עבור לתוכן

THERMALTAKE BIG TYPHOON VX VS. SCYTHE NINJA PLUS 6

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

העניין הוא שלא רק הגוף קירור קובע, לאלנדיילים יש בעיה של זיוף בחיישן, אני הייתי מחכה קצת עם החלטות כאלה עד שנהיה בטוחים יותר מה נסגר עם זה.

החיישנים של אינטל מזייפים?!? אוי לא ... כל האוברקלוקרים שבונים עלייהם צריכים מידע אמין מהחיישן , שהם יידעו מתיי הם הגיעו לטמפרטורה קיצונית מדיי ומתיי אפשר בכיף להעלות את המעבד עוד

• תגובות 39
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה לא החיישנים של אינטל, זה החיישנים באלנדייל ספציפית, וגם אם אני לא טועה זה קורה בלוחות של DFI.

למרותש ראיתי עוד כמה מקרים בעוד לוחות. אם אני לא טועה זה היה בסטפינג הקודם, ובנוכחי הם תיקנו את הבאג הזה.

פורסם
  • מחבר

זה לא החיישנים של אינטל, זה החיישנים באלנדייל ספציפית, וגם אם אני לא טועה זה קורה בלוחות של DFI.

למרותש ראיתי עוד כמה מקרים בעוד לוחות. אם אני לא טועה זה היה בסטפינג הקודם, ובנוכחי הם תיקנו את הבאג הזה.

החדש הגיע לארץ? ואם כן , איך הוא נקרא כי זה חשוב

פורסם

החדש הגיע לארץ? ואם כן , איך הוא נקרא כי זה חשוב

ואי הזיכרון שלי משכע אותי.

אם אני זוכר נכון (אל תתפוס את מילתי עדיין) אז הסטפינג הראשון היה ES וקראו לו B5, אחריו בא הB6 והוא היה הראשון למכירה סדרתית.

עכשיו זה C1 אם אני לא מתבלבל והוא כבר בלי הבאג.

פורסם

ואי הזיכרון שלי משכע אותי.

אם אני זוכר נכון (אל תתפוס את מילתי עדיין) אז הסטפינג הראשון היה ES וקראו לו B5, אחריו בא הB6 והוא היה הראשון למכירה סדרתית.

עכשיו זה C1 אם אני לא מתבלבל והוא כבר בלי הבאג.

האם יש הבדלים ביכולת האוברקלוק בין הסטפינגים B6 וה - C1 ?

פורסם

העניין הוא שלא רק הגוף קירור קובע, לאלנדיילים יש בעיה של זיוף בחיישן, אני הייתי מחכה קצת עם החלטות כאלה עד שנהיה בטוחים יותר מה נסגר עם זה.

ומה הקשר בכלל לגופי הקירור ולהשוואה הזאת? הקירורים נבדקו על מעבד של AMD.

גם אם החיישן באלנדייל מזייף, זה לא עקרוני לנושא הזה (כאמור השוואה בין Tuniq ל-Freezer).

פורסם
  • מחבר

גם אם החיישן באלנדייל מזייף, זה לא עקרוני לנושא הזה (כאמור השוואה בין Tuniq ל-Freezer).

:pissed: :pissed: :pissed: תסתכל בבקשה על כותרת הת'ראד... שאלתי אם מישהו יודע בוודאות עם יותר טוב למחיר SCYTHE NINJA PLUS 6 או THERMALTAKE BIG TYPHOON VX 2000RPM ... די קיבלתי תשובה האמת , אבל לא הזכרתי שם לא TUNIQ ולא FREEZER

פורסם

:pissed: :pissed: :pissed: תסתכל בבקשה על כותרת הת'ראד... שאלתי אם מישהו יודע בוודאות עם יותר טוב למחיר SCYTHE NINJA PLUS 6 או THERMALTAKE BIG TYPHOON VX 2000RPM ... די קיבלתי תשובה האמת , אבל לא הזכרתי שם לא TUNIQ ולא FREEZER

זו אשמתי :-[ ששיניתי את נושא הדיון ל - FREEZER VS. TUNIQ.

פורסם

האם יש הבדלים ביכולת האוברקלוק בין הסטפינגים B6 וה - C1 ?

תעשה טובה תבדוק את זה עם עוד אנשים כי אני לא זוכר את ה"עץ" הסטפינגים של ה-C2D.

מצטער לא נכנסתי לביקורת שהוא הביא, יש עוד ביקורת על ה-C2D והיא מראה שכמעט כל הקירורים נותנים אותם ביצועים על ה-C2D. זה למה הבאתי את המשוואה הזאת.

פורסם

תסתכל בבקשה על כותרת הת'ראד... שאלתי אם מישהו יודע בוודאות עם יותר טוב למחיר SCYTHE NINJA PLUS 6 או THERMALTAKE BIG TYPHOON VX 2000RPM ... די קיבלתי תשובה האמת , אבל לא הזכרתי שם לא TUNIQ ולא FREEZER

נו קיבלת תשובה ובעצמך כתבת:

המפרט הוזמן , תודה לכל העוזרים , אתם מוזמנים אבל בכל להמשיך להתווכח...

ומשם הדיון כבר גלש ל-Tuniq בגלל שהוא נחשב לקירור הכי טוב שיש, מול ה-Freezer שמשתווה אליו בביצועים עם מאוורר רועש לפי הביקורת ההיא.

פשוט ציינתי שההערה של Bung לא קשורה לשום דבר כי הביקורת לא נעשתה בכלל על C2D אלא על מעבד AMD, אבל הוא כבר הסביר בעצמו את הטעות שלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים