פורסם 2002 באוקטובר 2623 שנים התגלה לי שהמדף שחשבתי לשים בו את הרסיבר הוא לא מספיק ארוך (כ35 ס"מ).אז יש לי שתי אפשרויות:1) להאריך את המדף אבל זה לא יצא יפה2) לשים את הרסיבר במדף שמעל שולחן המחשב אבל יהיו לידו רמקולים לא ממוגנים מגנטית. 3) לקנות רמקולים ממוגנים מגנטיתאפשרות 1 יכולה להיות אולי נסבלת אבל היא בעדיפות אחרונה.אפשרות 2 הכי נראית לי אבל הבעיה הגדולה זה האם הרמקולים (שהם לא ממוגנים מגנטית) לא ידפקו את הרסיבר?אפשרות 3 הייתי רוצה בכיף (לקנות איזה אינפינטי על האלטקס העתידיים) אבל זה תלוי בכל מיני שיקולים ובעיות (שאולי יפתרו) שאני לא ארחיב עליהם פה
פורסם 2002 באוקטובר 2723 שנים מגבר = רכיב שיותר (ובעיקר משתמש ) בשדה אלקטרוני בפעולתו לשים לידו משהו שהוא לא מוגן יעשה 2 דברים !1 : בהספק נמוך - כלומר בווליום נמוך לא יקרה כלום ,מקסימום קצת עיוותים בצליל .2 : בווליום גבוה אתה יכול לשרוף את הטוויטרים שלך ! (אני מאמין שהמגבר לא יפגע מהסיבה הפשוטה שהוא רכיב פעיל ולא פאסיבי ).
פורסם 2002 באוקטובר 2723 שנים מחבר זה גם יקרה לרמקולים שממוגנים מגנטית?? :-[ אוףףף מה אני אעשה, אין לי מקום לרסיבר... אתה בטוח שזה יכול לפגוע ברמקול?? יש איזה דרך למנוע את ה"התפשטות" של השדה אלקטרו מגנטי? :-[ :-\ :'( עריכה- דווקא נראה לי שזה לא יעשה כלום, כי הרסיבר עצמו ממוגן.. או שלא??
פורסם 2002 בנובמבר 1323 שנים מחבר רסיבר זה לא מברזל, זה ממתכת.ודבר שני לא נראה לי שיקרה שום דבר לא לרמקולים ולא לרסיבר
פורסם 2002 בנובמבר 1323 שנים יש לך אפשרות לנסות?יש רסיברים שממוגנים (לא החומר שמהם הם מיוצרים, פשוט יש מעגלים בפנים שמבטלים כאלה דברים) ויש כאלה שלא.
פורסם 2002 בנובמבר 1323 שנים מחבר ונגיד שהם לא, מה הם יעשו לרמקול?ד"א, אני זוכר שאמרו ליפעם שהם ממוגנים כי יש בפנים הרבה רכיבים (רדיו, הגברה, ועוד שטויות כלאה) שצריכים להיות ממוגנים אחד מהשני...
פורסם 2002 בנובמבר 1423 שנים ד"א, אני זוכר שאמרו ליפעם שהם ממוגנים כי יש בפנים הרבה רכיבים (רדיו, הגברה, ועוד שטויות כלאה) שצריכים להיות ממוגנים אחד מהשני...לא התכוונת טרנזיסטור? כי אני לא חושב שיש בתוך רמקולים- רדיו.
פורסם 2002 בנובמבר 1423 שנים בתוך רמקול יש בסך הכל (פרט ליחידת הדריבר של כל אלמנט) בסך הכל 3 קבלים בגדלים שונים ו 3 נגדים שונים - זהו
פורסם 2002 בנובמבר 1623 שנים בעקרון רסיבר אמור להיות מוגן מהפרעות כך ששוב אם אתה לא שומע בווליום יותר נגיד מ 70 אחוז העוצמת המגבר אז אני לא צופהבעיות , אבל זה לא משהו מומלץ !לפי המשך התרד אני מבין שאתה מתלבט - אז פשוט תשים את הרמקול ליד ותראה אם יש הפרעות .אחד הסימנים הראשונים זה הבהוב של הצג של המגבר
פורסם 2002 בנובמבר 1723 שנים מחבר לא ממש ברור לי הקטע הזה... אם הוא ממוגן אז למה זה מור לעשות בעיות?! ואתה אומר את זה מנסיון??
פורסם 2002 בנובמבר 1823 שנים זה תלוי באיכות המגבר ואיכות הרמקול (וכן מניסיון) ,אבל אני מאמין שזה יהיה בסדר ללא בעיות
פורסם 2002 בנובמבר 1823 שנים מחבר מה האיכות קשורה לפה? זה או שזה ממוגן או שלא...ואתה יכול לפרט על הניסיון שלך?נשרפו לך הטויטרים או משהו?מה קרה לך בדיוק? אם היו הפרעות בסאוונד בווליום גבוהה אז לא נראה לי שזה קשור למגנטיות...
פורסם 2002 בנובמבר 1823 שנים לא זה ולא זה , המגבר הוא איכותי מאד (6000 שח) וכן לא נשרף כלום , אבל רק לאחר כמה זמן ראיתי שלידו היה סנטר ישן שלא היה ממוגן והוא זייף בווליום גבוה .הוחלף - בעיה נפתרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.