עבור לתוכן

THERMALTAKE BIG TYPHOON VX VS. SCYTHE NINJA PLUS 6

Featured Replies

פורסם

אין צורך' date='ההפרש בביצועים גדול בהרבה יותר לטובת הטוניק ממה שיש שם.

[/quote']

מן הסתם, אנחנו מדברים כאן על השוועה בין הקירור הכי טוב על אוויר לבין קירור שהוא ממוצע ומטה.

• תגובות 39
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
הקירור הכי טוב על אוויר

אני חושב שלטיטאן ואנסה הארוך יש תוצאות טובות יותר (וגם הוא יותר יפה)

פורסם
  • מחבר

טוב בתכלס לקנות NINJA PLUS נכון?

פורסם

אני חושב שלטיטאן ואנסה הארוך יש תוצאות טובות יותר (וגם הוא יותר יפה)

לצערי אני לא חושב ככה, לפי מה שאני זוכר הTT120 היה הכי טוב, אלא אם יש לך איזה בנצ' חדש להביא לי?

טוב בתכלס לקנות NINJA PLUS נכון?

כן.

פורסם
  • מחבר

המפרט הוזמן , תודה לכל העוזרים , אתם מוזמנים אבל בכל להמשיך להתווכח...

פורסם

אין צורך' date='ההפרש בביצועים גדול בהרבה יותר לטובת הטוניק ממה שיש שם.

[/quote']

על מה אתה מתבסס ? על זה ש"כולם אומרים" שהוא טוב בהרבה או על השוואות?

אני הבאתי השוואה שמוכיחה שה - AC FREEZER 64/7 PRO על 100% מהירות מאוורר מגיע לאותה תוצאה (57 מעלות) כמו שה - TUNIQ TOWER על 100% מהירות מאוורר. היתרון של ה - TUNIQ TOWER הוא זה שהוא שקט יותר על 100% (38DBA לעומת 44DBA של ה - FREEZER).

אין סיבה שלא לסמוך על הביקורת שהבאתי כי היא באה מאתר מקצועי ומכובד.

לינק - http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=11&artpage=1823&articID=419

פורסם

למעשה הוא לא שקט יותר ב-100%, ה-100% שאתה רואה בטבלה זה מאוורר PAPST שקט ובטבלה מצויין 35DBA. לא המאוורר המקורי שמגיע ב-TUNIQ. הם שמו לכל הקירורים שאפשר להחליף להם מאוורר את אותו מאוורר שיהיה יותר קל להשוות ביניהם.

המאוורר המקורי של ה-TUNIQ ב-100% הוא רועש, אבל מציג ביצועים אף יותר טובים.

בכל מקרה זה לא משנה את העובדה שה-Freezer Pro רועש הציג ביצועים דומים ל-TUNIQ חרישי.

אז מי שאיפכת לו מהשקט, שלדעתי יותר חשוב מטמפ' ואוברקלוק, ישקיע יותר בקירור האיכותי יותר, ומי שרוצה את הביצועים ויכול לסבול את הרעש, יכול כנראה להסתפק ב-Freezer.

אגב אני רואה שזו גירסת AMD של ה-FREEZER ולא אינטל בכל מקרה, יש איזשהו הבדל ביניהן מלבד צורת החיבור ללוח האם?

פורסם

לא ניראה לי יש הבדל אבל איך הם חיברו מאוור לAF לפי מה שאני יודע אין לו מאוור 12 רגיל אלא איזה משהו מוזר שהוא 13.1 משהו כזה לא?

פורסם

למעשה הוא לא שקט יותר ב-100%, ה-100% שאתה רואה בטבלה זה מאוורר PAPST שקט ובטבלה מצויין 35DBA. לא המאוורר המקורי שמגיע ב-TUNIQ. הם שמו לכל הקירורים שאפשר להחליף להם מאוורר את אותו מאוורר שיהיה יותר קל להשוות ביניהם.

המאוורר המקורי של ה-TUNIQ ב-100% הוא רועש, אבל מציג ביצועים אף יותר טובים.

בכל מקרה זה לא משנה את העובדה שה-Freezer Pro רועש הציג ביצועים דומים ל-TUNIQ חרישי.

אז מי שאיפכת לו מהשקט, שלדעתי יותר חשוב מטמפ' ואוברקלוק, ישקיע יותר בקירור האיכותי יותר, ומי שרוצה את הביצועים ויכול לסבול את הרעש, יכול כנראה להסתפק ב-Freezer.

אגב אני רואה שזו גירסת AMD של ה-FREEZER ולא אינטל בכל מקרה, יש איזשהו הבדל ביניהן מלבד צורת החיבור ללוח האם?

מה שבאתי להדגיש כאן הוא התמורה המצוינת שנותן ה - FREEZER לכסף, מביא ביצועים מעולים בחצי מהצחיר של ה - TUNIQ, מה גם שהחלפת המאוורר ל - TUNIQ מגדילה עוד יותר את מחירו.

האם אפשר יהיה להחליף מאוורר ל - FREEZER ?

פורסם

הוא שווה מאוד ועכשיו אני שוקל לקנות לי אחד ולחליף לו את מאוורר אבל אני צריך מידות

עריכה רשום שהוא 92 שזה טוב מאוד בישבלי :smile1:

פורסם

מה שבאתי להדגיש כאן הוא התמורה המצוינת שנותן ה - FREEZER לכסף, מביא ביצועים מעולים בחצי מהצחיר של ה - TUNIQ, מה גם שהחלפת המאוורר ל - TUNIQ מגדילה עוד יותר את מחירו.

האם אפשר יהיה להחליף מאוורר ל - FREEZER ?

ה-Tuniq מגיע עם פונטציומטר אם אינני טועה, כך שניתן להחליש את המאוורר ואין צורך לקנות חדש, הם רק החליפו כדי שלכל הקירורים יהיה אותו מאוורר.

לא התעסקתי עם FREEZER אז לא יודע אם אפשר להחליף לו מאוורר, אבל אפשר לחבר אותו ב-7V או 5V כדי להשתיק אותו, אבל הביצועים שלו אינם כה מרשימים במצב זה - יש לך אותו בטבלה ב-50%, כשהוא באותה רמת רעש כמו Tuniq+Papst הוא נותן 64 מעלות לעומת ה-57 של ה-Tuniq.

פורסם

יש רק בעיה אחת בביקורת, היא ישנה מדי.

תביא לי ביקורת עכשיוית שמראה משהו כזה.

פורסם

תביא לי ביקורת עכשיוית שמראה משהו כזה.

למה אתה חושב שהתוצאות ישתנו?

זה לא כרטיסי מסך שיוצאים להם דרייברים חדשים.

פורסם

אלא אם כן יצאו גירסאות מחודשות זה לא עקרוני בכלל.

פורסם

העניין הוא שלא רק הגוף קירור קובע, לאלנדיילים יש בעיה של זיוף בחיישן, אני הייתי מחכה קצת עם החלטות כאלה עד שנהיה בטוחים יותר מה נסגר עם זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים