עבור לתוכן

בזק מציעה חבילת 5Mbps/256Kbps מבזק ב-99 שקלים!

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3304694,00.html

כזכור, לא מזמן בזק גבתה על החבילה הנ"ל 149 שקלים, וכעת הורידה את המחיר בכ-30%!

מעניין מה יהיה הצעד הבא של HOT...

אני משער שהם יורידו מחירים גם, אחרי הכל, הם בדרך כלל מציעים חבילות מקבילות במחיר זול יותר מבזק.

מי יתן והכבלים יתחילו ראש בראש עם בזק, וישחררו חבילות יותר עצבניות כמו למשל 5 מגה עם upload יותר גבוה, נגיד של חצי מגה, או 1 מגה...

יכול להיות שהם יציעו חבילות עם מהירות הורדה גבוהה יותר, או פשוט חבילות חדשות כמו למשל 4 מגה.

יכול להיות שזה הדמיון שלי, ואין לפתח ציפיות, אך בתקווה רבה, חברים, אני מאד מקווה שצעד זה של בזק יגרום לתחרות "קצת" יותר אגרסיבית בין בזק ל-HOT, ומי שכמובן ירוויח, זה אנחנו - הצרכנים!

יום טוב!

פורסם

זה לא כזה "'wow" ביום שבזק יתנו חצי מגה העלעה ומעלה במחירים נורמלים זה יהיה שווה משהו

פורסם
  • מחבר

זה לא כזה "'wow" ביום שבזק יתנו חצי מגה העלעה ומעלה במחירים נורמלים זה יהיה שווה משהו

צודק ב-100%...

לא אמרתי שזה מרגש אותי או משהו, כי הם סוחטים אותנו, הצרכנים... :s07:

אבל בכל זאת, הבה נקווה! ::)

פורסם

ולא לשכוח שזה 99 רק לתשתית, אני משלם 115 להכל 512\1.5 ומרוצה עד השמיים.

פורסם
  • מחבר

כנ"ל!

חבילה תותחית יחסית לארץ, עם יחס מעולה של 1:3 בין הורדה להעלאה! ממליץ לכל מי שמשתף הרבה, ולאלה שפותחים שרתים למשחקים!

פורסם

אני מניח שזה דרך כבלים. תן יותר פרטים על החבילה הזאת והאם אתה בטוח שזה קצב העלאה (אולי זה 256 ?) אתה יכול גם לשלוח תשובה בפרטי

אני מחובר דרך כבלים +ספקית (לא רוצה לציין שם כדי לא לעבור על חוקי הפורום) במחיר של 96 סה"כ שזה כולל 1.5Mbit הורדה, ו 256Kbit העלאה.

http://www.012.net.il/sales.aspx?docID=6897&FolderID=323〈=he&tabn=0 (אם יש צורך אני יוריד את הLINK)

פורסם

כן, דרך הכבלים

בטוח שזה 512KB

קיים אצל כל הספקיות מלבד בזק בינלאומי

פורסם

חבל שאין אצלי תשתית ל-5 מגה ...

פורסם

אכן אני בכבלים ואכן 512 (לא 256) :-*

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים