עבור לתוכן

גונבים לי את האינטנרט!!

Featured Replies

פורסם

תקשיבו... יש לי רשת אלחותית של 3 מחשבים בבית ולפני יומים שמתי לב שהמחשב הראשי זיהה כרטיס רשת זר... עכשיו יש לי בבית כרטיס רשת של חברה 3COM אז הוא מוצג ברשת גם את השם של הכרטיס 3COM... עד פה אין שום דבר לא שיגרתי... אבל אז זיהיתי 3 כרטיסים בטווח הקליטה.

אחד: 3COM

שני: VIGOR (שזה בסדר).

ושלישי: 3COM אבל עם B בסוגריים ליד...

ושמתי לב שהאינטרנט ניהייה איטי בטירוף כיאלו אם נגיד הייתי נכנס לאתר NVIDIA כדי להוריד עדכון המהירות הייתה 190 - 210 (1.5 מגה) אז עכשיו נכנסתי כדי להוריד עדכון המהירות הייתה 50 בלחץ וגם יש בעיה במהירות אינטרנט בכללי האתרים לא נטענים מהר כמו שהם צריכים...

עכשיו אני לא רואה אותו מתחבר יותר, יכול להיות שהוא מחובר ואני לא רואה אותו?

האם אני יכול לעשות סיסמא לראוטר שלי כדי שמי שרק יודע את הסיסמא יוכל להתחבר? יש לי ראוטר של אלקטל..

תודה..

פורסם

אני לא יודע איך לעזור לך לגבי העניין של ההתחברות של זרים לאינטרנט שלך, אבל מה שאני כן יכול להציע לך זה להעיף את הראוטר המסריח הזה לאלף עזאזלים.

כשהתקנתי פעם ראשונה רשת בבית שלי, הזמנתי את בזק שירכיבו לי את הרשת. הם שמו לי ראוטר שחור של אלקטל, במשך חודש בערך סבלתי מאינטרנט איטי ולאגים במשחקים. קראתי לטכנאי, הוא הראה לי את הקליטה שהייתה בין 2 המחשבים שהיו ברשת (חדרים צמודים אחד לשני) והיה 10 אחוז קליטה לעומת 100 אחוז שיש לי כיום עם ראוטר של 3COM.

פורסם

יש לך מדריך בסטיקי על אבטחת רשת אלחוטית.

פורסם
  • מחבר

קצת סטייה מהנושא אבל אצלי אין שום לאגים ובעיות בהיתחברות... המחשב שלי ממוקם בערך 10 מטר מהראוטר והכול פועל סבבה והקליטה ב60% ואין לאגים, אם אני משחק בשרת ישראלי הפינגים שלי על 10-25 בערך...

פורסם

LOL

חבר שלי היה עושה את זה - הוא היה בא עם הלפטופ שלו ויושב ליד הדירה של השכן של חברה שלו והיה מקבל אינטרנט אלחוטי כדי לשחק ב-Ragnarok! :lol:

במקרה שלך, אני מצטער... :-\

פורסם

אולי לאפשר רק לכתובת MAC ספציפיות להתחבר? נראה לי יותר פשוט.

פורסם

הכי פשוט-תדאג שהרשת שלך תהיה PASSWORD PROTECTED

וזהו,הבעיה נפתרה.

פורסם

יש להפעיל WPA או WPA2 ונגמר הסיפור.

לזייף כתובת MAC זה יותר מדי קל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים