עבור לתוכן

הסנסה הגיע

Featured Replies

פורסם

אתמול בערב קיבלתי את ה-SANSA E250 גרסת ה-2GB הוא באמת נגן מעולה רמה אחרת לעומת הג'נרי הקודם יש לי כמה שאלות בקשר לנגן האם יצא לו כבר עדכון בעברית אם לא מה חדש בעדכון והאם האוזניות שלו כל כך גרועות

פורסם

לא יצא וכנראה גם לא יצא...

וכן האוזניות כפתור האלה תמיד גרועות בעעע

פורסם

כמה עולה נגן כזה?

יש לו בטריה ניטענת מובנת?

פורסם

כמה עולה נגן כזה?

יש לו בטריה ניטענת מובנת?

היו שמועות על נגן 2GB בסביבות ה-500 שקלים.

יש לו בטרייה פנימית נטענת דרך USB...

פורסם
  • מחבר

הוא עולה בין 700 ל-800 סוללת ליתיום נטענת דרך USB

פורסם

היו שמועות על נגן 2GB בסביבות ה-500 שקלים.

הייתה מכירה קבוצתית של הE250 ב500 ש"ח אבל היא נגמרה.

יכול להיות שהיא תחזור שנית.

פורסם

אין מה להגיד שהחברה הזאתי מיצרת נגנים מצויינים (לי יש E130 וגם אני ממש מרוצה) אבל משום מה חסר הרבה דברים בנגנים שלהם.

בסידרה שלי יש אפשרות להוסיף כרטיסי זיכרון אבל אין רדיו, אין תיקיות, אין עיברית, אין טייפ מנהלים וחסר הרבה דברים אחרים.

בנגנים הקטנים הרגילים אין עיברית ואין תיקיות.

בצבעוניים גם חסר כמה אפשרויות שיש באחרים (לפי מה שאני זוכר יש אפשרות להוסיף כרטיסי זיכרון לדעתי אפשרות מצויינת).

אבל מה לעשות בגלל זה הם זולים :s07: (מחירים כמו של הנגנים הסיניים רק עם צליל הרבה יותר נעים).

פורסם

בסידרה שלי יש אפשרות להוסיף כרטיסי זיכרון אבל אין רדיו, אין תיקיות, אין עיברית, אין טייפ מנהלים וחסר הרבה דברים אחרים.

חוץ מעברית יש הכל בסנסה E250

פורסם
  • מחבר

איפה אתה מוצא נגן ג'נרי ב-800 ש"ח הם עולים גג 300 ויש לו רדיו אפשרות להוספת כרטיסי זיכרון תיקיות מסך מעולה עיצוב יפה ואיכות שמע טובה מאוד בקיצור מסך מעולה

פורסם

הסנסה באמת אחלה יחסית למחיר שלו,יש אותו לחבר שלי והוא ממש נחמד,חוץ מהאוזניות המחורבנות שבאות איתו.

פורסם

מה שהכי חזק, לדעתי, זאת אפשרות ההרחבה דרך כרטיס.

בחשיבה לעתיד, היום קונים נגן זול וטוב של 2 גיגה - ובעוד שנה, אם יהיו נפוצים כבר נגנים של 16 גיגה פלאש (למשל) פשוט קונים כרטיס MicroSD של 16 גיגה, וזהו... יש לנו נגן של 16 גיגה (וכידוע כרטיס SD עולה פחות מנגן MP3 באותו נפח).

פורסם

זה לא עובד ככה.

הנגן מוגבלת בגודל הכרטיס (לפי מה שאני זוכר עד 2G אולי יש חדשים שזה 4G).

פורסם

זה לא עובד ככה.

הנגן מוגבלת בגודל הכרטיס (לפי מה שאני זוכר עד 2G אולי יש חדשים שזה 4G).

ואי אפשר לשנות את ההגבלה עם firmware? אני מאמין שכן.. כי לא נראה לי שזה הגבלה דרך החומרה של הנגן על גודל כרטיס

פורסם

אני מניח שראית שינוי מאוד גדול בין הנגן שהיה לך לזה שיש לך עכשיו, איכות סאונד אחרת לגמרי..

ותתחדש..

פורסם

אולי הם יעשו עידכון אבל אני לא יודע אני רק יותר שכרגע יש הגבלה אפשר לבדוק גם באתר שלהם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים