקה, מוסיקה היא תמיד סטריאו ואף פעם לא תשתמש ביותר מ-2.1.

פורסם

הרמקולים נחשבים לזבל! אבל כמו שאמרתי פעם זה תלוי למה אתה משווה את זה, אם אני יתן את זה לאחותי שיש לה רמקול אחד ב30 שקל אז היא תרגיש כמו שאני יקבל עכשיו 795X2 ( :lol:19XT לא מספיק לי) אבל אם תתן את זה למישהו שיש לו קצת יותר ניסיון עם רמקולים אז הוא יגיד לך שזה זבל, כי במחיר הזה בקושי יש 2.1 איכותים.

אני אומר ככה אם אתה תשתמש בהם ביקר למוזיקה אז תוותר על 5.1 ותקנהJBL/ ATP3 או אם נכנס בתקציב T20

פורסם
  • מחבר

הרמקולים כבר נרכשו, הם מצויינים.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

גם אני קניתי את הרמקולים הנ"ל השבוע ושומעים בהם יפה מאוד . אבל יש לי בעיה איתם בעיקר עם הסנטר ורציתי לדעת אם עוד משהו נתקל בבעיה דומה.

התקנתי את כל הדריברים שהגיעו אם הלוח אם. (P5B DLX). וכך

מוזיקה סטריאופונית אני שומע בכל הרמקולים - בדר.

בסרטים DVD אני לא שומע את הסנטר מדבר.

מוזיקה ב DTS בהתחלה לא שמעתי. אבל הסרתי את כל התוכנות והקודקים שניסיתי בהתחלה בשביל הסרטים והתקנתי מחדש רק את ווינדוס מדיה פלייר ו VLC.

נכון לעכשיו מוזיקה סטריאופונית ו DTS אני שומע אבל כשאני מנסה להפעיל סרט אחרי שניה המחשב קורס ועושה ריסטרט, לאחר הריסטרט הסנטר לא עובד אלא רק לאחר ריסטרט שני הסנטר עובד.

למי יש רעיונות לפתרון ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים