עבור לתוכן

מתלבט קשות וצריך עצה

Featured Replies

פורסם

אני לא יודע אם זו "עצה" או "שכנוע נוסף" שאני צריך, אבל אני מתכנן לקנות מחשב חדש, שישמש בעיקר לעיבוד תמונה ווידאו.

ההתלבטות היא בין ה-iMac החדש, מסך "20, מעבד Intel Core 2 Duo החדש והרחבה ל-2Gb זכרון, לבין מחשב PC בתצורה דומה.

על פניו, יש עדיפות מחיר ל-PC, בהנחה שלא קונים מסך ב-4000 ש"ח.

השאלה העיקרית - האם כח המחשוב של ה-iMac בתצורה הנ"ל לעיבוד תמונה ווידאו, יהיה דומה ל-PC (או יותר/פחות).

פורסם

כוח העיבוד של הIMAC ושל PC עם אותו מפרט יהיה דומה

השאלה היא עם איזו מערכת יותר נוח לך ועם איזה תוכנות אתה עובד

פורסם
  • מחבר

אני עובד בעיקר עם PHOTOSHOP ו-PREMIERE.

נאמר לי שתוכנות כמו PHOTOSHOP עובדות עם מערכת ההפעלה של מקינטוש בצורה טובה יותר מאשר עם WINDOWS, כשמדובר במפרט דומה.

השאלה אם זה נכון.

לגבי מערכת ההפעלה - התאהבתי ב-TIGER ...

פורסם

^^^

אין לך התלבטות אם אתה משתמש בתוכנות האלו

pc "רגיל" ויהיה לך אותו לשאר המשימות שמק חלש בהם כמו גלישה ותוכנות פשוטות וזמינות

אני אומר לך את זה בתור אחד שמאוד אוהב מק ובמיוחד את מערכת ההפעלה

אבל כלכלית ומעשית זה פשוט לא שווה.

בהצלחה.

פורסם

לך על מאק,פשוט מערכת הפעלה טובה יותר...וגם הוא לא תופס הרבה מקום.

יש עוד אלטרנטיבה של לקנות PC עם מפרט תואם למאק ולסנגר עליו מערכת טיגר,אבל אסור לדבר על זה פה :-X

פורסם

בתור החובב מאק ההכי גדול כאן אני אומר שאם אלה השימושים שלך או שתחכה או שתלך על PC או על מאק ישן ומשומש

ADOBE עוד לא הוציאו גרסאות UNIVERSAL של התוכנות שלהם (הם אמורים לעשות את זה רק בהתחלת 2007) מה שאומר שעל מאקינטל הם יעבדו באמולציה

זה שקוף לחלוטין למשתמש ואתה לא תראה את זה אבל זה יעבוד הרבה יותר לאט מאשר על PC מקביל

מאק ישן עם מעבד G5 יכול להיות אופצייה לא רעה כי אם תמצא אחד למכירה הוא יהיה זול יחסית וגם התוכנות יעבדו במהירות מלאה

פורסם

אני לא יודע אם זו "עצה" או "שכנוע נוסף" שאני צריך, אבל אני מתכנן לקנות מחשב חדש, שישמש בעיקר לעיבוד תמונה ווידאו.

ההתלבטות היא בין ה-iMac החדש, מסך "20, מעבד Intel Core 2 Duo החדש והרחבה ל-2Gb זכרון, לבין מחשב PC בתצורה דומה.

על פניו, יש עדיפות מחיר ל-PC, בהנחה שלא קונים מסך ב-4000 ש"ח.

השאלה העיקרית - האם כח המחשוב של ה-iMac בתצורה הנ"ל לעיבוד תמונה ווידאו, יהיה דומה ל-PC (או יותר/פחות).

לבחור הזה יש המון מה להגיד. :lol:

http://overhorach.blogspot.com/

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים