עבור לתוכן

הווינדוס התחרפן

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני מדבר רק על דרייבר של כרטיס מסך הם מעודכנים אבל יש בעיות גם במצב בטוח... להוריד גם דרייבריים ללוח?

פורסם

למה לא ?

רק תוודא שהם עדכניים מאתר היצרן - ומתאימים ללוח שלך.

פורסם

כנס למנהל מערכת -> איבנט ויואר (אירועים משהו) -> תשלח לנו את מספר השגיאה

פורסם
  • מחבר

בסוף פירמטי את המחשב... אבל מפיעה לי הודעה " RUNDLL32.EXE שגיאת מערכת

{אין אפשרות לאתר רכיב} הפעלת יישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר FRAMEDYN.DLL התקנה מחדש של יישום זה עשויה לפתור בעיה זו . ואז יש רק אישור ואחרי שאני לוחץ אז מופיע: RUNDLL

שגיאה בטעינת SRCLIENT.DLL

המודול שצוין לא נמצא.

ויש רק אישור וזהו.

מה הבעיה?

ותגידו שאני מתקין דרייבר חדש למחוק את הקודם?

פורסם

יש לך כאן קישור להורדת הקובץ החסר. תעתיק אותו תחת C:\WINDOWS\system32\wbem

ולגבי הדרייברים- ברור שצריך להסיר דרייבר ישן לפני התקנה חדשה. אתה חייב לשמור על תהליך מסודר כדי לחסוך בעיות... ובכל מקרה כמה זמן לוקח ללחוץ על uninstall...

פורסם
  • מחבר

עכשיו אני מתכתב דרך המחשב החדש..... הלינק לא עובד. אני יכול לחפש את הקובץ באינטרנט (אני צריך את הקובץ FRAMEDYN.DLL????)אבל סתם לשים אותו באותה תיקייה?

ויש לי עוד בעיה אחרי שהתקנתי את הדריבייר אז הכל היה טוב ויפה עד שניסיתי להיכנס לתוכנה שבאה איתו ומשום היא לא עובדת אין שום הודעה.

אז למחוק אותה ולהתקין מחדש?

אהה ועוד משהו אני לא מצילח ליצור בשחזור מערכת נקודת ציון וכשאני מנסה להיכנס לזה אז יש לי מלא הודעות {אין אפשרות לאתר רכיב} הפעלת יישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר FRAMEDYN.DLL התקנה מחדש של יישום זה עשויה לפתור בעיה זו ואז הודעה שקשורה לקובץ RSTRUI.EXE (הדו"ח הזה של לשלוח או לא לשלוח).

פורסם

או.קיי הנה הפעם לינק תקין (ההורדה באמצע העמוד)

כן פשוט תחליף אותו עם הקובץ המקורי כפי שאמרתי תחת- C:\WINDOWS\system32\wbem

* זה אמור מן הסתם לסדר לך בדרך גם את הבעיה השנייה שרשמת.

אני רוצה להבין איך זה נגרם, אם רק עכשיו פירמטת? התקנת הווינדוס שלך תקינה?

בקשר לתוכנה שלא עובדת לך-

יכול להיות שהיא פשוט פועלת ברקע?

תפרט מה שם התוכנה ולמה היא קשורה

פורסם
  • מחבר

1. שמתי את הקובץ אבל הוא לא החליף כלום... אני יבדוק אם זה עובד כשאני אאתחל את המחשב. אבל הוא לא נמחק (אני מוחק אותו וזה נמחק אבל שאני חוזר לתיקייה הוא מופיע.

2.ההתקנה הייתה בסדר.

3. התוכנה היא : catalyst control center ואני כבר השתמשתי בה פעם ... היא נותנת כל מיני אפשרויות עם הכרטיס מסך (מראה טמפ', יש בה AVIVO וכל מיני כאלה)

פורסם
  • מחבר

1. בנתיים הסתדר.

3. עדיין לא עובד

אבל אני בכל מקרה רוצה להודות לכם אז

תודה!!!!!!

פורסם

טוב לאט לאט מחברים את הפאזל... ;)

לגבי התוכנה catalyst control center, היא הגיעה בעצם עם הכרטיס מסך או שהיא תוכנת צד שלישי?

בכל מקרה, ניסית לאחר כל הסדר שעשית בבלאגן להתקין אותה מחדש?

הבעיות שתיארת של מחסור בקבצי DLL עלולה לגרום לעוד בעיות (כמו תוכנות מסוימות שזקוקות לקבצים אלו על מנת לתפקד ולא יפעלו כראוי), אז הרשה לי לשאול אותך שוב, האם התקנת הווינדוס עברה ללא שגיאות? ובמידה וכן היו הערות הייתי ממליץ לך לבצע התקנה מדיסק אחר שאיננו פגום.

פורסם
  • מחבר

1. את התוכנה הסרתי והתקנתי כמה פעמים. בעיקרון היא מגיע עם הדיסק וגם עם הדרייברים החדשים. ניסיתי להתקין גם מהדיסק וגם לא מהדיסק.

2. תראה במחשב החדש התקנתי כמה פעמים ווינדוס כי באמת הייתה בעיה (היה מופיע שחסר חלקים בהתקנה) ניסיתי עם כמה דיסקים (שחלקם ידעתי בוודאות שהם עובדים) ולפעמים זה הצליח להתקין ולפעמים הראה שגיאות (חסר קבצים) וביקצור בההתקנה האחרונה היה לי אותה בעיה אז פירמטתי והתקנתי מחדש וזה התקין בלי שום שגיאות או בעיות. אני חושב שהכי הגיוני שאולי הדיסק או הארדיסק התחממו או משהו כזה. בקיצור אני עדיין לא יודע מה הייתה הבעיה.

עכשיו בכללי המחשב עובד בסדר (חוץ מה תוכנה שרשמתי למעלה)

*עריכה

עכשיו יש בעיה רצינית....

אני מדליק את המחשב הכל עובד האנטי ווירוס עולה ופתאום המחשב נתקע.... העכבר זז אבל אי אפשר ללחוץ על כלום.... אין שום הודעות... פעם אחת פתחתי את המנהל משימות וראיתי שפתאום המעבד קובץ ל 50 אחוז ואז הוא נתקע( הראם על משהו כמו 250 מתוך 2500).

הטמפ' כרגיל.

אני מצטר שאני משגע אתכם ככה אבל מה עושים?

**עריכה שנייה

עכשיו הווינדוס נתקע במסך שבוחרים משתמש.ואני בכלל לא מצליח להיכנס.... נראה לכם שזה בעיה בווינדוס או בעיה בחומרה?

אהה ואפשר להיכנס דרך מצב בטוח.

פורסם

דרך מצב בטוח הכל עובד כרגיל ? בלי תקיעות ?

פורסם
  • מחבר

כן

פורסם

תתקין חלונות מחדש - תעשה טובה ! ::)

פורסם
  • מחבר

מחר אני ישיג ווינדוס עם סידיקי מקורי אז אני יתקין אותו אבל בכל מקרה מה הבעיה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים