פורסם 2002 באוקטובר 2623 שנים היי, זוכרים שהיתה לי פעם בעיה עם הכרטיס קול AUDIGY? למי שלא זוכר קניתי כרטיס קול של CREATIVE דגם AUDIGY GAMER. חיברתי אליו בדרך אנלוגית רמקולים 5.1 של ג'יניוס הבעיה היתה שלא שמעתי בכל הרמקולים, הסנטר למשל לא עבד... אמרו לי שכדי לשמוע בכל הרמקולים אני חייב לחבר אותם דרך היציאה הדיגיטלית וגם צריך להשמיע משהו שתומך ב5.1 כמו סרט DVD לדוגמא וגם אמרו לי שצריך לחבר כבל נוסף מהDVD לכרטיס קול לכניסה הדיגיטלית SPDIF או משהו כזה לא היתה לי אפשרות לחבר אותם ליציאה הדיגיטלית כיוון שהרמקולים עצמם אנלוגיים. כרגע אני עובד עם הלוח ASUS P4T 533 עם כרטיס קול מובנה C-MEDIA 5.1 וחיברתי אליו (בדרך אנלוגית) את אותם רמקולים ו.... הפתעה כולם עובדים כולל הסנטר. אני שומע שיר (זה אפילו לא DVD) וכל הרמקולים עובדים אז: למה בAUDIGY לא שמעתי בכל הרמקולים? ולמה עם הC-MEDIA כן שומעים? משהו פה מוזר ???
פורסם 2002 באוקטובר 2623 שנים מחבר אז בעצם כל כרטיס קול שתומך ב5.1 משמיע בכל הרמקולים? בכל מצב?אם אני אקנה את ההרקולס החדש 7.1 ואני אחבר אליו את הרמקולים של ג'יניוס שיש לי, אני אשמע בכל הרמקולים?
פורסם 2002 באוקטובר 2623 שנים מחבר אני לא בטוח שזה ברור...כי בAUDIGY שלי זה לא עובדוגם בכרטיס קול של ג'יניוסSOUND MAKER 5.1 זה לא עובדאגב, הניק שלך זה על שם המפה בCS?
פורסם 2002 באוקטובר 2723 שנים ברור שזה ברור !זה הכל עניין שלא הגדרה, זה צריך לעבוד אין קשר לדיגטלי או אנלוגי.אני חושב שלא שמעו אצלך באודגי בגלל שלא הפעלת את ה CMSS שהופך סאונד סטריאו לסאונד סראונד (אומנם ווירטואלית אבל העיקר העקרון).אז ככה שאין שום סיבה שלא ישמעו גם ב Fortisimo III.
פורסם 2002 באוקטובר 2723 שנים מחבר אז אם ישמעו בכל הרמקולים אז אני אזמין אותו, הוא ממש זול 286 ש"ח הסיבה שאני צריך כרטיס קול זה בגלל שהC-MEDIA לפעמים מזייף לי בשירים ויש לי כבר את הדרייברים האחרונים מASUS. :-\ חשבתי שהסיבה לבעיה בגלל הIPANEL אבל אחרי שניתקתי אותו הבעיה נשארה.
פורסם 2002 באוקטובר 2723 שנים לי יש את הכרטיס קול ואני מרוצה ממנו עד כמה שאפשר להיות מרוצה ממנו...לא עושה בעיות בכלל...אבל יש לי לוח אחר אז זה סיפור אחר.בכל מקרה מוכרים את ה Fortisimo III ב 240 ש"ח בזיגזאג...כרטיס מצוין !
פורסם 2002 באוקטובר 2723 שנים מחבר כנראה שאני באמת יקנה אותו, תגיד הוא מגיע תוכנת הקלטה? אני מתכוון תוכנה שיכולה להקליט רדיו למשל.בCREATIVE היה לי את זה, תוכנה מאוד שימושית.
פורסם 2002 באוקטובר 2723 שנים לפי מה שראיתי באתר של המוצרהוא צריך להגיע עם שלל תוכנות נחמדות מאד, השאלה אם מביאים אותן, כעיקרון אם אתה קונה את גרסת ה Retail שאני חושב שמיבאים רק אותה לארץ אז אתה תקבל את זה.
פורסם 2002 בנובמבר 723 שנים מחבר החזרתי בחזרה את הAUDIGY והתקנתי אותוהגדרתי שיעבוד ב5.1 ועדיין לא שומעים בכל הרמקולים, הסנטר לא עובד.מה עושים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.