פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים מחבר אז אין טעם לקנות רדיאטור יעודי :-\ אני אאלתר משהו של רכב\אופנוע.מיכל המים שלי ענק (20 ליטר :-X) אין בעיה להכניס שם כזאת משאבה. אולי אני אעשה לה מוד קטן (אם זה אפשרי) כדי להפוך אותה ללא-טבולה.אגב, האם משאבה של 600LPH תספיק אם אני ארצה להוסיף בעתיד בלוק למעבד? או שזה לא קשור?
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים תלך על משאבה יותר חזקה, לכל מקרא ויספיק לך לשידרוגים בעתיד. 1000-1200 ליטר.
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים מחבר אוקי, אני אקח משהו כמו 800 ליטר, יכול להיות שאפילו 1200 אבל זה כבר עולה קצת הרבה (יחסית לתקציב הכולל למערכת שלי).האם זוג משאבות יתנו יתרון כלשהו על פני משאבה אחת?
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים בתור לא, אם תעשה שני לופים עצמאים אז אולי זה פתרון. אבל אז תצטרך שני רדיאטורים.
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים מחבר טוב, תודה רבה. כאמור, אני אלך על ה800 או על ה1200. הפרויקט (שהפך מבניית מערכת קירור מיים לפרויקט מודינג שלם) יוצא לדרך השבוע ;D נ.ב. האם הרדיאטור והמשאבה מתחברים לספק כח או לחשמל? נ.ב.ב. אגב, האם דופן מארז פתוחה (פתוחה=רשת) תתן לי יתרון איוורור כלשהו או שהיא לא תשפיע? תודה Zzzz עריכה: איך הבלוק הזה?
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים [ltr]first of all, it's a HWzone user and he has a thread about it here and his case is also in this site's modding gallery.second, the block might be good, but how does that applies to you? it's home made...[/ltr]
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים מחבר לא הבנתי איך בלוק של TT יכול להיות Home Made? :-\ עריכה: סליחה, הבאתי את הלינק הלא נכון תוקן.
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים זה אותו בלוק שמקבלים עם הTide Waterתחפש ביקורות למערכת כדי לקבל מושג על הביצועים המשוערים
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים הבלוק של Thermaltake עשוי מנחושת, בניגוד לזה של הThermaltake Tide Water.
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים מחבר אז מה עדיף מבין כל הבלוקים?נ.ב. אחרי קריאה קטנה בXS הוחלט לקנות מיכל גדול וכשאני ארצה להוסיף בלוק למעבד אני אוסיף עוד מעגל. לכן גם החלטתי ללכת על משאבת ה600 ליטר לשעה.
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים נ.ב. האם הרדיאטור והמשאבה מתחברים לספק כח או לחשמל? תודה Zzzz הראדיאטור לא צורך חשמל. רוב המשאבות הלא יעודיות(מיועדות לאקוריומים) צורכות חשמל AC , תצטרך להכין relay (ממסר) .
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים בלוק לכרטיס מסך אני ממליץ לך להזמין מחנויות כמו performance-pcs / frozencpu , או DD Maze4 Acetal או Swiftech MCW60. שניהם מעולים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.