עבור לתוכן

הווינדוס התחרפן

Featured Replies

פורסם

הווינדוס אומר שהוא נתקל בבעיה עם WUAUCLT ועם MICROSOFT WINDOWS וכשאני לוחץ אל תשלח זה חוזר בשתיהם ואם אני מתחיל להשתמש כרגיל במחשב זה עושה ריסט.

יש לי WINDOWS XP PRO SP2

בבקשה תעזרו לי.....

פורסם

אז ככה- קודם כל הקובץ המדובר (Wuauclt.exe) אחראי על ניהול העדכונים בווינדוס.

אני מכיר את הבעיה ובאמת כאשר לוחצים על "אל תשלח" ההודעה תחזור להופיע מספר פעמים נוספות...

רוב הסיכויים שהקובץ שלך פגום ולכן הוא גורם לבעיות. צירפתי להודעה את הקובץ מהמחשב שלי כאשר אני יודע שהוא תקין (שיניתי את הסיומת ל-txt תחזיר אותה כמובן ל-exe). תחליף את הקובץ עם הקובץ המקורי שלך שנמצא תחת C:\Windows\System32 ותדווח אם זה עזר

אם אתה לא מצליח לעבוד במצב רגיל תנסה להעתיק אותו תחת safe mode.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

משום מה כשהדלקתי את המחשב כבר לא היה את ההודעה הזאת אלה רק של הווינדוס אבל נסיתי להחליף בכל זאת את הקובץ והמחשב לא אפשר לי אבל כנראה ההודעה של הווינדוס היא זאת שגורמת לריסט.

הינה שתי הודעות אבל עכשיו רק של הווינדוס מופיע:

http://i9.tinypic.com/49admar.jpg

ותגידו זה בסדר לחבר את האינטרנט רק עם חומת האש כי יש לי בעיה למחוק את נורטון ובנתיים אני לא יכול להתקין אנטיוירוס.

פורסם

ניסית להעתיק את הקובת גם תחת safe mode?

לגבי האנטיוירוס כמובן שאתה עלול להיחשף בפני מזיקים כלפי המחשב שלך כשאר אין לך אנטיוירוס שרץ ברקע- וזה לא מומלץ.

אתה לא מצליח להסיר את נורטון? או שזה מכיוון שאתה פשוט לא יכול לעובד כרגע עם הווינדוס?

פורסם
  • מחבר

לא ניסיתי כי כבר איןאת ההודעה הזאת.... מה עם ההודעה השנייה?

אני לא הצלחתי למחוק את הנורטון גם לפני הבעיה.

יכול להיות שזה קשור לדריברים? כי היה לי סיפור עם תקנה של דרייברים חדשים לכרטיס מסך.

יש איזה תוכנה שמורידה דרייברים?

פורסם

אם אתה מתכוון להודעה השנייה ש"המערכת שוחזרה..." אז זה בד"כ אחרי נפילה של המחשב/שגיאה רצינית בקבצי מערכת

אתה אמור להתעלם מזה, אלא אם כן ההודעה חוזרת בכל הפעלה מחדש?

לגבי הנורטון- בהוספה/הסרה כשאתה ניגש לרשימה אינך יכול להסיר משם? האם יש הודעת שגיאה?

פורסם
  • מחבר

הודעה שווינדוס שיחזר את עצמו כל פעם חוזר.... והמחשב ממשיך לעשות ריסט כל הזמן.

דבר שני הנורטון לא נמחק בהוספה/הסרה ואין שום הודעה.... וגם הוא לא שוקל כלום.

עכשיו נכנסתי במצב בטוח וזה לא עשה שום ריסט אז נסיתי כבר למחוק את הדרייבר של הכרטיס מסך ואני לא הבנתי מה קורה וכשאני נכנס רגיל לווינדוס אז ההגדרות של המסך הם 16סיביות ורצולוציה נמוכה ורואים ממש גרוע ואי אפשר לשנות את זה.

בקיצור אני צריך תוכנה שמסירה דרייברים.

פורסם

וואו הבעיות פה רק נאגרות... :s07:

1) תרשום את המפרט המלא של המחשב שלך-

אני חושד מאוד שיש פה בעיה חומרתית, בן כמה המחשב שלך?

2) תנסה לעשות כפי שמוסבר במדריך של מייקרוסופט ישראל

3) מן הסתם הדרייברים של התצוגה שלך לא מותקנים כראוי כפי שזיהית בעצמך- תחת safe mode תיגש למנהל ההתקנים ותסיר תחת התקני תצוגה את הדרייבר שמותקן לאחר מכן תתקין מחדש את הדרייבר המעודכן מאתר היצרן. אם יש בעיה כלשהי- אנא פרט מהי.

4) לגבי נורטון- תסיר אותו "ידנית" מהרישומים של המחשב: start>run>regedit

תחפש את הערך norton או איך שלדעתך הוא אמור להיות רשום שם ותמחק את הערכים שקשורים אליו, תעזר ב-F3 על מנת להמשיך לחפש את הערך הבא (זה אמור להסיר אותו מהוספה/הסרה), אח"כ תמחק את הקבצים שנותרו תחת program files הקשורים אליו.

פורסם
  • מחבר

1.המחשב חדש פחות מחודש ואני הרכבתי אותו אבל לאחר שהוא עבד הפעלתי עליו כמה תוכנות לבדיקה.

מעבד AMD AM2 3800X2

לוח אם ASUS M2N-E

כרטיס מסך SAPPHIRE ATI 1900GT 256MB

זכרונות TWINMOS 512X2

ארדיסק WD 160GB SATA2

ספקENERMAX LIBERTY 400W

ומארז לא משנה.

2. יש לי WINDOWS XP PRO SP2 אז SP1 יעזור לי.. אבל אני אנסה את הדרך השנייה שהם אמרו.

3.עד עכשיו היו לי בעיות בהתקנה.. אבל אני אנסה לעבוד עם התוכנה Driver.Genius.Professional.Edition.2006.v6.1.2518.

4.אני עכשיו מחקתי את כל התוכנות שקשורות לנורטון ואז אני יעשה מה שאמרת.

פורסם

ידידי זה מפתיע ששהמחשב חדש ויש כ"כ הרבה בעיות... :-\

תסביר לי מה קרה בדרך שגרם אחרי חודש לכל הבעיות האלה??? ההתקנה הראשונה שעשית (לפני חודש) הייתה תקינה ללא שגיאות?

ולגבי Driver Genius, אני אישית לא עבדתי איתה, אז תספר לי חוץ מלמצוא דרייבר מתאים ולקשר אותך להורדה מה עוד היא עושה?

פורסם

תתקין מחדש

אני הייתי מחפש דרייברים חדשים ולא מתעסק עם התוכנה שציינת, היה לי מזל רע איתה !

פורסם
  • מחבר

אני מנסה להתקין מחדש אבל יש בעיה בהתקנה.

באמת היה לי בעיה בהתקנה ל הווינדוס אבל אחרי שפרמטי יא נפתרה והמחשב עבד.... ופתאום זה הגיע.

ולמה לעזעזל המך נראה ככה גרוע ?? התבלבלתי הוא נמצא כרגע על 4 סיביות 640X480. אני מתחרפן

גם מתי לא היה לי דרייברים לא ראו כך. ומשום הוא כן מזהה את הכרטיס מסך למרות שהסרתי אותו.

פורסם
  • מחבר

טוב המצב הוא כזה... הצלחתי להסיר את כל הדרייברים של הכרטיס מסך וזה פתר את התצוגה הגרוע.. אין לי כבר את ההודעות אבל המחשב כן עושה אתחול וזה גרם לבעיה עם הדרייברים כי זה היה באמצע תקנה כשזה קרה.

אז עכשיו אני לא מבין מה הבעיה של הריסט כי זה לא קורה כל זמן מסוים. יכול היות שהטמפ' של הרכיבים גורמת לזה?

ברגע זה המעבד ב 52 והלוח 43 וזה במנוחה.

פורסם

הטמפרטורות שלך תקינות בהחלט.

לגבי הדרייבר שגורם למחשב לריסט- תנסה להוריד דרייבר עדכני מאתר היצרן שעשוי להיות מתואם יותר עם רכיבי חומרה אחרים.

אם הורדת עדכני והבעיה חוזרת- תנסה לבצע את ההתקנה שלו תחת safe mode.

פורסם

ילד, תוריד דרייבר עדכני

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים