פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים יש לי אופציה לבחור בין לוחות האם הבאים - על מה הייתם ממליצים והאם שווה להשקיע מחיר כמעט כפול על ה 975 החדשהמחשב מיועד למשחקים כבדים אינטרנט והורדות1. D975XBXLKR2. DQ965GFEKR3. DG965WHMKR4. DG965OTMKRכל המעבדים הם של אינטל והם תואמים למעבד הקונרו תודה רבה
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים יש לי אופציה לבחור בין לוחות האם הבאים - על מה הייתם ממליצים והאם שווה להשקיע מחיר כמעט כפול על ה 975 החדשהמחשב מיועד למשחקים כבדים אינטרנט והורדות1. D975XBXLKR2. DQ965GFEKR3. DG965WHMKR4. DG965OTMKRכל המעבדים הם של אינטל והם תואמים למעבד הקונרו תודה רבהא. עם איזה זיכרון?ב. מתוכנן אוברקלוק ?
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים א. עם איזה זיכרון?ב. מתוכנן אוברקלוק ?למה לוחות של אינטל?בגלל זה שאלתי אותו עם הוא מתכנן אוברקלוק , כי אם כן אז שישכח מלוחות אינטל (צ'יפסטים מצויינים אבל לוחות גרועים , כן , גם הBAD AXE ) שלא מאפשרים את זה , אינטל מאוד מאוד שמרנית בנושא (זה הוקל קצת אחרי יציאת הCORE 2 , אבל עדיין מאוד שמרנית)
פורסם 2006 בספטמבר 1819 שנים מחבר תודה על התגובותאני יודע שהלוחות של אינטל לא מוצלחים מבחינת O.C אבל אני לט ממש מתכנן לעשות וגם לא מבין בזה - אין לי ניסיון בתחוםלוחות של אינטל כי יש לי חבר שמביא לי מחול ויש לו מחירי רצפה על מעבדים ולוחות שלהם - מהמבחר שציינתיאין לי כרגע כסף להשקיע בזכרונות יקרים ומהירים - אז חשבתי ללכת על משהו פשוט - בסגנון של גיגה או גיגה וחצי DDR2 במהירות 533 או 677הייתי שמח לשמוע מה אתם ממליצים וכן מה דעתכם על הלוחות הנ"ל
פורסם 2006 בספטמבר 1819 שנים גם במחיר רצפה של Bad Axe 975X אפשר להשיג Gigabyte 965P-S3עדיף משמעותית לדעתי
פורסם 2006 בספטמבר 1819 שנים גם במחיר רצפה של Bad Axe 975X אפשר להשיג Gigabyte 965P-S3עדיף משמעותית לדעתיyeap , הS3 ייתן לך יותר ושווה יותר את המחיר שלו , ככה שאתה מקבל יותר באותו כסף , חוץ מזה , גם על קרור ומתחי סטוק אפשר להרוויח מהמעבד שלך 200-300 מגה נוספים , אז תשקול בכל זאת , ושוב אני אומר , צ'יפסטים מצויינים ומעבדים חייתיים , אבל הלוחות שלהם פשוט לא שווים את זה , אלה עם כן אתה מתכנן שימוש משרדי בלבד , קח את הS3 וגמרנו , לא תתחרט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.