פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים חבר שלי אמר לי שאני צריך לפתוח פורטים ואין לי מושג איך עושים את זה...מישהו יכול להסביר לי?
פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים שאלה טובה פעם ידעתי היום כבר אני לא מוריד כי אני רוצה לימצוא גירסה עדכנית וטובה ואין לי כח לחפש אם מישהו יכל לעזור לי :-\ אז אני יודה לו
פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים צריך לפתוח פורטים, אבל זה בהגדרות של הפיירוול(אפילו בפיירוול שבא עם הווינדווס), לא בהגדרות של האימיול.
פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים מחבר צריך לפתוח פורטים, אבל זה בהגדרות של הפיירוול(אפילו בפיירוול שבא עם הווינדווס), לא בהגדרות של האימיול.טוב איך אני עושה את זה?
פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים אם זה הפיירוול של ווינדואוס (SP2):Control Panel - > Windows Firewall -> Exceptionsושם אתה בוחר באיומיול, אם הוא לא מופיע ברשימה תוסיף אותו דרך Add Program.
פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים אתה מגדיר את הפורטים בהגדרות של האימיול, ואז מגדיר אותפ ורטים בהגדרות של הנתב.WWW.PORTFORWARD.COM
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים הפורטים שלך סגורים בגלל שיש לך Firewall\חומת אש במחשב זה בא מתוכנת אנטי וירוס שלך במחשב. או מהפיירוול של הווינדוס. או מהפיירוול של הגדרות חיברי הרשת שלך.... תבדוק את שלושתם ותסגור את הפיירוולים הפתוחים זה ממש פשוט...לנתק את הפיירוול של הווינדוס תיכנס ל==>לוח בקרה==>חומת אש של Windows יש לזה סמל של כדור ארץ עם חומה מולו ותסמן בנקודה את זה שלמטה (לא פעילה) ותלחץ אישורלנתק את הפיירוול של חיבורי הרשת תיכנס ל==>לוח בקרה==>חיבורי רשת ואז תראה סמל של שתיי מסכים של מחשב מחוברים תלחץ עליו לחצן ימיני עם העכבר ואז מאפיינים==מתקדם==>הגדרות... ואז תוריד את ה-V שיש שם ותלחץ על אישור ואם במקרה זה פותח לך את הגדרות הפיירוול של הווינדוס אז אל תיגע בזה כי את זה כבר ניתקתלגביי האנטי וירוס איזה אנטי וירוס יש לך?? וזה לא בעיה לנתק גם ממנו תיכנס לאנטי וירוס ואז להגדרות ואז לFirewall ותנתק אותו כמו את האחרים או ב-V או בנקודה או משהו...
פורסם 2006 בספטמבר 1819 שנים מחבר הפורטים שלך סגורים בגלל שיש לך Firewall\חומת אש במחשב זה בא מתוכנת אנטי וירוס שלך במחשב. או מהפיירוול של הווינדוס. או מהפיירוול של הגדרות חיברי הרשת שלך.... תבדוק את שלושתם ותסגור את הפיירוולים הפתוחים זה ממש פשוט... לנתק את הפיירוול של הווינדוס תיכנס ל==>לוח בקרה==>חומת אש של Windows יש לזה סמל של כדור ארץ עם חומה מולו ותסמן בנקודה את זה שלמטה (לא פעילה) ותלחץ אישור לנתק את הפיירוול של חיבורי הרשת תיכנס ל==>לוח בקרה==>חיבורי רשת ואז תראה סמל של שתיי מסכים של מחשב מחוברים תלחץ עליו לחצן ימיני עם העכבר ואז מאפיינים==מתקדם==>הגדרות... ואז תוריד את ה-V שיש שם ותלחץ על אישור ואם במקרה זה פותח לך את הגדרות הפיירוול של הווינדוס אז אל תיגע בזה כי את זה כבר ניתקת לגביי האנטי וירוס איזה אנטי וירוס יש לך?? וזה לא בעיה לנתק גם ממנו תיכנס לאנטי וירוס ואז להגדרות ואז לFirewall ותנתק אותו כמו את האחרים או ב-V או בנקודה או משהו... כן אבל איזה הגנה אז השארתי במחשב??? אתה אומר לי בכלל לנתק את כל חומות האש אז מה כבר נישאר??? יאללה........ בואו פרצו וזהו... אני יודע שיש אפשרות להגדיר פורטים...
פורסם 2006 בספטמבר 1819 שנים למרות שהגישה שלך לא משהו...הנה טיפ קטן.תלך לWINDOWS FIREWALL ואז תלך לEXEPTIONS.שם תבחר ב ADD PORTבפורט תגדיר האם הוא UDP או TCP, את השם של התוכנה, שבמקרה שלך זה eMuleותרשום את מספר הפורט עצמו.פורט הברירת מחדל של אי-מיול הוא:TCP 4662UDP 4672בהצלחה!מצורף גם צילום מסך, למקרה שתסתבך.[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.