עבור לתוכן

7900GT OC או X1900GT

Featured Replies

פורסם

היי

אני מתלבט בין השניים אם מישהו יכול ליעץ לי אני אודה

פורסם

1900 זולל חשמל ומתחמם.יש לו יתרון בהפעלת פילטרים במקביל.

לעומתו ה7900 פחות חם וצורך פחות חשמל.אך אינו יכול להפעיל aa ו hdr ביחד.

שני הכרטיסים פחות או יותר באותה רמה, אך oc ל7900 מקנה לו יתרון. חכה לתגובות נוספות, שנפתח כאן עוד וויכוח.

פורסם

7900GT עוקף את ה- X1900GT.

גרסת האוברקלוק שלו עדיפה בהרבה.... אם אתה משיג אותם באותו המחיר, לך על ה- 7900GT ללא ספק.

אם יש לך ספק חזק ויש לך כסף להוספת קירור לכרטיס המסך, שקול את ה- 1900GT שכן ניתן להעלות מתח לליבה ולזכרונות שלו ע"י softmod בלבד, מה שמקנה לו יכולות אוברקלוק אדירות (רק עם קירור חזק מהסטוק).

פורסם

ל-OC הייתי חושב על X1800GTO2 דווקא.

אבל זאת דעה אישית שלי.

בין שניה אלו הייתי הולך על ה-1900GT, ומקווה למצוא דרך לפתוח את השיידרים הסגורים שלו.

פורסם

X1900GT מאוד לא אמין... זולל חשמל ומתחמם.. מספיק לראות את כל הת'רדים שנפתחים בזמן אחרון על בעיות איתו... והוא לא כזה OCer מדהים ד"א, לא פחות מה-79GT... זה שה-79GT מאוד בעייתי בפני עצמו זה כבר עניין אחר :P

פורסם

במה ה79GT בעייתי?

פורסם

HDR+AA, קירור סטוק רועש (ואף אחד לא יגיד לך אחרת אלא אם הוא שקרן. אולי לא שמעתי X1900XT או רעשן אחר, אבל ה-79 לא שקט!!!11אחד), וה-OC מהמפעל נוטה לגרום לתקלות

פורסם

למה שהוא יגרום לתקלות ,הרי שהליבה שבא איתו רוב הפעמים יותר טובה ל OC והקירור יותר טוב.

HDR+AA לא כל כך משמעותי, כי בכל מקרה כל הגדרות ללא ה HDR+AA הם יגרמו לכרטיס לקרטע.

רועש? אני אבדוק שאקבל ת 7900GS CO(גירסת OC :)) במקום הX1800GTO הפגום וחם.

פורסם

HDR+AA, קירור סטוק רועש (ואף אחד לא יגיד לך אחרת אלא אם הוא שקרן. אולי לא שמעתי X1900XT או רעשן אחר, אבל ה-79 לא שקט!!!11אחד), וה-OC מהמפעל נוטה לגרום לתקלות

לא כל כרטיסי 7900GT מרעישים , ראיתי פעם השוואה של 7900 ויש הבדלים בניהם ברמת הרעש

לי יש 7900 של אסוס והוא לא מרעיש , ואני לא שקרן (אבל אולי סתם חירש)

אם היום הייתי קונה כרטיס מסך , הייתי קונה 7900GS , זה ניראה לי הכרטיס הכי משתלם היום

פורסם

לחבר שלי יש את ה- 7900GT ואני יכול להעיד שלמרות שבכל הביקורות הוא תמיד הרועש ביותר, לא שמתי לזה לב כשישבתי מול המחשב שלו.

פורסם
  • מחבר

וואו התערבבתי לגמרי אני רוצה אולי לקחת 7900 GT OC הרעש לא כל כך מפריע (אני רגיל מהטרקטור שיש לי עכשיו)

וראיתי יותר תלונות על ה X1900 . ומה זה בכלל AA+HDR?

פורסם

הכל איך אתה מגדיר רועש. יש מצב שאם אני אפתח את המארז ואצמיד את האוזן, אז אולי אני אשמע רעש, אבל בתנאים נורמליים המארז כולו שקט מאד... יש כאלה שאומרים למשל שהקירור למעבד, הBT הרבה יותר שקט מהFREEZER 7, אבל איך אפשר להגיד שמשהו הרבה יותר שקט, ממשהו ששקט לחלוטין גם ככה בפני עצמו?

כל אחד מגדיר שקט לעצמו. הכרטיס שלי בOC עצמאי, והוא לא עושה שום בעיות...

AA+HDR זה נושא שנטחן כבר מכל הכיוונים בהמון אשכולות... אני מציע לך לעשות חיפוש קטן... בכל מקרה זה נושא שנוי במחלוקת מפני שמצד אחד יש מעט משחקים שתומכים בHDR, ומצד שני שני הכרטיסים לא יצליחו להתמודד כראוי עם AA+HDR ברזולוציה גבוהה. לי אישית רק HDR ברזולוציה גבוהה מספיק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים