עבור לתוכן

כמה שאלות Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000.

Featured Replies

פורסם

1. העובדה שאין לה מתאם PS/2 ורק USB אומרת משהו? מהירות משהו..

2. האם מישהו התנסה איתה והאם קל להתרגל למקלדת כזו?

3. למישהו יש אולי את המידות שלה? לעומת מקלדת פשוטה של מיקרוסופט..

4. האם הוא בא עם עברית על המקשים?

אני כנראה אקנה אותה באמת כי זה באמת חשוב בריאות היד.. מה אתם אומרים?

פורסם

1) הinput מהמקלדת גם ככה זורם בקצב איטי ככה שאתה לא תרגיש הבדל במהירות בגלל שזה USB

2) זה עניין אישי. אני התרגלתי מאוד בקלות אבל יש אנשים ששונאים אותה ממש.

3) בערך באותו גודל

4) יש גירסה עם עברית

פורסם
  • מחבר

וואי תודה רבה :]

אין מצב שאני לא אקנה אותו.. עכשיו רק עכבר אני מתלבט אם ללכת על MX518 או משהו יותר פשוט כי אני לא גיימר רציני רציני.. אולי על הcomfort 3000 שראיתי גם בביקורת.. מישהו ניסה אותו

פורסם

כן, תתרחק ממנו ומעכברים של מיקרוסופט בכלל.

פורסם

^

נכון רק עד שהIME 3.0 המחודש יוצא, וגם ה1.1 בכלל לא רע.

פורסם

כן, תתרחק ממנו ומעכברים של מיקרוסופט בכלל.

הצהרה קצת יומרנית,החומרה של מיקרוסופט מצוינת,מוצרים אמינים ואיכותיים.

לגבי השאלה - כל אדם זקוק לשבועיים כדי להתרגל אליה,בדקה הראשונה אתה תתבאס שקנית אבל אחרי זה אתה תתפנק.

פורסם
  • מחבר

דווקא אני לא אחד כזה שמתבאס מדברים כאלה.. אני מבין שזה בשביל הבריאות אני לא דפוק :kopfpatsch:

בקיצור אני כנראה אלך על המקלדת הזו + MX518 אם לא יהיו שינויים דרמטיים פתאום.. כי העיצוב של MX518.. מכוער לדעתי.

פורסם

Genius Ergo 525 בפנדה.

פורסם
  • מחבר

וואלה באמת נראה עכבר סבבה וגם העיצוב הרבה יותר טוב מה MX518 האפור.. תודה!

פורסם

ממליץ בחום על המקלדת. במיוחד מומלץ להשתמש במצב שבו היא נמצאת עם ההגבהה הקדמית ולא ההגבהה האחורית. מכריח את הבנאדם לשבת בצורה נכונה ובריאה מול המקלדת.

פורסם

מסכים בקשר להגבהה הקדמית. במקלדות ארגונומיות קודמות בלי הגבהה קדמית היה הרבה פחות כיף להשתמש. זה מחזיק את הידיים בתנוחה הרבה יותר טבעית.

פורסם
  • מחבר

הקפצה בגלל כמה סיבות:

1. אני מחפש מתאם USB TO PS2 איך אני אתקין ווינדוס אם לא אוכל להשתמש במקלדת :kopfpatsch:

2. רציתי לדעת אם מישהו יודע את המידות של המקלדת, כי אני בונה את השולחן אצל נגר ושמעתי שהיא גדולה, אם למישהו יש, מבורך :xyxthumbs:

פורסם

1. חבר את המקלדת ל-USB, ותפעיל בביוס תמיכה ב- USB Keyboard.

לא תהיה בעיה.

2. למרות שיש לי את המקלדת, אין לי איך למדוד :(

פורסם

הקפצה בגלל כמה סיבות:

1. אני מחפש מתאם USB TO PS2 איך אני אתקין ווינדוס אם לא אוכל להשתמש במקלדת :kopfpatsch:

2. רציתי לדעת אם מישהו יודע את המידות של המקלדת, כי אני בונה את השולחן אצל נגר ושמעתי שהיא גדולה, אם למישהו יש, מבורך :xyxthumbs:

תבדוק באתר של מיקרוסופט, אמור להיות רשום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים