עבור לתוכן

שידרוג פלאפון +החזרה...

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

זה שלוש שנים שיש לי את ה SK5000

ששילמתי עליו חודש בחודשו את הסכום הדרוש בכדי

להפוך אותו לשלי בתום השלוש שנים

עכשיו כשהגיע הזמן להחילף את הפלאפון

הם דורשים שבשידרוג אחזיר את הישן שלי???

ואני שואל למה?

שילמתי על הפלאפון הוא שלי!

למה שבשידרוג אחזיר את הישן???

פורסם

בגלל זה קוראים לזה "שדרוג" ולא "קנייה"... מורידים לך את המחיר כדי שלא תגיד "מה אני צריך לשלם מלא כסף לפלאפון חדש אם יש לי כבר אחד..."

(אגב אתה יכול גם לקנות אותו אם אתה רוצה.) חוץ מזה אף אחד לא מכריח אותך לשדרג.

וזו דעתי האישית אבל לא הייתי נוגע בחברה הבזויה הזו... נגעתי ונכוויתי, את הטעות יותר לא אעשה ;)

פורסם

נראה לי שיש איזה הורדה של 400 שח ב-36 חודשים הבאים אם אתה מחזיר את הפלאפון.

אני לא בטוח בזה, תצטרך לבדוק את זה איתם.

פורסם

שלום לכולם

זה שלוש שנים שיש לי את ה SK5000

ששילמתי עליו חודש בחודשו את הסכום הדרוש בכדי

להפוך אותו לשלי בתום השלוש שנים

עכשיו כשהגיע הזמן להחילף את הפלאפון

הם דורשים שבשידרוג אחזיר את הישן שלי???

ואני שואל למה?

שילמתי על הפלאפון הוא שלי!

למה שבשידרוג אחזיר את הישן???

שאלה קטנה שתבהיר לך את המצב:

קח את התוכנית "PIMP MY RIDE"

הם משדרגים לאנשים שם את המכונית

זה אומר שהם גם משדרגים להם את המכונית וגם מחזירים את הישנה?לא,הם מקבלים מכונית מחודשת

אז בפלאפון זה קצת שונה,אתה מחזיר מכשיר ישן בתמורה לחדש...ובכך מקבל הטבה כספית על המכשיר החדש

לכן קוראים לזה שידרוג ולא קנייה.

ורק להבהרה קטנה: המכשיר היה שלך מלכתחילה,פשוט בחרת לשלם עליו ב36 תשלומים...יכולת גם לאמר להם שבא לך לשלם הכל בתשלום אחד....

פורסם
  • מחבר

שאלה קטנה שתבהיר לך את המצב:

קח את התוכנית "PIMP MY RIDE"

הם משדרגים לאנשים שם את המכונית

זה אומר שהם גם משדרגים להם את המכונית וגם מחזירים את הישנה?לא,הם מקבלים מכונית מחודשת

אז בפלאפון זה קצת שונה,אתה מחזיר מכשיר ישן בתמורה לחדש...ובכך מקבל הטבה כספית על המכשיר החדש

לכן קוראים לזה שידרוג ולא קנייה.

ורק להבהרה קטנה: המכשיר היה שלך מלכתחילה,פשוט בחרת לשלם עליו ב36 תשלומים...יכולת גם לאמר להם שבא לך לשלם הכל בתשלום אחד....

באמת התכוונת למה שכתבת אחי כי לא הבנתי איך זה מתקשר!

זה כמו שתקנה מכונית חדשה ואז יגידו לך

אה שמע המכונית עולה 150000 אלף

אבל אתה חייב לתת לנו אתה הישנה שלך ללא תמורה

לעומת זאת ללקוח חדש המכונית תעלה 150000 בלי קשר למכונית הישנה שלו!

שאותה הוא יכול למכור ב 50000 שקל לדוגמא.

ציטוט:בגלל זה קוראים לזה "שדרוג" ולא "קנייה"... מורידים לך את המחיר כדי שלא תגיד "מה אני צריך לשלם מלא כסף לפלאפון חדש אם יש לי כבר אחד..."

(אגב אתה יכול גם לקנות אותו אם אתה רוצה.) חוץ מזה אף אחד לא מכריח אותך לשדרג.

תגיד שאתה משדרג את האוטו שלך לחדש אתה מקבל מחירון עבור הישן או שאתה פשוט נותן אותו

ללא תמורה לסוכנות החדשה???

פורסם

באמת התכוונת למה שכתבת אחי כי לא הבנתי איך זה מתקשר!

זה כמו שתקנה מכונית חדשה ואז יגידו לך

אה שמע המכונית עולה 150000 אלף

אבל אתה חייב לתת לנו אתה הישנה שלך ללא תמורה

לעומת זאת ללקוח חדש המכונית תעלה 150000 בלי קשר למכונית הישנה שלו!

אה?...

תגיד,קשה להבין מה הכוונה בשידרוג?

אתה נותן את המכשיר הישן,ומקבל הטבה כספית על המכשיר החדש שקנית [...]

בעבר קניתי 2 מכשירים אחד אחרי השני מפלאפון מבלי לשדרג,וכמובן שנשאר לי המכשיר הישן

כנ"ל לגבי אחותי

אם אתה כלכך מתקמצן על המכשיר הישן שלך,אז תגיד שאתה רוצה לקנות מכשיר חדש,ולא לשדרג...זה כמובן יעלה לך יותר כסף על המכשיר החדש.

פורסם

אני לא מבין מה פה הבעיה.

כן, המכשיר הוא שלך. שלך פרטי ואף אחד לא יכול לגעת לך בו.

עכשיו אתה רוצה מכשיר חדש. יופי, מכשיר עולה כסף.

יש לך שתי אפשרויות:

1. לשלם עליו מחיר X ולקחת אותו

2. לשלם עליו מחיר Y, נמוך יותר, להוסיף את המכשיר הישן שלך לעיסקה, ולקחת אותו.

זה נקרא "שדרוג". Trade in.

תן מכשיר ישן בבעלותך + שלם את ההפרש של השווי הכספי -> קח מכשיר חדש.

לצורך העניין אם עדיין היית בתוך מסגרת התשלומים של אותו מכשיר ישן, היית צריך גם לתת את המכשיר וגם לשלם פעמיים, פשוט כי קנית את המכשיר הראשון ב-36 תשלומים, וזה שעכשיו כבר מכרת אותו למישהו (וזה בדיוק מה שעשית, החלפת אותו בעסקת trade in = מכירה לכל דבר) זה לא אומר שאתה יכול להפסיק לשלם עליו..

פורסם
  • מחבר

אבל עכשיו שאני אבוא להחליף את המכשיר

היא לא תתן לי את האופציה לשמור את הקודם

ותגיד לי אה אתה רוצה את הקודם תוסיף 400 שקל

או תשלם על המכשיר החדש עוד 400

אלא היא אומרת במפורש תביא את הישן קבל חדש

אין שום אופציה לקבל מכשיר חדש ללא החזרת הישן ולהשאיר את אותו מספר

רק כמובן אם אתה פותח מכשיר וקו חדש.

פורסם

אתה בפלאפון, נכון ?

על המכשיר שלך צרוב המספר הנוכחי. בוודאי שאין אפשרות להשאיר אצלך את המכשיר (המכשיר = הקו) ולקחת מכשיר חדש על אותו קו. זה פשוט לא אפשרי טכנית.

אבל אתה כן יכול לקחת מכשיר חדש עם קו חדש, לעשות הצלבת מספרים (החלפה) ביניהם ואז פשוט לבטל את החדש.. :P

זה דפוק? נו, מה לעשות, ככה זה בפלאפון. לא טוב לך, תעבור חברה..

חוץ מזה, מה אתה רוצה?

אמרת: "אין שום אופציה לקבל מכשיר חדש ללא החזרת הישן ולהשאיר את אותו מספר".. מה בדיוק אתה רוצה לעשות עם המכשיר הישן ? אתה רוצה שני מכשירים על אותו קו ? זה נקרא פלא-דו וזה עוד כסף. זה כמו לבקש שני כרטיסי SIM באורנג' או סלקום..

אה,

והיא לא אומרת לך "רוצה לשמור את הישן תוסיף 400 שקל" (אלא אם עדיין לא סיימת לשלם עליו), היא פשוט אומרת לך שהמחיר של המכשיר החדש הוא, נניח, 2,000 ש"ח, ואם אתה נותן את הישן אתה מקבל הנחה של 400 והוא יעלה לך רק 1,600 ש"ח. לא רוצה למכור להם את הישן? אז תשלם מחיר רגיל..

פורסם

פלאפון חברה דפוקה...

בכלל לא משתלם לך לשדרג מכשיר חדש

הייתי ממליץ לך לעבור עכשיו וברגע זה לאורנג' [או לסלקום,אבל אני מעדיף אורנג']

אני עברתי לאורנג' ופתאום הבנתי איזה עולם אחר זה...

לא רק שהם מציעים מכשירים פי 10000000000000000 יותר טובים במחירים שהם בערך חצי מהמכשירים הסבירים של פלאפון,אילא גם שהם מציעים שירותי תוכן מתקדמים בהרבה:

-יש לך גלישה חופשית באינטרנט הסלולרי ואם המכשיר תומך-גם באינטרנט רגיל דרך הפלאפון...בניגוד למכשירים של פלאפון שהם חסומים רק לפורטל הסלולארי האומלל של אסקייפ

-כל המכשירים פתוחים לכל התוכן,בניגוד למכשירים של פלאפון...זה אומר שתוכל להתקין משחקים,תוכנות,צלצולים,לצרוב גירסאות ומה לא-המכשיר שלך הוא מחשב קטן,ורצוי שתפנה אליו בגישה כזו...דבר שלא קיים בפלאפון

-באורנג' יש כרטיס SIM שזה יתרון בפני עצמו...מה גם שיש לך אפשרות לעשות את מה שלא אפשרית טכנית בפלאפון-לחבר שני מכשירים או יותר לאותו הקו...זה יעלה לך 10 ש"ח יותר בכל חודש-אבל תוכל לחבר כמה מכשירים שבא לך לאותו הקו

-אורנג' מציעים מכשירים מתקדמים בכמה רמות מפלאפון,והם גם מציעים מכשירים ממותגי ענק איכותיים-מוטורלה,סוני אריקסון,נוקיה וסאמסונג [פלאפון מציעים רק דגמים מיושנים של מוטורלה וסאמסונג,ועוד כמה דגמים של חברת ג'נריות כמו TELIT וSK...שהן חברות נוראיות עם מכשירים עלובים]

-לאורנג' יש תמיכה מלאה בשירותי דור 3...באורנג' תוכל לנהל שיחות ווידאו בדור ה-3,בניגוד לדור השלישי של פלאפון [ששיחות ווידאו לא קיימות בו]

עכשיו בכלל כדאי לעבור לאורנג',בגלל שהם מציעים את הקטלוג החדש שמציע מכשירים מדהימים כמו הNOKIA N73,סוני אריקסון K800,סוני אריקסון K610,ונוקיה 6280 במחיר מוזל [מאוד זול]

הקיצר-פלאפון זה האתמול,אורנג' זה המחר [!!!!!!!]

[אורנג'-אם אתם רואים את זה,אני אשמח להיות סוכן מכירות שלכם :hat:]

פורסם

אומנם אני מסכים איתך שאורנג' עדיפים, אבל זה לא אומר שלא כתבת בהודעה הנ"ל דיי הרבה בולשיט..

פורסם
  • מחבר

שמע זה שפלאפון יש להם מכשירים חרא

זה אני כבר יודע די הרבה זמן

העניין הוא שאני עסקי שם ועצם העברה לחברה אחרת אומר שינוי מספר הפלאפון

ולכשייושם המספר הנודד אז אעשה את המעבר!!!

ונראה לי שפשוט אחכה עוד כמה חודשים אף אחד לא רודף אחרי.

פורסם

אומנם אני מסכים איתך שאורנג' עדיפים, אבל זה לא אומר שלא כתבת בהודעה הנ"ל דיי הרבה בולשיט..

בולשיט זה לא בהכרח רע :hat:.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים