עבור לתוכן

מעבר ללינוקס, כל מה שאני צריך לדעת.

Featured Replies

פורסם

אני עם XP והאמת אני שומע רק דברים טובים על לינוקס!

עכשיו, אני רוצה לעבור אבל הבנתי שהמערכת הזאת קצת יותר מורכבת מXP אבקש את עזרכתם וסיוע במעבר, תנו לי קישורים וטיפים והאם באמת כדי לי לעבור?

פורסם

לעבור טוטאלית-לא. אתה לא יכול להריץ תוכנות של WIN על לינוקס, וסביר להניח שיהיו כמה שאין להם תחליף, במיוחד משחקים. לכן עדיף לך להתקין במקביל לXP.

דבר שני, הייתי ממליץ לך על אובונטו, http://www.ubuntu.com/, שזהו הפצה מאוד ידידותית למשתמש בהתחלה, וההתקנה שלה לא מסובכת.

כמו כן היתרון בזה שהדיסק שלה הוא גם LIVECD, כלומר אתה יכול להשתמש במערכת מבלי להתקין אותה כלל, וכך להתרשם, רק שכמובן, הכל יהיה הרבה יותר איטי..

אם שמעת רק דברים טובים, אז זה לא ממש מדויק. אל תצפה פה לגן עדן, אלא לפחות בהתחלה כן תצטרך להשקיע מאמצים על מנת שאחר כך באמת תוכל להנות מהמערכת.

אז בקיצור, נסה את ה LIVECD של אובונטו, באתר אפשר להוריד ISO ולצרוב, ואז להריץ בבוט.

כמו כן באתר יש הסברים מפורטים על המערכת, ועל ההתקנה שלה.

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

תשמע Linux זה עולם אחר ולא הכי קל

אני ניסיתי להשתמש רק בלינוקס לכמה ימים לא מזמן (הייתי חייב לפרמט גם ככה) והימים הראשונים היו פשוט סיוט לאט לאט מתרגלים אבל זה ממש לא פשוט

ושלא תחשוב שאין לי נסיון עם מערכות הפעלה אני עבדתי עם DOS מאז גרסה 3 יש לי גם מאקינטוש שגם מבוסס על יוניקס והשתמשתי כבר ב COMMAND LINE שלו שאמור להיות כמעט בול אותו הדבר ועדיין היה לי קשה

אתה לא יודע איך הייתי שמח כשהתקנתי עוד פעם את ה XP אחרי זה...

פורסם

עבדת עם הקומנד ליין של מאק???????? הולי שיט איזה תותח

ועוד עם דוס 3 שנים ???@?@#?#?@ פייי יא מטורף

היית שמח אחרי התקנת XP ? :'(

פורסם

ת'בסדר נימי? O_o

פורסם

עבדת עם הקומנד ליין של מאק???????? הולי שיט איזה תותח

ועוד עם דוס 3 שנים ???@?@#?#?@ פייי יא מטורף

היית שמח אחרי התקנת XP ? :'(

תגיד מה הבעייה הנפשית שלך עם זה שמישהו אמר שיש לו קצת נסיון?

חוץ מזה שאתה לא יודע לקרוא כי בשום מקום לא רשום שעבדתי עם DOS במשך שלוש שנים

כל מה שרציתי להגיד זה שיש לי נסיון עם לעבוד עם COMMAND LINE וכו'

פורסם

סליחה, עבדת עם DOS ?$#?@$?#@ ועוד בגרסא 3 ?$#$?%#

סתם, הקיצר, אם אתה עדיין מסתבך עם הלינוקס זה אומר שיש לך בעיה רצינית, כי יש לי חבר שלא מבין כמעט אנגלית והתקנתי לו אובונטו והוא מסתדר עם זה יופי, מתקין חבילות, מעדכן תמערכת.

הוא בכלל לא משתמש בטרמינל (אלא אם אני מבקש ממנו)

פורסם

אני דיי בטוח שהוא לא ניסה להתקין את הדרייברים של NVIDIA בכוחות עצמו למשל וכן הסתבכתי עם זה כי מה לעשות לא היה לי אותך OH GREAT MASTER שיעזור לי להתמצא

פורסם

LOLING here :kopfpatsch:

פורסם

אני דיי בטוח שהוא לא ניסה להתקין את הדרייברים של NVIDIA בכוחות עצמו למשל וכן הסתבכתי עם זה כי מה לעשות לא היה לי אותך OH GREAT MASTER שיעזור לי להתמצא

חלק מהרעיון בלינוקס זה שיש קהילה ענקית שיכולה לעזור לך

פורסם

ואת המילים rtfm וכמובן google it :>

פורסם

Oh forgive me great master for i have sinned...

וברצינות:

אתה רוצה לאמר לי בשיא הרצינות שאתה רק התקנת לינוקס וישר ידעת לעשות בכל בלי שום בעיות?

כל מה שאמרתי שלקח לי כמה ימים להשתלט על הכל אבל אתה חייב להראות כמה אתה גדול חכם (ופתטי)

פורסם

^^^

ובנוסף להכל גם שמן :xyxthumbs:

הוא לא כתב שהוא ידע הכל מהשניה הראשונה...

כתבתי לך בפוסט הקודם בדיוק איך לומדים להשתמש בלינוקס

פורסם

בעיקרון עשיתי הרבה RTFM ועוד הרבה יותר חיפושים בגוגל, עד היום אני מחפש בגוגל, תאמין לי זה ה-דבר, תוצאות בשניה בלי לחכות עד שיענו לי

כמובן חיפשתי בפורומים של ההפצה שלי (ובגלל זה התחלתי מאובונטו שם יש הרבה תשובות) וגם ב IRC של ההפצה שם רוב הפעמים עוזרים (במיוחד כמו הפצות דוגמאת אובונטו או דביאן)

פורסם

וזה בדיוק מה שאני עשיתי כל מה שאמרתי זה שזה לא מתאים לכל אחד וזה לא כזה פשוט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים